Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس هیات‌عامل ایمیدرو با بیان اینکه ارزش سهام شرکتهای معدنی و صنایع معدنی در بازار سهام ۱۴۰۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: صندوق بازارگردانی در دو شرکت گل‌گهر و چادرملو تشکیل می‌شود.

خداداد غریب‌پور  درباره کمیته پیگیری صندوق بازارگردانی شرکت های معدنی و صنایع معدنی، اظهار داشت: این کمیته از نمایندگان ایمیدرو، بورس و شرکت‌های بزرگ تشکیل شده است که در حال رصد بازار هستند و متناسب با وضعیت بازار، صندوق‌های بازارگردان شرکت‌های بزرگ، بازار را مدیریت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات‌عامل ایمیدرو افزود: هفته‌ای که این کمیته تشکیل شد، بورس پس از یک ریزش، احیا شد و پس از یک ریزش مجدد، بازگشت.

۱۴۰۰ هزار میلیارد تومان سهم معدن و صنایع معدنی در بورس

وی ادامه داد: اما مساله‌ای که مهم بوده این است که ما فقط بین ۲۰ تا ۲۵ درصد از بورس را در اختیار داریم، از این رو باید سایر صنایع موجود در بورس و شرکت‌های بزرگی که سهامشان در بورس عرضه شده، پای کار بیایند و صندوق بازرگردانی ایجاد کنند.

غریب‌پور تاکید کرد: سایر صنایع هم حتما باید بازارگردانی کنند تا سهامشان در بازار تثبیت شود. در این صورت می‌توانیم با همکاری یکدیگر وضعیت بازار سهام را بهبود ببخشیم.

رئیس هیات‌عامل ایمیدرو ادامه داد: در حال حاضر ۱۴۰۰ هزار میلیارد تومان سهم معدنی و صنایع معدنی در بورس وجود دارد که افزایش یا کاهش آن بستگی به نوسانات بازار دارد.

تشکیل صندوق بازارگردانی در گل‌گهر و چادرملو

غریب‌پور گفت: صندوق بازارگردانی در مس، فولاد مبارکه و فولاد خوزستان وجود داشت اما فعالیتشان نظام مند و هدفمند نبود اما هم اکنون با تشکیل کمیته پیگیری صندوق بازارگردانی شرکتهای معدنی و صنایع معدنی، فعالیتشان نظامند شده است.

معاون وزیر صمت افزود: صندوق بازارگردانی در شرکت‌های گل گهر و چادرملو هم در حال تشکیل است.

به دنبال دستکاری در بازار نیستیم

وی تصریح کرد: ما به دنبال دستکاری در بازار نیستیم؛ بازار باید متناسب با سازوکار خود، روند طبیعی خود را داشته باشد منتهی ما به عنوان شرکت‌های بزرگ وظیفه داریم از حقوق سهامداران خرد دفاع کرده و از ریزش‌های ناگهانی بدون دلیل که منجر به سقوط‌های ناگهانی بازار و زیان سهامداران خرد می شود، جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: آینده بازار سرمایه به سازمان بورس و اوراق بهادار و اجرایی کردن دستورالعمل بازارگردانی بستگی دارد.

 

 مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صندوق بازارگردانی معدنی و صنایع معدنی گل گهر و چادرملو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود

وزیر صمت ،گفت: باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عباس علی‌آبادی عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان، اظهار داشت: صنایع در تامین ارز و پشتیبانی مورد حمایت دولت هستند، اما صنایع و تولیدکنندگان باید بتوانند ارز خود را به واسطه صادرات تامین کنند.  

وی افزود: کالای صنعتی کالایی است که بتوان آن را صادر کرد، تولیدکنندگانی که بتوانند کالایی با ارزش افزوده بالا تولید کنند و بتوانند کالا را صادر کنند مزیت رقابتی پیدا خواهد کرد. اگر  تولیدکنندگان نتوانند کالای صادراتی تولید کنند نشان می‌دهد کالای آنها کیفیت لازم را ندارد. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ارتباط با مشکل تولیدکنندگان در ارائه زمان‌بندی مشخص از سوی دولت برای تخصیص ارز تصریح کرد: مسئله زمان‌بندی تخصیص ارز موضوع درستی است، اما به وزارتخانه ارتباطی ندارد و مسئله ملی و به بسیاری از مولفه‌ها مرتبط است.

علی‌آبادی عنوان کرد: دولت تمام تلاش خود را در راستای توسعه صادرات به‌کار گرفته است که یکی از اقدامات در این زمینه برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی است که هر ساله یک بار در ابتدای سال برگزار می‌شود و یک بار در انتهای سال به صورت تخصصی برگزار می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند صادرات خود را توسعه دهند و یکی از اقدامات دولت دعوت 2 هزار و 200 بازرگان به این رویداد بوده است. 

وی با بیان اینکه دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند، ادامه داد: هر ماشین‌آلات معدنی که در داخل کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست، اما اگر ماشین‌آلاتی در داخل کشور تولید نمی‌شود یا در صورت تولید از کیفیت قابل قبول برخوردار نیست از سوی وزارت صمت مجوز واردات صادر خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، بیان کرد: مسائل و مشکلات کشور باید اولویت‌بندی شود و ابتدا مسائل اصلی و مهم برطرف شود. مسئله تحریم اولویت اصلی کشور نیست، بلکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، تمام اختیارات وزیر در چارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند، بلکه لازم است قانون را رعایت کنند. مسائل و مشکلات تولیدکنندگان در سطح ملی منتقل می‌شود، اما اگر مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسائل عینا به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی‌آبادی تصریح کرد: امسال به نظر می‌رسد تا 50 میلیارد دلار ارز تامین شود که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و اگر کسی ثبت سفارش داشته باشد تامین ارز انجام خواهد شد. برای امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده است و اگر کسی کالایی را صادر کند ارز تولیدکننده مطالبه نخواهد شد.

وی با بیان اینکه باید به سمت اقتصاد تعادلی و بازار رقابت کامل پیش برویم، گفت: در کشور برخی از صنایع به امید برق و انرژی ارزان هستند، اما دیگر انرژی ارزان نداریم. امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است، بنابراین باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم و به نوعی سال رونمایی از ظرفیت‌های موجود در کشور است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: مشکل اصلی شهر اراک آلودگی آب و هوا است، نیروگاه شازند نیازمند فیلتراسیون است و صنایع استان می‌توانند برای این امر کمک داشته باشند تا آلودگی هوای شهر اراک برطرف شود و تا پایان سال آینده شهر اراک از آلودگی پاک شود.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: ایران باید به سمت صنعتی شدن پیش برود، صنایع ایران باید دانش‌بنیان و کیفی باشند، کیفیت در صنعت بسیار مهم است و اولویت در شهر اراک باید تامین آب صنایع باشد، صنعت کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر هدایت شود، کالاهای آساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • چرخش از سنگ‌آهن به سمت سنگ طلا!
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی