Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- یکی از جهادگران استان خوزستان در اقدامی خداپسندانه ۸۰خانوار افغانستانی ساکن کوی مدرس دزفول را زیر پر و پال خود گرفته است و در این منطقه محروم برای جوانان اشتغال‌زایی می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، خدمت به مردم و یاری رساندن به آنها یکی از وظایفی است که بسیاری از ما خواهان انجام دادن آن هستیم؛ برخی این وظیفه را به صورت انفرادی و هر زمان که توانایی آن را داشته باشند انجام می‌دهند، دست برخی از نیازمندان را می‌گیرند در کارهای خیر مشارکت می‌کنند و هر کاری از دست‌شان بر بیاید دریغ نمی‌کنند اما برخی دیگر به صورت گروهی و جهادی به دیگران خدمت‌رسانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرارگاه جوادالائمه(ع) «حوزه انصار الحسین(ع) سپاه دزفول» نهادی مردمی است که با طراحی ایده‌های نو توانسته است تجربه‌ای موفق از کارآفرینی در منطقه محروم منطقه کوی آیت الله مدرس دزفول را به نمایش بگذارد.

شناسایی 80 خانوار افغان در منطقه کوی آیت الله مدرس و سیاه منصور دزفول

به سابقه طولانی به شدت تحسین شده ایرانی‌ها در طول تاریخ فکر می‌کنم مهمان‌نوازی و تحویل گرفتن غریبه‌ها، مظلوم‌ها و درمانده‌ها، هر جای دنیا برای بیچاره‌ها جنگی رخ می‌دهد ایران در خط مقدم کمک کردن است.

در این باره به سخنان امام خمینی(ره) در آغاز مهاجرت افغان‌ها به ایران فکر می‌کنم که اهتمام ویژه‌ای نسبت به مهاجران افغان در ایران نیز داشت. امام خمینی(ره) طی سخنانی در جمع بازاری‌های تهران در سال1361 مهاجران افغان را مهمان ایرانی‌ها خوانده و فرمود: ما مسلمانیم، آن‌ها هم مسلمانند، ما باید از آنها پذیرایی کنیم، خدمت کنیم به آنها و...»

عیسوند مسئول حوزه انصار الحسین(ع) سپاه دزفول در این باره، اظهار داشت: در راستای محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم منطقه کوی آیت‌الله مدرس دزفول و باتوجه به اینکه مردم منطقه با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند تصمیم گرفتیم در این منطقه متمرکز بشویم و کار جهادی را به جد شروع کنیم.  

وی افزود: 80 خانوار افغان در منطقه کوی آیت‌الله مدرس دزفول تا سیاه منصور شناسایی شده است که از کمترین امکانات بی‌بهره هستند؛ با همتی که اعضای قرارگاه داشته برای رده‌های سنی مختلف این خانواده ها کلاس های آموزشی برگزار می‌شود و در این باره برای بحث اشتغال‌زایی آنها هم ورود کرده‌ایم.

700 خانوار بدون سرپرست و بی‌سرپرست تحت پوشش بوده که از این تعداد 403 نفر زن سرپرست خانوار هستند.

با مشاهده ضعف‌های اقتصادی کشور که موجب برانگیخته شدن طمع دشمنان و ایجاد فشار مضاعف به مستضعفین شده  گروه‌های جهادی در کنار اجرای پروژه‌های عمرانی، رویکرد اقتصادی مقاومتی را در صدر اولویت‌های خود قرار داده‌اند.

مسئول حوزه انصار الحسین(ع) سپاه دزفول به پروسه چگونگی شناسایی این خانوارها در منطقه اشاره کرد، گفت: قریب به یک سال  شناسایی خانواده‌های بدسرپرست و بی‌سرپرست منطقه کوی آیت الله مدرس دزفول طول کشید؛ تک به تک  خانه‌ها این خانوارها در منطقه شناسایی شده‌اند و تماما بر روی نقشه جهت خدمت رسانی مشخص شده‌اند.

وی با بیان اینکه  12 کارگروه در عرصه‌های مختلف جهت ارائه خدمات  تشکیل شده است در ادامه بیان کرد: علاوه برخانواده‌های بدسرپرست و بی‌سرپرست قریب به 578 خانواده معلول با درصدهای مختلف در منطقه کوی آیت الله مدرس دزفول شناسایی شده است که به این خانوارها هم  خدمات ارائه داده می‌شود.

تهیه دستگاه برش لیزر با اعتبار140میلیون تومان جهت اشتغال زایی در منطقه / ایجاد اشتغال 35 نفر به صورت مستقیم

مسئول حوزه انصار الحسین(ع) سپاه دزفول به مهمترین اقدام این قرارگاه جهادی اشاره کرد، گفت: برای ایجاد اشتغال بیشتر در منطقه دستگاه برش لیزر با اعتباری140 میلیون تومان  تهیه کردیم که در حال حاضر برای 35 نفر به صورت مستقیم اشتغال‌زایی شده است.

وی با بیان اینکه برای بازاریابی و بازار فروش به اصفهان رفته و زمینه فروش محصولات فراهم شده است، عنوان کرد:  ایجاد کارگاه پوشاک و صنایع دستی  و همچنین تشکیل صندوق قرض الحسنه برای ایجاد اشتغال‌زایی و دادن تسهیلات به جوانان منطقه و نیز تشکیل تعاونی از دیگر اقدامات مهم این قرارگاه است.

ایجاد اشتغال برای 135 نفر در منطقه کوی آیت الله مدرس

وی با اشاره به محرومیت کوی مدرس دزفول گفت: در بحث اشتغال‌زدایی برای 135 خانواده بدسرپرست و بدون سرپرست اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزش خیاطی و تهیه وسایل مورد نیازشان کردیم  و همین امر هم سبب شد در بحث مقابله با ویروس کرونا  شش کارگاه خیاطی  جهت تولید و دوخت ماسک در این منطقه بر پا شود.

عیسوند در ادامه فعالیت‌های اشتغال‌زایی این گروه جهادی، افزود: همچنین برای 42 نفر از خانواده‌های ساکن در این منطقه ایجاد اشتغال تهیه و پخت نان را راه‌اندازی کردیم که در سطح شهر توزیع می‌شوند و همچنین برای 50 نفر کلاس آموزش هنرهای دستی برگزار شده است.

ساخت جاده روستاهای محروم و صعب العبور احمدفداله به همت سپاه دزفول آغاز شد خوزستان| محرومیت‌زدایی و سازندگی اولویت سپاه دزفول است + تصویر خوزستان| قدردانی مردم سیل‌زده از خدمات‌رسانی سپاه دزفول + تصویر‌

عیسوند اشاره کرد گفت: سرویس کولرها و تعمیر یخچال اهالی منطقه، توزیع بیش از 500 بسته غذایی بین خانوارهای نیازمند این منطقه و همچنین 6کمک جهیزیه، کرایه خانه، دربحث بهداشت و درمان و نیز برگزاری رزمایش کمک مومنانه در این منطقه انجام شده و این امر خداپسند تداوم خواهد داشت. توزیع هفته ای سه بار غذای گرم بین خانواده‌های نیازمند و کارتن خواب های که زیر نظر هیچ نهادی نیستند از دیگر اقدامات این گروه است .

جلوگیری از جولان مواد مخدر در کوی مدرس

مسئول حوزه انصار الحسین(ع) سپاه دزفول به بارزترین مشکل منطقه کوی مدرس اشاره کرد و گفت: بارزترین مشکل منطقه بحث مواد مخدر است، در این باره به لطف خدا توانستیم با پیشگیری، شناسایی، آموزشی، درمان  و ایجاد اشتغال برای کسانی که به اعتیاد گرفته شده بودند از جولان مواد مخدر در این منطقه جلوگیری کنیم.

عیسوند با بیان اینکه برای 300 نفر در این باره پرونده تشکیل شده است، در ادامه افزود: قبل از شیوع کرونا ویروس  86 نفر برای ترک اعتیاد و برای اینکه تولد دوباره‌ای را تجربه کنند و شاهد فصل جدیدی از زندگی باشند به کمپ  ترک اعتیاد انتقال داده شد و از صفر تا صد این اقدام بر عهده گروه جهادی خود ما از قبیل ساپورت و حمایت مالی خانواده‌های آنها، پیگیری آموزش  مدرک فنی  و حرفه‌ای آنها، ایجاد اشتغال  و تهیه وام برای  این عزیران در دستور کار بود.

وی در ادامه گفت: در سال 97  پنج خانواده که به خاطر اعتیاد همسرشان و نداشتن شغل تا مرز جدایی رفته بودن با ورود اعضای گروه قرارگاه به کمپ اعتیاد انتقال داده شدند و  بعد از ترک اشتغال آنها را فراهم کردیم.

عیسوند با بیان اینکه منطقه با جمعیت 40 هزار نفر با فقر امکانات روبه‌روست گفت: نداشتن امکانات در کوی مدرس بیش از حد است. با توجه به آسیب‌های اجتماعی که در منطقه است جوانان این منطقه از کمترین امکانات ورزشی  بی‌نصیب هستند.

گفت‌وگو از فاطمه دقاق نژاد

انتهای پیام/337/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ایجاد اشتغال اشتغال زایی سپاه دزفول خانواده ها کوی مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش

امید طهرانی تهیه کننده مجموعه مستند «شبکه» در رابطه با شکل‌گیری ایده ساخت و انتخاب سوژه این مستند به خبرنگار مهر گفت: شبکه سه در رابطه با فضای مجازی قصد تولید یک مستند را داشت از همین رو با برگزاری چند جلسه با رویکردهای شبکه آشنا و در نهایت به تفاهم رسیدیم. خودم هم قبلا در این زمینه مطالعه و فعالیت هایی داشتم و با برگزاری مجموعه جلساتی با پژوهشگران، درختواره موضوعات را طراحی کردیم و پس از تلفیق موضوعات با یکدیگر به ۹ عنوان کلی برای تولید رسیدیم.

وی با اشاره به این‌که اکثر فعالیت های مرتبط با علوم انسانی، پیوست فضای مجازی دارد، مطرح کرد: اهمیت فضای مجازی و این سوژه با توجه به این‌که مساله روز جهان به شمار می‌رود برای همه محسوس است. عمدتا فعالیت های ما با فضای مجازی مرتبط است و تبیین و تعریف جامع از فضای مجازی مساله ای جدی است که در این مستند تلاش کردیم از دریچه همین مساله به تعریف و تبیین ابعاد مختلف فضای مجازی بپردازیم.

یک مستند کارشناسی با بیش از ۹ ماه پژوهش

این تهیه کننده مستند با اشاره به این‌که مجموعه مستند «شبکه» شامل ۹ قسمت می‌شود، گفت: این مستند در ۲ فاز تولید شده است، فاز اول شامل ۵ قسمت در سال ۱۴۰۱ و فاز دوم شامل ۴ قسمت در سال ۱۴۰۲ تولید شده است. تولید این مستند فرآیند پژوهشی قابل توجهی داشته است و ۶ ماه برای تولید ۵ قسمت اول و ۳ ماه برای تولید ۴ قسمت دوم پژوهش انجام شده است. همچنین در این مدت با پژوهشگران مختلف و مراکز تخصصی مختلف که در این زمینه فعالیت می‌کنند جلسه برگزار کرده و نکات آن ها را گردآوری کردیم. همچنین در قالب پیش مصاحبه و مشورت حدود ۸۰ جلسه کارشناسی داشتیم تا به لیستی ۲۵ نفره برای مصاحبه رسیدیم که در نهایت به واسطه محدودیت ها با ۱۸ نفر مصاحبه انجام دادیم.

وی در رابطه با موضوعات مستند، عنوان کرد: قسمت اول با موضوع «قدرت و فضای مجازی» آغاز می‌شود که نقش فناوری و شبکه بر مفهوم قدرت را مورد توجه قرار می‌دهد، این موضوع در قسمت های دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفته است و نسبت فناوری و شبکه با اقتصاد، ارتباطات، هویت، سرگرمی، خانواده، هوش مصنوعی و حکمرانی در سایر قسمت ها مورد بررسی واقع شده است. تلاش ما بر این بوده هر موضوع را از دریچه تخصصی آن موضوع در کنار ادعاهای فضای مجازی در رابطه با آن موضوع بررسی کنیم. مثلا مفهوم ارتباطات به صورت تخصصی در کنار ادعای فضای مجازی مبنی بر گسترش ارتباطات توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته است و نتیجه این بررسی ها به عنوان جمع بندی در یک قسمت از مجموعه ارایه شده است.

بی رحمی در قبال یک روایت جذاب و پرزحمت

طهرانی با یادآوری این‌که جمع بندی را در قالب روایت ارایه کرده اند، راجع به جنس روایت این مستند گفت: به غیر از یک قسمت، همه قسمت ها یک شخصیت دارند که راوی داستان است. حضور این راوی برای بهتر شدن قصه ساخته و پرداخته شده نویسنده آن قسمت است البته تمام موارد عنوان شده توسط این شخصیت مبنای پژوهشی دارد. تلاش کردیم روایت اول شخص داشته باشیم چرا که مخاطب ارتباط بهتری با آن برقرار می‌کند.

وی در رابطه با چالش‌های تولید این مستند، ضمن گلایه از بودجه پایینی که برای تولید این مستند در اختیارشان قرار گرفته است، مطرح کرد: خلق روایت و طراحی کاراکتری که متناسب با موضوع هر قسمت باشد و بتوانیم موضوع را از زبان او روایت کنیم کار پرچالش و سختی بود به عنوان مثال برای یک قسمت ۱۲ بار متن را بازنویسی کردیم و در قسمت هایی ۳ یا ۴ مرتبه متن می‌نوشتیم اما خوب نمی‌شد و بعضا جلسات چند ساعته داشتیم تا شخصیت جدیدی طراحی کنیم. برای ما خیلی مهم بود که روایت قصه گو بوده و برای مخاطب جذاب باشد.

وی با گلایه از نبود توجه کافی به جذابیت روایت در آنتن سیما، گفت: به نظر می‌رسد این مستند به صورتی که شایسته آن است مورد توجه قرار نگرفت و صرفا به عنوان یک برنامه برای پرکردن کنداکتور به آن نگاه شد در حالی که پخش این مستند در مراکز تخصصی مورد اقبال این محافل قرار گرفته و بحث و گفت‌وگوهای کارشناسی را به دنبال داشته است. همچنین نبود توجه به تولید مستند داستانگو برای مخاطب منجر به دلسردی ما شده و از مدل برخورد آنتن با اینگونه مستندها ناامید و دلخور شدیم.

مخاطب تصمیم می‌گیرد فضای مجازی چه آورده‌ای برایش دارد

طهرانی با اشاره به زمان و انرژی زیادی که صرف ضبط مصاحبه‌ها شده است، گفت: بیشترین فشار روی گروه در وهله اول بحث فشار مالی بود، بعد از آن تولید روایت، کار پرچالشی بود و با گذر از چالش‌های ضبط و مصاحبه، در زمینه های تصویربرداری و تدوین چالش قابل توجهی نداشتیم و کارها به خوبی انجام شد.

این مستندساز در پایان درباره دیگر ویژگی این مجموعه گفت: مجموعه مستند «شبکه» تلاشی است برای ایجاد پرسش و سوال در مخاطب که مجدد به ریشه های فناوری و ابزاری که در دست ما است، فکر کند و ببیند این فناوری به ما چه می‌دهد و از ما چه می‌گیرد. فضای مجازی هم مشابه هر فناوری دیگری پروتکل رفتاری مختص خود را دارد و سرویس هایی به ما ارایه می‌دهد و چیزهایی از ما می‌گیرد لذا باید توجه کنیم چه چیزهایی از ما می‌گیرد و چیزهایی که به ما می‌دهد چه کمکی به زندگی ما می‌کند. تلاش ما بر این بوده مخاطب با این مسایل آشنا شده و خود نسبت به این موارد و استفاده از این ابزار تصمیم بگیرد.

کد خبر 6093842 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • تلاش برای بازگشایی محور منطقه عشایری ماهور برنجی دزفول
  • بستر واگذاری امور به مردم فراهم شود
  • خلجی: آرایش دشمن رسانه‌ای است
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • حمله خرس به یکی از عشایر دزفولی/ مصدوم در سلامت کامل است
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی