Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیماران بهبود یافته کرونا می‌توانند هر ماه یک بار برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون اصفهان مراجعه کنند، افراد بهبود یافته بیماری کرونا پس از ۲۸ روز بعد از بهبودی کامل می‌توانند نسبت به اهدای پلاسما اقدام کنند و هر بیمار بهبود یافته کرونا می‌تواند در طول شش ماه چندین نوبت برای اهدای پلاسما اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه میانگین روزانه حدود ۲۵ واحد پلاسما کوویدی در مرکز اهدای خون اصفهان دریافت می‌شود، گفت: آمار ابتلاء به کرونا و نیاز به پلاسمای کوویدی در استان اصفهان رو به افزایش است و نیاز روزانه مراکز درمانی استان نیز بسیار بیشتر از تعداد دریافتی پلاسما در مرکز انتقال خون است و پلاسماهای اهدایی جوابگوی نیاز مراکز درمانی استان نیست، در این چند روز که آمار مبتلایان افزایش یافته، میزان درخواست پلاسما کوویدی نیز به شدت افزایش یافته است.

وی ادامه داد: اهداکنندگان پلاسما کوویدی کم و افرادی که می‌توانند پلاسما کوویدی اهدا کنند نیز محدود است و پلاسمای درمانی از بیماران بهبود یافته کمتر از ۶۰ سال که بیماری زمینه‌ای نداشته باشند، دریافت می‌شود، همچنین مراجعه افراد برای اهدای پلاسما بسیار کم است، بنابراین هنوز نتوانسته‌ایم ذخیره مناسبی از پلاسمای کوویدی در مرکز انتقال خون اصفهان داشته باشیم و اکنون ذخیره پلاسمای کوویدی استان صفر است، چرا که بر حسب نیاز روزانه تمام پلاسمای‌های اهدایی در مراکز درمانی استفاده می‌شود و تاکنون حدود ۶۰۰ واحد پلاسما اهدا شده است.

بیماران بهبود یافته از کرونا می‌توانند هر ماه اهدای پلاسما داشته باشند

مدیر کل انتقال خون استان اصفهان خاطرنشان کرد: بیماران بهبود یافته کرونا می‌توانند هر ماه یک بار برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون اصفهان مراجعه کنند، افراد بهبود یافته بیماری کرونا پس از ۲۸ روز بعد از بهبودی کامل می‌توانند نسبت به اهدای پلاسما اقدام کنند و هر بیمار بهبود یافته کرونا می‌تواند در طول شش ماه چندین نوبت برای اهدای پلاسما اقدام کند.

وی با توضیح اینکه اهداکنندگان پلاسمای کوویدی در استان اصفهان بیشتر مردان هستند، خاطرنشان کرد: شیوع کرونا محدودیت‌های رفت‌وآمد را برای افراد ایجاد کرده و سبب کاهش اهداکنندگان خون شده است و در واقع اهدای خون تحت تأثیر شیوع کرونا قرار گرفته است.

زینلی با بیان اینکه ۹۷ درصد اهدا کنندگان خون مردان هستند، افزود: تنها سه درصد از اهدا کنندگان خون زنان هستند، نباید فراموش شود که نیاز به خون و فرآورده‌های خونی همیشگی است و به تمام گروه‌های خونی نیاز داریم و اگر افراد مراجعه نکنند تا چند روز آینده با کمبود خون و فرآورده‌های خونی مواجه می‌شویم.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان خاطرنشان کرد: شرایط کنونی و وضعیت قرمز بیماری کووید ۱۹ اهدای خون را تحت تأثیر قرار داده و تعداد مراجعه کنندگان برای اهدای خون کاهش یافته است و کاهش اهدای خون برای تمام گروه‌های خونی است و برای رفع این مشکل همکاری تمام همشهریان عزیزمان نیاز است.

وی با توضیح اینکه اکنون وضعیت ذخیره خون استان اصفهان بحرانی نیست و بیشتر از سه روز است، تصریح کرد: اگر شیب مراجعه‌کنندگان برای اهدای خون همچنان کاهشی باشد، قطعاً با وضعیت بحرانی برای ذخیره خون مواجه خواهیم شد.

زینلی با بیان اینکه روزانه به طور میانگین حدود ۴۶۰ نفر برای اهدای خون مراجعه می‌کردند، افزود: اکنون روزانه حدود ۴۰۰ نفر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون استان اصفهان مراجعه می‌کنند و امیدواریم که آمار روزانه اهداکنندگان خون از این تعداد کمتر نشود چرا که به تمام گروه‌های خونی نیاز داریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان انتقال خون کرونا پلاسمادرمانی انتقال خون استان اصفهان بهبود یافته کرونا بیماران بهبود یافته اهدای پلاسما اقدام برای اهدای پلاسما پلاسمای کوویدی برای اهدای خون انتقال خون پلاسما کوویدی کنندگان خون مراجعه کنند خون اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۱۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخر‌هایی که جان می‌گیرند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، با گرم شدن هوا نوجوانان و جوانان تمایل به شنا پیدا می‌کنند، اما متاسفانه بعضاً برخی از آنان بدون رعایت ایمنی لازم در استخر‌های کشاورزی به شنا کردن می‌پردازند که متاسفانه در سال‌های اخیر تعداد زیادی از شهروندان در استان یزد جان خود را از دست داده اند.
کارشناس جهادکشاورزی گفت: در سطح استان بیش از ۲هزار و ۷۰۰ استخر کشاورزی از نوع بتنی و پلیمری وجود دارد. 
ذوالفقاری افزود:استخر‌های کشاورزی با کاربری ذخیره آب و استفاده بهینه از این منابع ایجاد می‌شوند، اما متاسفانه در زمان راه اندازی، استاندارد‌های لازم رعایت نمی‌شود، معمولا نوجوانان و جوانان با دیدن آب خوشحال می‌شوند و بدون اینکه به ایمنی آن توجه داشته باشند به شنا کردن می‌پردازند که بعضاً حوادث ناگواری نیز به دنبال خواهد داشت.
 وی ادامه داد:حتی برخی از شهروندان استان با وجود اینکه در کنار سد‌ها، بعضاً رودخانه‌ها و حتی استخر‌های ذخیره آب تابلوی شنا ممنوع را می‌بینند، اما با این وجود به شنا کردن در آن مکان می‌پردازند.
کارشناس جهادکشاورزی گفت:سال گذشته هم هفت نفر در استان یزد غرق شدند و از ابتدای سال جاری تاکتون ۳نفر در استخر‌های کشاورزی غرق شده اند و جان خود را از دست داده اند. 
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریزهم گفت: استخر‌های کشاورزی هر چند برای ذخیره سازی آب ساخته می‌شوند، اما در برخی مواقع حادثه می‌آفرینند و جان افرادی را که برای شنا به آنجا می‌روند، می‌گیرند. متاسفانه بیشتر کسانی که جان خود را در استخر‌های کشاورزی از دست می‌دهند، کودکان و نوجوانان هستند که یا به خاطر شنا و یا به دلایل دیگر در این نوع استخر‌ها غرق می‌شوند.
دکترمختاری افزود:استخر‌های آب کشاورزی به هیچ عنوان محل امنی برای شنا نیستند، از ورود به آنها باید خودداری شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تصاویری متفاوت از نمایندگان درحال اهدای خون
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد
  • استخر‌هایی که جان می‌گیرند