Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@03:25:15 GMT

تحقیق و تفحص از سازمان بازنشستگی کلید خورد

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۲۵۵۷

تحقیق و تفحص از سازمان بازنشستگی کلید خورد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، مجتبی یوسفی با اشاره به مشکلات شرکت مخابرات ایران، گفت: شرکت مخابرات ایران در آبان ماه ۸۸ به بخش خصوصی واگذار شد و کارکنان آن از زیرمجموعه دولت خارج شدند و متأسفانه از آن زمان تاکنون از بازنشستگان مخابرات کشور آنطور که باید و شاید حمایت نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بازنشستگان این شرکت پس از گذشت ۱۱ سال هنوز به حق قانونی خود نرسیده‌اند، افزود: طی چند ماه گذشته به همراه نمایندگانی از بازنشستگان مخابرات، با مسئولان صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان برنامه و بودجه و همچنین سازمان اداری و استخدامی کشور درباره مسئله حقوق بازنشستگان جلساتی را برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت رفع مشکلات بازنشستگان، تصریح کرد: شرکت مخابرات ایران پس از واگذاری دچار مشکلاتی شده مبنی بر اینکه آئین‌نامه پرداخت حق و حقوق بازنشستگان این شرکت به درستی رعایت نمی‌شود.

یوسفی با اشاره به اینکه این موضوع با پیگیری‌های رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در حال بررسی است، گفت: جدولی از طرف رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در این زمینه تدوین و از طرف صندوق بازنشستگی کشوری برای تطبیق گروه‌های شغلی و متعاقباً همسان‌سازی برای ذی‌نفعان صندوق کشوری که مطابق اصل ۴۴ قانون اساسی واگذار شده، تدوین شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین بر اساس مواد ۳ و ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، ذی‌نفعان صندوق کشوری شرکت مخابرات ایران پس از خصوصی‌سازی، از شمول دستگاه‌های اجرایی خارج شده‌ است.

وی با انتقاد از اینکه جدول تدوینی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور و ابلاغی از صندوق بازنشستگی کشور عملاً درست نیست، گفت: متأسفانه تمامی ذی‌نفعان و مشترکان صندوق کشوری پس از خصوصی‌سازی بسیار متضرر شدند.

سخنگوی فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: جدول موصوف، موجب تضییع حقوق ۱۷ سازمان و ارگان از جمله بازنشستگان کشوری شرکت مخابرات ایران پس از خصوصی‌سازی شده است.

یوسفی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در یک ماه گذشته از معاون اداری و استخدامی و معاونت برنامه و بودجه و سازمان بازنشستگی، هفته آینده بخشی از مطالبات و حقوق بازنشستگان مخابرات کشور پرداخت خواهد شد.

وی تأکید کرد: به منظور حمایت از حقوق بازنشستگان مخابرات، ما درخواست تحقیق و تفحص از سازمان بازنشستگی را تهیه کرده ایم تا هر چه سریعتر شاهد کاهش مشکلات بازنشستگان باشیم.

منبع: مهر
انتهای پیام

کد خبر: 1074786 برچسب‌ها صندوق بازنشستگی کشور تحقیق و تفحص سازمان اداری و استخدامی کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی کشور تحقیق و تفحص سازمان اداری و استخدامی کشور سازمان اداری و استخدامی کشور صندوق بازنشستگی کشور بازنشستگان مخابرات شرکت مخابرات ایران حقوق بازنشستگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۲۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفائی در نشستی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران و مدیران ارشد این بانک و همچنین محمدصادق خیاطیان مدیرعامل و رئیس هیئت‌‌عامل این صندوق به امضا رسید و پیشنهادات و راهکارهای بهینه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مورد بررسی قرار گرفت.

محسن سیفی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور گفت: همکاری و تعاملات بسیار خوبی بین دو مجموعه بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد. هدف از برگزاری این نشست، تدوین نقشه ‌راهی برای توسعه همکاری‌های مشترک در جهت حمایت حداکثری از دانش‌بنیان‌های کشور است. تلاش می‌کنیم با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، در راستای کمک به تحقق شعار سال، ابزارهای مشترکی را تعریف کنیم که همه از منافع آن بهره‌مند شوند.

او با اشاره به پیشرو بودن بانک صادرات ایران در عملیاتی شدن برات، چک، سفته و سامانه توثیق الکترونیک، عزم جدی این بانک برای تبدیل شدن به بانک اصلی حامی دانش‌بنیان‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران به عنوان تنها و نخستین بانک، بسته کامل اسناد تجاری الکترونیکی در اختیار دارد و می‌توانیم در همکاری مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از این ابزارها، مدل‌هایی ویژه دانش‌بنیان‌ها، طراحی کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه زیست‌بوم نوآوری کشور رونق مناسبی پیدا کرده است، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات کشور جز با اعتماد به دانش‌بنیان‌ها حل نمی‌شوند لذا تلاش می‌کنیم بانک صادرات ایران در کنار دانش‌بنیان‌ها بتواند در حل مشکلات کشور سهیم باشد.

او با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد شعب خارجی بانک صادرات ایران،  برای حل نیازهای ارزی این شرکت‌ها نیز اعلام آمادگی کرد و افزود: در حوزه تأمین مالی ارزی دانش‌بنیان‌ها در خارج از کشور نیز بانک صادرات ایران می‌تواند نقش‌آفرینی خوبی داشته باشد.

در این نشست همچنین رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فروش 70 هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان با رقم‌های کوچک، ارزش‌افزوده‌های بسیار بالایی خلق کرده‌اند.

محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست با بیان اینکه همکاری خوبی با شبکه بانکی کشور برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته است، گفت: نقش‌‎آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور بسیار جدی است. سهم دانش‌بنیان‌ها از GDP درحال حاضر ٢.٧ درصد است و هدف‌گذاری تا پایان برنامه هفتم، رساندن این سهم به ٧ درصد است. یکی از ارکان مهم تحقق این هدف، بحث تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به حمایت‌های جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب و همچنین دولت سیزدهم از دانش‌بنیان‌ها به بیان انتظارات از نظام بانکی در حمایت از دانش‌بنیان‌ها پرداخت و تصریح کرد: شبکه بانکی کشور هم پای کار دانش‌بنیان‌ها بوده است. شاید یک دهه قبل، بیشتر به رشد تعداد شرکت‌های دانش‌‌بنیان فکر می‌کردیم، اما اکنون این زیست‌بوم از بلوغ بسیار خوبی برخوردار است و نزدیک به یک هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند؛ بنابراین اکنون باید فعالیت‌ها به شکل هدفمندتر و با تعیین اولویت دنبال شود.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: در قالب همکاری مشترک می‌توانیم اتفاقات خوبی را در حوزه دانش‌بنیان کشور رقم بزنیم. امیدواریم بحث تعهدات تبصره ١٨ به زودی تکمیل شود. همچنین در راستای شعار سال و بسته‌ای که در صندوق نوآوری و شکوفایی در این حوزه تدارک دیده شده است، امیدواریم همکاری خوبی با بانک صادرات ایران در زمینه اوراق صکوک شکل بگیرد.

مهدی اقبالی راد، عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست با اشاره به سبقه بیش از ٧٢ سال خدمات بانک به فعالان اقتصادی و مردم کشور، استفاده از ابزارهای اعتباری برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان را راهکار مناسبی در کنار پرداخت تسهیلات نقدی در سال جاری عنوان کرد و بر تداوم حمایت این بانک از صندوق نوآوری و شکوفائی و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

معاونان امور شعب، طرح و برنامه، اعتبارات و دستیار مدیرعامل در امور بین‌الملل نیز در این جلسه نسبت به ارائه گزارش و نقطه‌نظرات خود اقدام کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • درخواست روسیه برای تحقیق درباره گورهای دسته جمعی در غزه
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی