Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار ماهی اظهار کرد: طبق روال همه ساله در نیمه دوم سال، تقاضا برای خرید، به واسطه ازدیاد مصرف افزایش می‌یابد که دلالان با سودجویی از فرصت‌ها، قیمت‌ها را کاذب بالا می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه نداریم، افزود: اولویت خانوار برای خرید محصولات پروتئینی در ابتدا مرغ و گوشت است که در پی نوسان نرخ ارز و کاهش قدرت خرید خانوار، افراد به سمت و سوی بازار ماهی سوق داده می‌شوند.

قاسمی با اشاره به اینکه پارامتر‌های مختلفی در اقتصاد کلان بر بازار ماهی تاثیر گذار است، بیان کرد: در ۶ ماهه دوم سال به صورت سنتی قیمت ماهی نسبت به ۶ ماه نخست سال دستخوش تغییر و تحولاتی قرار می‌گیرد که بعضا ممکن است افزایش نامعقولی در بازار رخ دهد.

به گفته او، با وجود مشکلات متعدد نظیر کمبود منابع مالی و نهاده که سد راه تولیدکنندگان است، اما این گروه توانسته‌اند تولید را حفظ کنند.

مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان درباره آخرین وضعیت تولید و پرورش آبزیان بیان کرد: با وجود تمامی مشکلات پیش روی تولیدکنندگان، پیش بینی ما این است که مجموع تولید صید و آبزی پروری به ۹۰۰ هزار تن برسد، اما مسئولان شیلات معتقدند که میزان تولید یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار تن خواهد بود.

بیشتر بخوانید

برداشت میگو آغاز شد؛ تولید میگو به ۳۵ هزار تن می‌رسد

قاسمی در پایان از رشد صادرات آبزیان خبر داد و گفت: با وجود مسائل تحریم، شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرزها، اما صادرات آبزیان در پنج ماهه نخست سال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۵۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت ماهی پرورش ماهی محصولات پروتئینی پرورش آبزیان صادرات آبزیان هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • رشد ۶۲ درصدی صادرات آبزیان از خوزستان
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو