Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، طرح حذف بند ن تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ چندی در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.

در بند «ن» تبصره 6 قانون بودجه سال 99 عنوان شده است سی و پنج‌درصد (۳۵%) از عوارض آلایندگی وصول‌شده از محل یک‌درصد (۱%) از قیمت فروش تبصره (۱) ماده (۳۸) قانون مالیات بر ارزش افزوده به سازمان حفاظت محیط‌زیست (صندوق ملی محیط‌زیست) اختصاص می‌یابد تا پس از مبادله موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه کشور براساس ماده (۵) اساسنامه صندوق مذکور صرف اعطای تسهیلات مالی برای کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و جلوگیری از تخریب محیط‌زیست شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن طرح  طرح حذف بند ن تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ به شرح زیر است:

باسمه تعالی

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

احتراما طرح ذیل که به امضای 47 نفر از نمایندگان رسیده است، جهت طی مراحل قانونی تقدیم می شود.

مقدمه (دلایل توجیهی):

نظر به اینکه به استناد بند ن تبصره ۶  قانون بودجه حقوق شهرداری‌ها به خصوص شهرداری‌های کوچک تضییع شده است و امکان ارایه خدمات شهری کم شده است، لذا پیشنهاد حذف این بند را از قانون بودجه سال ۱۳۹۹ دارم.

لذا طرح ذیل تقدیم می شود:

عنوان طرح

طرح حذف بند ن تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۹

با توجه به اینکه صنایع آلاینده در مراکز شهرها باعث مشکلات زیادی از قبیل آلودگی شهروندان و آسیب های بهداشتی و اجتماعی وارد می شود در صورت عدم وصول کامل درامدهای آلایندگی باعث

۱- توقف احداث و توسعه فضای شهری توسط شهرداری‌های کشور

۲- اختلال در دفع پسماندهای شهری

۳- عدم امکان حفظ و نگهداری فضای سبز شهری

۴- وصول درآمدهای عوارض آلایندگی برای شهرداری‌ها در وضعیت کنونی اقتصادی بسیار موثر بوده و در ارایه خدمات شهری در جلب رضایتمندی شهروندان و کارکنان دلسوز شهرداری‌ها یک امری مهم محسوب می‌شود.

۵- فقدان هر گونه برنامه مدون توسط محیط زیست کشور با عنایت به رسالت نظارتی و عدم داشتن هر گونه سوابق اجرایی.

۷-دغدغه‌های مجلس شورای اسلامی در پرداخت تسهیلات بدون توجه به اثر بخشی به ارتقا شرایط محیط زیست در شهرها با توجه به الودگی های موجود.

جلیل مختار - عبدالعلی رحیمی مظفری - سیدعلی یزدی خواه - سیدمحمد مولوی - حسن لطفی - محمد کعب عمیر - سیدمحمدرضا میرتاج الدینی - محمد باقری - جلیل رحیمی جهان آبادی - على بابائی کارنامی - علی اصغر عنابستانی - ولى اله فرزانه - غلامرضا مرحباء - سیدمجتبی محفوظی - فریدون عباسی دوانی - سیدلفته احمدنژاد - سیدمرتضی خاتمی - سیدمهدی فرشادان - قاسم ساعدی - سیدکریم حسینی - محمدصالح جوکار - امانقلیچ شادمهر - سیدحمیدرضا کاظمی - محمد صفری ملک میان - علیرضا منادی سفیدان - جعفر راستی - بهروز محبی نجم آبادی - سیدکاظم دلخوش اباتری - احمدحسین فلاحی - سیدجواد حسینی کیا - على على زاده - صدیف بدری - مرتضی محمودوند - جعفر قادری - فاطمه محمدبیگی - پرویز اوسطی - حبیب آقاجری - فریدون حسنوند - حسن نوروزی - سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی - موسی احمدی - جلال محمودزاده - کمال علیپورخنکداری - سیدناصر موسوی لارگانی - مهدی روشنفکر -علیرضا ورناصری قند على - محمدطلا مظلومی آبرزگه

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بودجه محیط زیست قانون لایحه بودجه طرح مجلس قانون بودجه سال ۱۳۹۹ بند ن تبصره ۶ محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • اجرای طرح پاکسازی کیسه های پلاستیکی حاشیه سایت زباله شهری آواجیق چالدران
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت دولتی در اصفهان
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک