Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، مطابق آمار بیمه بیکاری ارائه‌شده از سوی مسعود بابایی، مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار، افرادی که بیکاری‌شان تحت تأثیر شیوع کرونا از اسفند استمرار داشته و یا اینکه از ابتدای خرداد ماه بیکار شده‌اند 155 هزار و 700 نفر هستند.

مسعود بابایی مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار در مورد آخرین وضعیت بیمه بیکاری بیان کرده است: طبق آخرین آمار مربوط به پنجم مهر ماه، افرادی که بیکاری‌شان از اسفند ماه استمرار داشته و یا اینکه از ابتدای خرداد ماه بیکار شده‌اند تعداد 155هزار و 700 نفر هستند که در سامانه جامع روابط کار ثبت‌نام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بین با توجه به مشکلاتی که در فرایند ثبت‌نام افراد برای دریافت بیمه بیکاری همچون ثبت اشتباه یا ناقص شماره حساب، شماره شبا، اطلاعات شخصی یا شماره تلفن و یا ثبت‌نام افراد در خارج از سیستم همچون ادارات کار یا کاریابی‌ها به‌جای ثبت‌نام در سامانه، به وجود آمد، تعدادی از افراد نتوانستند مقرری خود را دریافت کنند.

95هزار نفربیمه در انتظار دریافت بیمه بیکاری

مسعود بابایی، مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار درباره بیمه بیکاری ادامه داد: پرداخت بیمه بیکاری دو حالت دارد؛ افرادی هستند که از اسفند ماه دریافتی نداشتند که اطلاعات این گروه شامل 65 هزار نفربیمه معادل 65میلیارد تومان در اختیار سازمان برنامه و بودجه قرار گرفته و پرونده‌ها ارسال شده است. گروه دوم نیز 30 هزار نفربیمه هستند که پرونده‌هایشان در تأمین اجتماعی قرار دارد و این سازمان در حال انجام پالایش‌های نهایی و ارسال پرونده‌ها به سازمان برنامه و بودجه است. 95 هزار نفربیمه در انتظار دریافت بیمه بیکاری هستند.

* پرداخت بیمه بیکاری و شرایط اشتغال

اما محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد است که تاکنون 5هزار میلیارد تومان بیمه بیکاری کرونا پرداخت شده است. 5هزار میلیارد تومان از حساب صندوق ذخیره و از طریق ثبت‌نام در سامانه به متقاضیان این بخش پرداخت شده است.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت در بهبود وضعیت معیشت و اشتغال مردم، گفت: در این راستا یک و نیم میلیارد دلار از منابع صندوق ذخیره ارزی به موضوع اشتغال روستایی اختصاص یافت و حدود 10هزار میلیارد تومان وام از این محل با نرخ چهار و هشت درصد به روستاها و به‌شکل تمام‌شماری پرداخت شد و از این محل حدود 247هزار شغل در روستاها ایجاد شد.

وزیر تعاون با بیان اینکه توسعه مشاغل خانگی و سیاست‌گذاری از طریق ایجاد زنجیره آموزش و توانمندسازی، دیگر رویکرد دولت در این بخش بود، اضافه کرد: علاوه بر این، سیاست پرداخت یارانه دستمزد را به‌عنوان یکی از سیاست‌های مداخله‌گر دولت دنبال کردیم که با اجرای آن حدود 42هزار شغل در سطح کشور ایجاد شد.

وی به دیگر اقدامات در حوزه حمایت از گروه‌های مختلف نیز اشاره کرد و اظهار داشت: توجه به معیشت کارگران از طریق افزایش حداقل دستمزد در شورای‌عالی کار نیز بررسی شد و دولت تلاش کرد حداقل مزد هیچ‌گاه پایین‌تر از نرخ تورم نباشد و حتی عقب‌ماندگی در این بخش را جبران کند.

شریعتمداری افزود: توجه به ارتقای معیشت گروه‌های مختلف جامعه همواره مورد تأکید دولت بوده است و در این راستا در بحث متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، بیش از 57جلسه با نهادهای ذی‌ربط تشکیل شد و با بار مالی 32هزار میلیارد تومانی که داشت پس از 14سال در این دولت محقق و از مردادماه اجرایی شد. برای اجرای برنامه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری نیز 16هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. به همه کارگاه‌های تولیدی نیز تسهیلات با نرخ 4 و 8 درصد به‌ازای هر شاغل 12 تا 16میلیون تومان و به‌شرط حفظ اشتغال موجود پرداخت شد.

پربیننده ترین ۲۰میلیون نفر مستحق از دریافت سهام عدالت جاماندند ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۷/۱۱ جزئیات ثبت‌نام در سامانه یارانه دستمزد ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۷/۱۰ کدام بازار مالی طی هفته پیش بازدهی بیشتری داشت؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اشتغال بیمه بیکاری معیشت مشاغل خانگی محمد شریعتمداری حقوق بازنشستگان وزیر کار و رفاه اجتماعی همسان سازی حقوق بازنشستگان بیمه بیکاری کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت میلیارد تومان بیمه بیکاری هزار نفربیمه پرداخت شد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

با ابلاغ جدید بیمه مرکزی، شرط پرداخت بدهی‌های عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث لغو شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از 17 تیرماه سال 1402 صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که  بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و  فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است