Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور از آغاز طرح ملی ایران قوی ویژه اعضای کانون های مساجد خبر داد و گفت: این طرح در بازه زمانی هفته دفاع مقدس تا ایام‌الله دهه فجر برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین «حبیب‌رضا ارزانی» در گفت‌وگو با ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، با اشاره به رونمایی از طرح ملی «ایران قوی» که همزمان با آخرین هفته از برگزاری طرح ملی سه‌شنبه‌های تکریم با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد، اظهار کرد: ایران قوی یک طرح ویژه به شمار می رود که ذیل زیست‌بوم فهما (فرهنگ و هنر مساجد ایران) طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سال گذشته برنامه‌ریزی برای انتخاب پایتخت فهما انجام شد و نهایتا استان قم به عنوان پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران انتخاب شد، از سوی دیگر با توجه به اینکه پایتختی این استان دوسال متوالی یعنی طی سال های 1399 تا 1400 ادامه دارد، در نتیجه ذیل انتخاب پایتخت فهما قالب و طرح ملی دیگری با عنوان «ایران قوی» طراحی کردیم که به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس شکل گرفت.

وی افزود: طرح ملی ایران قوی، زیرمجموعه رویداد ملی فهما فعالیت دارد به گونه‌ای که همان قالب‌های دوازده‌گانه تعریف شده‌ای که در قالب رواق‌ها و شبستان‌ها در رویداد فهما طراحی شد بود در مورد طرح ملی ایران قوی نیز وجود دارد اما با چهار موضوع و عرصه متفاوت شامل «قرآن و سیره اهل بیت»، «مسجد و گام دوم انقلاب»، «پیشرفت و امید به آینده»، «مقاومت و عزت ایرانی».

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: اگر بخواهیم انقلاب اسلامی را با همان اهداف متعالی که آغاز کردیم حفظ کنیم طبیعتا تنها راه، تمسک به گام دوم انقلاب است چراکه در در گام دوم با منشوری مواجهیم که دقیقا برگرفته از مولفه‌های موفقیت ما در تجربه زیسته‌مان در دوران دفاع مقدس است، به بیان دیگر در این چهل سال، با هشت سال دفاع مقدس مواجهیم که معتقدم تجربه زیسته و موفق ماست به این جهت که در آن دوران همدلی مردم حداکثری بود، ایثار و تلاش و پرداختن به موضوعات مختلف اجتماعی رشد فزاینده ای درفضای معنوی آن دوره داشت و مقابله با دشمن و استکبار در اوح خود قرار داشت.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در قالب بیانیه گام دوم، موارد متعددی را مولفه سنجی و اعلام کردند، معظم له شخصا روی این بیانیه کار کردند. در این منشور، هفت بند به عنوان اعتلای نظام جمهوری اسلامی مشاهده می شود که در واقع همان رویکردی است که ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد ماخوذ از سخنان رهبری و در چهلمین سال دفاع مقدس ذیل طرح ایران قوی سرلوحه کار خود قرار داده است، چهار موضوعی که در این طرح مورد توجه است آنالیز منشور دفاع مقدس در قالب‌های نوین است.

ارزانی گفت: بچه‌های مسجد و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد می‌توانند در قالب یکی از رواق‌های دوازده گانه در طرح ملی ایران قوی شرکت کنند.

وی در بخش دیگری از مباحث خود با بیان اینکه امسال به دلیل شیوع کرونا عموم فعالیت‌های ستاد فهما در سطح فضای مجازی و با تمرکز بر رویکرد آموزش تعریف شده است، افزود: با توجه به این مولفه، طرح ملی ایران قوی از هفته دفاع مقدس تا ایام الله دهه فجر (در قالب 20 هفته) برگزار می شود، اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد  در این بازه زمانی می توانند در طرح مذکور شرکت کنند و امتیازات شان نیز ذیل سامانه بچه‌های مسجد ثبت خواهد شد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: طرح ملی ایران قوی که زیرمجموعه رویداد ملی فهما تعریف شده و فعالیت می کند، پس از گذشت بازه زمانی یادشده توسط داوران ملی در عرصه های دوازده گانه داوری می شوند و با توجه به اینکه امسال روند ارزیابی آثار به استان ها واگذار شده است حداقل سه ارزیاب در سطح ملی در استان ها حضور داشته و آثار را داوری و کارشناسی خواهند کرد.

وی ادامه داد: امسال ذیل برگزاری رویداد ملی فهما و طرح ملی ایران قوی، به جهت حفظ سهم استان های مختلف کشور، امتیازات با چند مدل مختلف طراحی و انتخاب شدند که شامل برترین های استانی، برترین های شهرستانی، رقابت های موضوعی می شوند.

ارزانی در ادامه به پایتخت فهما اشاره کرده و گفت: از آنجایی که سال 1399 پایتخت فهما نداریم، در نتیجه مجموع امتیازاتی که در قالب  طرح ملی ایران قوی از سوی کانون‌ها در سال جاری تا سال 1400 کسب می شود جمع شده و تقسیم بر دو می شود و بر اساس معدل، کانون برتر انتخاب خواهد شد، مجموع امتیازات کسب شده پایتخت بعدی فهما را مشخص می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حجت الاسلام والمسلمین ارزانی کانون های فرهنگی هنری مساجد اعضای کانون پایتخت فهما دفاع مقدس گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۵۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • یمن جایگزین مهمان ویژه نمایشگاه کتاب شد
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» ویژه خادمیاران و فعالان فرهنگی اجتماعی
  • حضور فرهنگی هنری ایران در بوسنی و هرزگوین