Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: ابتدای هفته جاری انتشار نامه‌ای از سوی نماینده مردم شهرستان‌های سردشت و پیرانشهر در فضای مجازی مبنی بر تخلیه ۶ روستای نوار مرزی این شهرستان و درخواست از شورای امنیت ملی برای مدیریت این موضوع ماجرا به یکی از چالش‌های امنیتی در استان تبدیل شد.

سکوت مقامات استانی موجب جولان برخی کانال‌ها در فضای مجازی و حتی پرداختن به این موضوع از سوی رسانه‌های معاند نیز شد تا اینکه اواخر هفته جاری مرزبانی استان آذربایجان غربی تخلیه روستا را تکذیب و انتشار این نامه از سوی نماینده را مانور تبلیغاتی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخلیه روستاهای مرزی سردشت کذب محض است

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جزئیات این موضوع صدور هرگونه ابلاغیه برای تخلیه روستاهای مرزی استان آذربایجان غربی را تکذیب کرد.

سردار یحیی حسین خانی با اشاره به نامه نماینده مردم سردشت در مجلس به دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: صدور هرگونه ابلاغیه برای تخلیه ۶ روستای مرزی در شهرستان سردشت از سوی فرماندهی مرزبانی استان کذب محض است و مرزبانی استان بر اساس قانون پیگیری‌های لازم را از مراجع قانونی در دستور کار خود قرار داده است.

علی مصطفوی معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان غربی هم درباره تخلیه روستاهای سردشت در پاسخ به پرسش علت تخلیه روستاها گفت: تخلیه روستاهای سردشت درست نیست و با توجه به اینکه فرمانده مرزبانی استان در این مورد پاسخ داده است بنده اظهارنظر دیگری نمی‌کنم.

نماینده مردم سردشت در مجلس شورای اسلامی: بحث من بحث سیاسی و امنیتی نیست

نماینده مردم شهرستان‌های سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر از تخلیه دو روستا خبر داد و گفت: «از سوی برخی گفته می‌شود که روستاهای بعد از نوار مرزی باید خالی شوند، تاکنون هم ۲ روستا خالی شدند و ۴ روستای اشکان سفلی با یک خانوار ۴ نفره، نوکان با ١٩ خانوار و ٨٢ نفر، تیت سفلی با ٨ خانوار و ٣٠ نفر، ارزنه با ١٤ خانوار و ٥٣ نفر باقی مانده است و گاکه و گورە شیر تخلیه شده‌اند.

کمال حسین‌پور با بیان اینکه البته درخواست برای تخلیه بخش وزینه سردشت نیز وجود دارد، افزود: سال‌های گذشته تصمیم گرفتن روستاها تخلیه شوند روستاها در خارج از نوار قرمز قرار دارند یعنی بعد از این روستاها پایگاه‌های مرزبانی وجود ندارد و این مناطق نتوانستن پایگاه مرزی ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه از نامه بنده کانال و سایت‌های ضدانقلاب سو استفاده کرده‌اند، اضافه کرد: من خودم فرزند انقلابم و معتقد به نظام و آرمان‌های نظام هستم.

فرماندار سردشت: با رسانه‌ها مصاحبه نمی‌کنم

حسین پور اضافه کرد: امنیت و حفظ منطقه اولویت و آرزوی ما است ولی این روستاییان بعد سال‌های متمادی از خانه و محل زندگی رانده می‌شوند در حالی که باید راهکار مناسب و پیشنهاد خوبی شود.

نماینده مردم شهرستان‌های سردشت، پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: ضرورت دارد به اهالی این روستاهای مرزنشین زمین کشاورزی و محل زندگی مناسب فراهم شده و همچنین از تسهیلات کم بهره نیز استفاده شود.

با وجود پیگیری‌های مکرر خبرنگار مهر در خصوص تخلیه روستاهای مرزی از فرماندار سردشت هیچ پاسخ مناسبی در این خصوص داده نشد و فرماندار سردشت گفت: در این خصوص با رسانه‌ها مصاحبه نمی‌کنم.

کد خبر 5038364

منبع: مهر

کلیدواژه: سردشت روستا مرزبانی ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس شیراز هفته دفاع مقدس آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا گرگان کرمانشاه دفاع مقدس دفاع مقدس جنگ تحمیلی اربعین 99 خطبه های نماز جمعه شهرکرد آذربایجان غربی تخلیه روستاهای تخلیه روستاها مرزبانی استان نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۳۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین جمالی‌زاده در خطبه‌های این هفته نماز دشمن شکن جمعه شهرستان فسا با اشاره به طرح نور (حجاب و عفاف) فراجا گفت: هر چند در رابطه با این طرح شبهاتی در فضای مجازی و حقیقی مطرح می‌شود، اما بدانیم که حکم شرعی حجاب برای بانوان یعنی پوشش مواضع زینت، واجب مسلّم است و کشف آن حرام و منکری مسلّم است.

وی با تاکید بر اینکه هر حرام و منکری دو جنبه شخصی و خصوصی دارد، بیان کرد: از نظر شرعی اگر حرام و منکری جنبه اجتماعی و عمومی و تأثیر عمومی داشته باشد، ابتدا با تعلیم و آموزش و سپس با تبلیغ و فرهنگ‌سازی و بعد از آن با امر به معروف و نهی از منکر و در نهایت با ابزار حکومتی باید با آن روبرو شد.

خطیب جمعه فسا گفت: همگان به خوبی می‌دانند که کشف حجاب امروز در جامعه به یک جریان تبدیل شده که اگر جلوگیری نشود جامعه را به فساد می‌کشاند.

وی با ذکر این نکته که دفع مفاسد از جامعه از وظایف حکومت است، متذکر شد: باید در موضوع حجاب و عفاف همچون مقوله سلامت و بهداشت محیط که حکومت برای پاکیزگی خیابان‌ها و معابر از باب دفع مفسده ورود می‌کند به مساله حجاب و عفاف و دفع مفاسد نیز به صورت جدی ورود کند؛ البته در یک حادثه‌ای ممکن است یک نیرویی اشتباه کند اما نباید به اصل طرح و اقدام تسری بدهیم.

حجت الاسلام جمالی زاده در خاتمه تصریح کرد: وقتی کشف حجاب، تأثیر اجتماعی و عمومی نسبت به عفت و دینداری مردم بویژه جوانان دارد از باب تعزیر و از باب امور حِسبیه و مهمتر، از باب دفع مفاسد از جامعه از وظایف حکومت دینی است.

کد خبر 6095780

دیگر خبرها

  • وحشت مردم روستاهای شهرستان بدره از ورود سیلاب
  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • حمله مسلحانه به هنگ مرزی کردستان؛ یک سرباز به شهادت رسید/ عکس
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • تیراندازی به برجک مرزبانی در کردستان؛ شهادت ۱ سرباز و جراحت ۳ تن
  • فرمانده انتظامی کردستان شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه را تسلیت گفت
  • جزئیات جدید از شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه + تصویر
  • جزئیات نحوه شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه
  • «فرزین بلیان» مقتدرانه در برابر اشرار مسلح ایستادگی کرد
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت