Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل سلطان‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با تاکید بر لزوم حفظ و حراست از عرصه‌ها و منابع‌طبیعی، اظهار کرد: برای مدیریت عوامل تخریب و کاهش خسارات زیان‌بار در اراضی ملی پروژه تبدیل دیمزارهای کم‌بازده را در دستور کار قرار داده‌ایم.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اشاره به نقش مستقیم و غیرمستقیم مراتع در حیات موجودات زنده افزود: حیات وحش وابسته به جنگل و مراتع هستند و این وظیفه ما است که با حفظ اراضی ملی و طبیعی حیات وحش را حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح تبدیل دیمزار‌های کم بازده یکی از عملیات احیایی و اصلاحی مراتع بشمار می‌رود که با هدف بهبود درآمد و معیشت جوامع محلی از طریق افزایش کیفیت و تولید علوفه، ایجاد پوشش گیاهی، جلوگیری از روان آب و فرسایش خاک در استان اجرا می‌شود.

سلطان نژاد ادامه داد: بذر ‏یونجه به طور رایگان در اختیار دامداران قرار می‌گیرد تا در مراتعی که تخریب شده یا دیمزار کم‌بازده بوده در آنجا کشت کنند.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: سال گذشته در280 هکتار از اراضی شیب دار استان طرح تبدیل دیمزار اجرا شده است.

وی با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح در سال گذشته 3 هزار و360 میلیون ریال اعتبار، هزینه شده افزود: صندوق توسعه ملی تامین کننده این اعتبارات بوده است.

انتهای پیام /73009/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان منابع طبیعی دیمزارهای کم بازده تخریب کم بازده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۸۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی قشلاقی در بازدید از عملیات لوله گذاری در روستای قوبوز در مورد آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند گفت: بر اساس طرح مشارکتی اراضی، محل انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به داخل مزرعه همگی مشخص بوده و در قالب یک بسته از سوی سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.

وی گفت: برداشت آب از سد سهند و از پایین دست سد خواهد بود و این ۲۲۰۰ هکتار جزو فاز پنج سد سهند است.

قشلاقی همچنین نصب کنتور حجمی آب در اراضی را یادآوری کرد و تشکیل تعاونی آب‌بران را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشاورزان باید الگوی کشت را رعایت کنند در غیر این صورت با مشاهده محصول غیر الگوی کشت در مزارع برخورد خواهد شد.

وی به اهمیت اجرای پایاب سد سهند اشاره کرد و افزود: بهره برداری از فاز‌های این طرح به افزایش محصولات کشاورزی و رونق کشاورزی و اقتصادی منطقه منجر می‌شود.

سد سهند دارای پنج فاز و در مجموع هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی است که فقط در فاز یک آن به میزان ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار کار شده است.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ به بیت‌المال
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری