Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی قرائیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: وسعت باغ‌های زیتون استان سمنان پنج هزار و ۵۰۰ هکتار است که از این وسعت در حدود چهار تا پنج درصد درختان درگیر آفت پسیل هستند.

آفت پسیل از آفت های مکنده است که با تغذیه از شیره گیاهی باعث رنگ پریدگی، کوچک ماندن، پیچیدگی و تغییر شکل برگ شده و ضعف و زردی درخت را به دنبال دارد و در نهایت باعث کاهش چشمگیر کمیت و کیفیت محصول می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پسیل آفت جدید در بین درختان زیتون به شمار می‌رود که کنترل آن کار سختی نیست و  این آفت به راحتی با سمپاشی و یا شستن درختان با آب و صابون گیاهی و یا حتی فقط آب از بین می‌رود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: سمپاشی برای از بین بردن آفت پسیل زیتون ممکن است روشی گران و شیمیایی باشد اما شستن درخت حتی با آب خالی راهکاری ساده و ارزان است که آفت را از بین می‌برد.

وی بیان کرد: اگر آفت پسیل زیتون کنترل نشود در بین درختان گسترش می‌یابد و باغ‌های زیتون را آلوده می‌کند، بنابراین انتظار می‌‎رود کشاورزانی که باغ های در مقیاس بزرگ دارند سمپاشی را جدی بگیرند.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: بیشترین آلودگی درختان زیتون به آفت پسیل در استان سمنان در شهرستان سمنان گزارش شده است.

قرائیان خاطرنشان کرد: سمنان از لحاظ عملکرد میزان تولید زیتون در هر هکتار جزو استان‌های برتر کشور محسوب می‌شود و و توسعه‌باغ‌های زیتون در استان در دستور کار قرار دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: کم‌آب بر بودن، مقاومت در برابر شرایط سخت مانند شوری آب، از مزیت‌های درخت زیتون به شمار می‌رود  و امسال توسعه باغ‌های زیتون در وسعت نزدیک به ۲۰۰ هکتار انجام شد.

وسعت باغ‌های زیتون استان سمنان پنج هزار و ۵۰۰هکتار است که از این وسعت چهار هزار و ۳۵۰ هکتار دارای درختان زیتون بالغ است و بیشترین وسعت باغ‌های زیتون مربوط به شهرستانهای سمنان، گرمسار و آرادان است.

برچسب‌ها افت سمنان زیتون اختصاصی ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افت سمنان زیتون اختصاصی ایرنا افت سمنان زیتون اختصاصی ایرنا اخبار کنکور باغ های زیتون استان سمنان آفت پسیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۵۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن مددی در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قضائی کرج که منجر به ورود به موقع و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی به وسعت ۱۱۰ هکتار شد، گفت: در پی دریافت گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آغاز تغییر کاربری در اراضی کلوان بخش آسارا و منطقه خدایار خان ماهدشت اقدامات قانونی در این خصوص با نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان اجرایی شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با اعلام اینکه این اقدامات در دو عملیات جداگانه انجام شده است، اضافه کرد: در منطقه «خدایار خان» ماهدشت وسعت ۹۰ هکتاری و در «اراضی کلوان» بخش آسارا وسعت ۲۰ هکتاری در معرض تغییر کاربری بودند که اقدامات مقتضی نسبت به اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به اجرا رسید.

وی با اشاره به اینکه ارزش اراضی اعمال قانون شده در دو عملیات ۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان است، در خصوص اقدامات قانونی انجام شده است، بیان کرد: در این عملیات تفکیک، ۵۷ مورد قطعه بندی و دیوارکشی، ۱۰ مورد بنا و ویلای غیرمجاز، ۲۶ مورد محوطه سازی، ۱۳ مورد دپوی مصالح و همچنین موارد متعددی از ایجاد راه، گودبرداری و انشعابات غیرمجاز گاز، برق و آب قلع و قمع شد.

مددی ضمن یادآوری دستاوردهای سند تحول و تعالی در پیگیری جهت جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و تعدی به منابع طبیعی تصریح کرد: مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دوره «تحول و تعالی قوه قضائیه» نیز با سیاست‌های دادگستری کل استان البرز ادامه خواهد داشت و قطعاً اجاره تعدی غیرقانونی به اراضی کشاورزی را نخواهیم داد.

کد خبر 6090680

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • چه کار کنیم نعناع روی دوغ نماند؟ | ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ با کمک آب جوش
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • طبیعتِ تماشاییِ دشت لاله‌های واژگون در روستای دره بید + فیلم
  • طبیعتِ تماشاییِ دشت لاله‌های واژگون در روستای دره بید
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • اعجاز سنگ نمک را بدانید تا از بلای مختلف و انرژی‌های منفی به دور باشید | خود را به آرامش دعوت کنید
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش