Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن محمد یاری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه شهرستان وسیع تالش براثر بروز سیل در سنوات گذشته بارها دچار بحران و ایجاد خسارت‌های سنگین شده بود، اظهار کرد: متأسفانه براثر مدیریت ناکارآمد از بستر برخی رودخانه‌ها برداشت بی‌رویه شن و ماسه و در برخی از مناطق هم لایروبی انجام‌نشده است که این مسائل سبب بروز بحران سیل اخیر در تالش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از بی‌توجهی دولت در تخصیص اعتبارات کافی به جهت بازسازی بخش‌های خسارت‌دیده، افزود: سیل در تالش حدود ۲۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده اما تنها پنج میلیارد تومان اعتبار از سوی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس برنامه‌وبودجه کشور اختصاص پیداکرده و این مقدار اعتبار ناکافی است.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم حضور وزیر نیرو و راه و شهرسازی در مناطق سیل‌زده تالش علی‌رغم درخواست‌های شفاهی و کتبی در مجلس، گفت: برای بازدید از مناطق سیل و بحران‌زده سیل اخیر تالش با رئیس مجلس جهت اعزام اعضای کمیسیون عمران مکاتبه و دکتر قالیباف با این درخواست موافقت کرده است.

محمدیاری با بیان اینکه از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شهرستان سیل‌زده تالش استفاده می‌شود، تصریح کرد: در آینده نزدیک بنا بر دعوت از کمیسیون عمران، اعضای این کمیسیون تخصصی به مناطق سیل‌زده تالش سفر خواهند کرد تا از طریق بازدید و ارزیابی خسارت‌ها بتوانیم تا جایی که امکان قانونی وجود دارد برای حل مشکلات و التیام سیل‌زدگان گام برداریم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم اجرای مصوبات ستاد مدیریت بحران گیلان در سیلاب‌های ادوار گذشته، بیان کرد: علیرغم بی‌توجهی اعضای ستاد مدیریت بحران استان، مدیرکل فعلی فردی پیگیر و دل سوز بوده و دقت کافی حل مشکلات و چالش‌ها را در مناطق سیل‌زده دنبال می‌کند و از زمان وقوع سیل تاکنون در منطقه حضور دارد.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس محمدیاری نماینده مردم تالش رضوانشهر و ماسال ستاد مدیریت بحران گیلان مناطق سیل زده سیل زده تالش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۴۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش

ایسنا/زنجان مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان گفت: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در زنجان، همه ارگان‌های ذی‌ربط به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

عباس بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه با اعلام هواشناسی بارش‌های خوبی را طی امروز، فردا و روز شنبه در استان شاهد خواهیم بود، اظهار کرد: بنا بر اعلام سازمان مدیریت بحران کشور با تقویت سامانه بارشی از امروز، وقوع رگبار باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، وزش لحظه‌ای باد نسبتا شدید در استان زنجان پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: فعالیت این سامانه از امروز تا روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ادامه می‌یابد و علاوه بر آن دما به صفر و زیر صفر به ویژه در مناطق سردسیر استان می‌رسد.

او، منطقه اثر این سامانه را در همه شهرستان‌های استان عنوان کرد و گفت: تقویت سامانه پرفشار از امروز پنجشنبه تا روز شنبه خواهد بود، به‌ویژه بارندگی‌ها در روز جمعه از ساعت ده صبح الی سه و نیم بامداد شنبه در ارتفاعات مشترک زنجان و طارم، شمال زنجان و ارمغانخانه، در شهرستان ایجرود (زرین‌آباد و حلب) و در شهرستان خدابنده (سهرورد و کرسف) و به ترتیب سایر شهرستان‌ها از جمله سلطانیه، ابهر و خرمدره و ماهنشان، پیش‌بینی شده است.

بابایی تصریح کرد: لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری‌ شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله مخاطراتی است که این سامانه به همراه دارد. 

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان به شهروندان توصیه کرد: در این راستا به هم‌وطنان توصیه می‌شود در سفرهای بین‌شهری، از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز کنند؛ همچنین از فعالیت‌های کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری کنند.

وی گفت: همچنین توصیه می‌شود از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی در برابر بارش توصیه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • رسانه سعودی: توافق آتش‌بس در غزه قریب‌الوقوع است
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد