Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اداری شهرستان تایباد گفت: آموزش و توانمند سازی در کنار مشارکت پذیری دو خلاء عمده در فضای کسب و کار بود که با حضور معین های اقتصادی در حال پر شدن است.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، محسن سیاح در حاشیه جلسه (معین های ستاد اقتصاد مقاومتی تایباد) در گفتگو با خبرنگار برنا با بیان اینکه دستگاه های اجرایی موظف هستند نهایت مشارگت را با معین های اقتصادی داشته باشند، اظهار کرد: تمامی دستگاه های اجرایی و امنیتی شهرستان آمادگی کامل برای همکاری دارند، اعتقاد داریم مسیر معین های اقتصادی دو طرفه است و ما نیز در همین مسیر آمادگی همکاری داریم، برای اینکار از آنچه در اختیار شهرستان و استان باشد استفاده می کنیم تا الگویی که استاندار خراسان رضوی طراحی کرده است برای جهش تولید و افزایش ظرفیت اشتغال انجام پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار تایباد تصریح کرد: معین های اقتصادی در حوزه آموزش و توانمند سازی، هنر و مهارت را تقویت و مشارکت را نهادینه می کنند. این دو خلاء برای ایجاد فضای کسب و کار در قالب این الگو در حال بهبودی  ورو به جلو است.

وی افزود: برخی معین های ما فعالیت بسیار خوبی داشتند که در سامانه رصد ثبت شده است، البته معین های اقتصادی برنامه پیش روی خود را در اختیار دبیرخانه هسته اقتصاد مقاومتی بگذارند، تا بررسی لازم انجام پذیرد، همچنین مسائل و مشکلات خود را با دبیرخانه مطرح کنید تا در جلسات مختلف پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: تقاضای ما این است که معین های اقتصادی نسبت به معرفی دبیر و تسهیلگر به هسته اقتصاد مقاومتی شهرستان اقدام کنند، همچنین صندوق های خرد روستایی، موتور محرک فضای کسب و کار هستند و انتظار داریم این صندوق ها ایجاد شود تا اقتصاد مردمی گردد.

سیاح موضوع صیانت از سرمایه گذاری انجام شده را بسیار مهم دانست و گفت: باید حراست لازم از فعالیت های معین های اقتصادی انجام شود تا ااگویی برای توسعه اقدامات مشترک گردد، ما برای معین های اقتصادی یک شرایط ویژه و خاص را دنبال کردیم، تایباد یک شهرستان پرکار است. چرا که پیچیدگی خاص خود را دارد، اما علیرغم‌ گرفتاری بسیار، برای معین های اقتصادی همیشه وقت داریم و تلاش داریم با معین های اقتصادی ارتباط تنگاتنگ و نزدیک تری داشته باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کسب و کار معین های اقتصادی فضای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟

دکتر محمدرضا خردمند در پاسخ به این سؤال که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است، اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

به گزارش تسنیم، وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوز‌های پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سؤال که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در بدو ورود در اورژانس‌ها عمدتاً توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند، اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود، اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته، اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضاتیی نیز می‌توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی و تولید هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد