Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا صحراگرد مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به اینکه روزانه بیش از۴هزار و ۵۰۰ گاری جمع آوری زباله هزارو ۱۰۰ لیتری، با استفاده از مواد جدید و سازگار با محیط زیست ضدعفونی می شود، گفت: در گذشته همواره برای ضدعفونی کردن گاری‌های جمع آوری زباله از آهک پاشی استفاده می‌شد که این موضوع اثرات بسیار مخربی برای محیط زیست و فضا‌های سبز شهری ایجاد می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: به منظور کاهش اثرات مخرب زیست محیطی استفاده از آهک، از بهمن ماه سال ۹۸ فرایند آهک پاشی به طور کامل در ضدعفونی گاری‌های جمع آوری زباله حذف شد و هم اکنون از ماده‌ای سازگار با محیط زیست به نام "جرمی ساید" استفاده می‌شود.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: این ماده سازگار با محیط زیست، ویژگی‌هایی نظیر غیر سمی و غیر سرطان زا بودن، قدرت ضدعفونی بالا و بدون اثر خورندگی، موثر برکلیه عوامل بیماری‌زای میکروبی، قارچی و ویروسی و قدرت اثربخشی بالا حتی در محیط‌های آلوده را دارد.

صحراگرد بیان کرد: استفاده از این ماده مخصوص، در ایام شروع کرونا توانست تا حد قابل قبولی انتشار ویروس کرونا در سطح شهر را مهار کند و بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در این ایام، علاوه بر گاری‌های جمع آوری زباله،   معابر و پیاده رو‌های مجاور مراکز درمانی و بیمارستانی نیز روزانه دو نوبت با جرمی ساید ضدعفونی می‌شوند.

او تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر ضد عفونی روزانه، این مخازن در هر هفته دو الی سه نوبت توسط دستگاه مخزن شو به طور کامل شستشو می‌شوند و برنامه‌ریزی شده است تا به محض پر شدن زباله در این مخازن، فوراً تخلیه شوند.
انتهای پیام//ز.ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری مشهد ضدعفونی کردن ویروس کرونا گاری های جمع آوری زباله سازگار با محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۹۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی

امیدرضا تونی افزود: این افراد که شامل اشخاص حقیقی و حقوقی بودند طی فوردین ماه گذشته با تشکیل پرونده به محاکم قضایی معرفی و چهار فقره دادنامه و رای محکومیت در این زمینه صادر شد.

وی بیان کرد: آلودگی‌های نفتی، عدم مدیریت پسماند‌های بیمارستانی و شهری و تخلیه فاضلاب‌خام به محیط از جمله تخلفات زیست محیطی بوده که برای آنها پرونده قضایی تشکیل و تا حصول نتایج پرونده‌های مذکور توسط کارشناس اداره محیط زیست کرج پیگیری خواهد شد.

تونی در ادامه افزود: هر اقدامی که تهدید علیه محیط زیست شناخته شود از قبیل دفع غیربهداشتی فضولات انسانی و دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم‌کننده در رودخانه‌ها، استفاده‌ی غیرمجاز فاضلاب خام یا پساب تصفیه‌ی خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس محکوم خواهند شد.

وی اظهار کرد: محیط زیست سالم و طبیعی هر روز در حال تحدید است و هم در حال تهدیدشدن؛ رشد جمعیت در کنار توسعه فعالیت‌های صنعتی به خطر بزرگی برای آینده محیط زیست در جهان بدل شده است و اگر امروز کاری برای محیط زیست نشود، دیگر چیزی از آن برای آیندگان باقی نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام