Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: مسائلی مانند تحریم و کرونا بسیاری از کسب و کارها را دچار مشکل کرده و کسب وکار زنان سرپرست خانوار نیز مانند دیگر کسب و کارها دچار رکود و مشکل شده و در این زمینه نیاز به همکاری بیشتر خیران داریم.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ حبیب الله مسعودی فرید، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: بسیاری از زنان سرپرست خانوارد در کار تهیه غذای خانگی، فعال بودند اما به دلیل شرایط کرونا، مردم خیلی سخت محصولات غذایی باز را تهیه می‌کنند و کمتر از این غذاها مصرف می‌کنند و هرچند کرونا برای همه مردم چالش ایجاد کرده اما این مشکلات برای مددجویان بهزیستی ملموس‌تر و محسوس‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در پاسخ به این سئوال که آیا شرایط اقتصادی کنونی، آمار مددجویان بهزیستی از جمله زنان سرپرست خانوار را افزایش داده است،افزود: افزایش آماری در این گروه نداشته‌ایم اما نیازهای اقتصادی این گروه افزایش یافته است؛ تورم در همه کلان‌شهرها موجب شده تا تعداد مراجعات مددجویان تحت پوشش بهزیستی به این سازمان افزایش یابد.

معاون بهزیستی ادامه کرد: تعدادی از مددجویان در تامین اجاره خانه خود دچار مشکل شده‌اند و بهزیستی از طریق منابع خود یا خیرین یا از طریق بانک‌ها و وام کم‌بهره، مشکلات آنها را رفع می‌کند اما به ‌هرحال گروه‌های دهک‌های پایین درآمدی، بیشتر با این مسائل روبرو هستند.

مسعودی فرید تصریح کرد: طی چند سال گذشته میزان مستمری مددجویان چه از محل اعتبارات سازمان و چه از محل هدفمندی یارانه‌ها در مقطعی ۳.۶ برابر افزایش داشت اما مسائل اقتصادی درونی و بیرونی موجب شد تا این میزان افزایش مستمری، معنی‌دار نباشد.

او تاکید کرد: بهزیستی با افزایش مستمری و توانمندسازی خانواده‌ها به استقلال آنها کمک می‌کند. این سازمان از بنیاد مستضعفان برای پرداخت وام قرض‌الحسنه به مددجویان خود کمک می گیرد اما به‌رغم همه این تلاش‌ها، این پول‌ها کفاف زندگی مددجویان را نمی‌دهد و نیاز است که این گروه‌ها مورد حمایت بیشتری قرار بگیرند.

معاون بهزیستی با بیان اینکه تحریم، کرونا و گرانی بازار داخلی کشور و همچنین مدیریت منابع از دغدغه‌های بهزیستی و از علل فشار به معیشت مددجویان است، یادآور شد: اکنون ۲۵۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی قرار دارند که با احتساب خانواده آنها، بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر می‌شوند که مستمری دریافت می‌کنند.

مسعودی فرید خاطرنشان کرد: مشارکت در پویش «ایران همدل» از طریق شماره‌گیری #۱۴* یا واریز به شماره کارت ۶۲۷۷-۶۰۷۷-۷۷۷۷-۷۷۷۷ ایران همدل، بزرگترین پویش مردمی ایران است که کمک‌های مردم و خیران را از طریق بهزیستی و کمیته امداد به دست نیازمندان می‌رساند.

منبع:ایرنا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کسب و کار سازمان بهزیستی کشور زنان سرپرست کرونا ویروس کرونا زنان سرپرست خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره خدماتی که از سوی این سازمان به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو ارائه می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش ایلنا، نرجس‌خاتون اسعدی خلیلی، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور، در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی است، گفت: «دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقاء سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.»

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند. همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تلاوت آیات سوره بقره از سوی گروه تواشیح بین المللی تسنیم
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد