Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حسین رشیدی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته دامپزشکی اظهار داشت: دامپزشکی دو وظیفه اساسی بر عهده دارد که شامل حمایت از تولید و سرمایه دامی و کمک به بهدلشت عمومی است.

وی بیان داشت: با شیوع کرونا بسیاری از افراد با بیماری واگیر بیشتر آشنا شدند و بیماری‌های دامی عموما واگیر هستند و به سرعت شایع می‌شوند و گاهی ۱۰۰ درصد تلفات می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشیدی ادامه داد: تولیدکنندگان باید خوراک دامی را با دلار بخرند و محصول خود را با ریال بفروشند که به صرفه نیست و باید فکری به حال تولیدکنندگان شود.

وی ابراز داشت: کانون‌های بیماری‌ها را در استان کرمان به موقع شناسایی و در نطفه خفه کردیم که از آن جمله می‌توان به نابودی یک روزه کانون آنفولانزای فوق حاد پرندگان اشاره کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه تمام کشتارگاه‌های کرمان به سیستم پیش سردکن مجهز شده‌اند، تصریح کرد: همچنین بیماری تب برفکی را طی شش سال گذشته تحت کنترل داشته‌ایم و نگذاشتیم به صورت اپیدمی مطرح شود و تب کریمه‌کنگو هم به یک تا دو نفر ابتلا در سال کاهش یافته است.

رشیدی عنوان کرد: تنها استانی هستیم که باقیمانده آنتی بیوتیک و فلزات سنگین در مرغ مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و تمام مرغ تولیدی استان کرمان سبز است.

وی اظهار داشت: کشتارگاه صنعتی دام به زودی با استانداردهای بالا در شهر کرمان راه‌اندازی می‌شود و علاوه بر شهرستان کرمان قادر به تامین گوشت مورد نیاز دیگر شهرستان‌ها هم هست.

رشیدی یادآور شد: کرونا از ۱۰ سال قبل برای شتر مطرح بود و طی شش سال گذشته حدود ۴۰ هزار شتر در استان کرمان مورد آزمایش قرار گرفتند و یک مورد محموله شتر آلوده به کرونا هم را در چند سال پیش شناسایی و معدوم کردیم.

انتهای پیام/۸۰۰۱۹/r

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمان فلزات سنگین آنتی بیوتیک مرغ استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۴۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • همان‌ها که موافق صیانت بودند، وارد مجلس آینده شده‌اند
  • حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال