Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@04:19:30 GMT

شش ماهه دوم زمانی برای کسب سود

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۹۷۳۵

به گزارش بورس تابناک، پیمان حدادی، کارشناس بازار، با اشاره به اینکه سهامداری، کاری کاملا حرفه ای و بلند مدت است، تصریح کرد: این روزها میگذرد، مثل همان روزهای مثبتی که گذشت. روزهای منفی هم به مثبت تبدیل می شود، اما صبوری کردن در سهامداری، تنها نکته سودگیری از این بازار است.

وی ادامه داد: اگر سهام داری به دنبال کسب بازدهی در ۶ ماه دوم سال است، تاکید می کنم که بر روی سهام خود باقی بماند، البته نه هر سهمی و نه هر صنعتی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمدتا صنایع بزرگ بازار ما مثل فلزات اساسی، سنگ معدنی، صنایع پتروشیمی و صنایع مادر بسیار ارزنده و از لحاظ بنیادی بسیار ارزشمند هستند. ارزیابی ها نشان می دهد که بازدهی بازار سرمایه در قیاس با سایر بازارها، طی 6 ماه دوم مناسب تر خواهد بود.

به نتیجه انتخابات آمریکا وزن ندهید

حدادی در ادامه با اشاره به رفتار حقیقی ها اذعان داشت: تاکید می کنم که سهامداران نباید نسبت به عبارت ها حساس نشوند. این عبارت های غیرکارشناسی که اگر حقوقی یک سهم را بخرد بازار مثبت میشود و اگر نخرد بازار خراب می شود نباید ملاک تصمیم گیری برای خرید سهم باشد.

وی با اشاره به اینکه نباید به نتیجه انتخابات آمریکا و تأثیر آن بر بازار وزن داد، خاطرنشان کرد: مولفه های دیگری بر بازار ما اثرگذار هستند. گزارش هایی که برخی رسانه ها منتشر می کنند مبنی بر خروج نقدینگی توسط حقیقی ها از بازار نیز کاملا نادرست است. نقدینگی از بازار خارج نمی شود بلکه دست به دست می شود. حقیقی ها می فروشند و حقوقی ها خرید می کنند. این نکته را باید به یاد داشته باشیم که بسیاری از حقوقی ها در اصل افراد حقیقی هستند. اگر حقیقی سبدگردانی می کند، تنها کد سبد، حقوقی است اما سرمایه گذاری توسط شخص حقیقی انجام شده است. یا این که صندوق های سرمایه گذاری با کدهای حقوقی خرید و فروش می کنند اما افراد حقیقی نسبت به ابطال واحدهای صندوق اقدام کرده اند.

ریزش ها، دلیل منطقی ندارد

وی در خصوص دلایل ریزش بازار در هفته های اخیر گفت: روال عادی بازار باید طی شود، این روند نیاز به یک تعدیل دارد اما نمی توان گفت که سازمان بورس و دولت در یک دوره زمانی زمینه رشد بازار را فراهم کردند. این تعبیر بسیار غلط است. این توجیهات برای افرادی است که سهام بنیادی انتخاب نکرده اند و هم اکنون در ضرر هنگفتی هستند و نیاز دارند تا از مسئولیت این تصمیمات غلط خود شانه خالی کنند.

حدادی در ادامه خاطرنشان کرد: هیچ اتفاق منفی در زیرساخت های مالی و مسائل اقتصادی کشور ایجاد نشده است که دلیل ریزش قیمت ها در بازار سرمایه باشد. کمااینکه اتفاقات ابتدای سال نیز موجب رشد بازار نشد و نقدینگی که وجود داشت و افزایش نرخ ارز و عقب ماندگی بازار سهام از دیگر بازارها، موجب رشد بازار سرمایه شد. این که گفته می شود صندوق دارا یکم موجب رشد بازار شد و تعلل در صندوق دارا دوم موجب ریزش بازار شد کاملا تصور اشتباهی است. بازار سرمایه از مولفه های اثربخش تری، الهام میگیرد.

 

اوراق تبعی و سهام خزانه، ابزارهای کاربردی در بازار سرمایه

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه در خصوص ابزارهای کاربردی برای عمق بخشی به بازار سرمایه توضیح داد: یکی از ابزارهایی که بسیار کاربرد دارد و ابزاری کاملا برد-برد به شمار می رود، اوراق تبعی است. چرا که سهامدار عمده از این طریق تامین مالی می کند و با توجه به فروش اوراق تبعی، سهامدار اطمینان خاطر پیدا می کند تا مدت زمان معلومی سود تضمین شده دارد.

وی در خصوص سهام خزانه نیز یادآور شد: در کنار مبحث اوراق تبعی، سهام خزانه نیز یکی از موفق ترین تجربه هایی است که می تواند موجب حمایت ناشران از سهام زیرمجموعه خود شود. به این ترتیب شرکت های ارزنده می توانند از شرایط سهام خزانه استفاده کنند و هم از رشد قیمت سهام شرکت خود منتفع شوند. از این طریق سهامداران نیز به منفعت می رسند به این ترتیب که سهمی که توسط خوده شرکت و ناشر خریداری می شود و در آینده رشد می کند، موجبات افزایش سودآوری شرکت می شود و در نهایت به نفع سهامدار خواهد بود. نکته دوم این است که سهامدار متوجه حمایت ناشر از سهم خود خواهد شد و می تواند به آینده دار بودن سهم مورد نظر اعتماد پیدا کند.

منبع:سنا

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 علیرضا رزم حسینی پرسپولیس بندر دیلم بازار سرمایه بازدهی بورس انتخابات آمریکا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 علیرضا رزم حسینی پرسپولیس بندر دیلم بازار سرمایه سهام خزانه اوراق تبعی رشد بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان

بی‌وای‌دی چین اثرات جنگ قیمت را با درآمدهای ضعیف‌تر سه ماهه اول نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، تولیدکننده خودروهای برقی چینی روز دوشنبه (۲۹ آوریل) ضعیف‌ترین رشد سود سه ماهه خود از سال ۲۰۲۲ را به ثبت رساند در حالی که رشد درآمد این شرکت به پایین‌ترین سطح نزدیک به چهار سال گذشته کاهش یافت که تحت تأثیر کاهش تقاضای خودروهای برقی و جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودرو جهان قرار گرفت.

بی‌وای‌دی در گزارشی اعلام کرد که سود خالص سه ماهه اول با ۱۰.۶ درصد افزایش به ۴.۵۷ میلیارد یوان (۶۳۱.۰۸ میلیون دلار) رسید در حالی که درآمد با رشد چهار درصدی به ۱۲۴.۹۴ میلیارد یوان رسید.

نتایج سه ماهه حاکی از آن است که بی‌وای‌دی همچنان جلوتر از تسلاست که اولین کاهش درآمد سه ماهه خود از سال ۲۰۲۰ و در زمان همه گیری کووید را گزارش کرد. بزرگترین رقیب چینی تسلا در سه ماهه اول پس از کسب آن در سال گذشته، عنوان فروشنده برتر خودروهای برقی جهان را به این غول آمریکایی پس داد.

بی‌وای‌دی با داشتن مجموعه‌ای از برندها در مقاطع قیمتی متفاوت، تلاش‌ها را برای ارتقاء بازار و در عین حال دو برابر کردن تخفیف‌ها برای رقابت برای مصرف‌کنندگان محتاط در بحبوحه بهبود اقتصادی افزایش داده است.

خودروی جدید بی‌وای‌دی در نمایشگاه پکن

بی‌وای‌دی از U۷، سومین مدل فوق لوکس خود با نام تجاری یانگ وانگ در نمایشگاه خودرو پکن رونمایی کرد. بی‌وای‌دی با هدف جهش ۲۰ درصدی فروش سالانه در سال ۲۰۲۴ نسبت به رکوردشکنی فروش در سال گذشته، تحت فشار شرکت‌های الکتریکی محلی است که روی آینده تمام الکتریکی متمرکز شده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، وانگ چوان فو، مدیرعامل بی‌وای‌دی و لی جون، مدیرعامل شیائومی، از غرفه‌های یکدیگر در نمایشگاه خودرو پکن بازدید کردند. لی با عرضه اولین خودروی SU۷ این سازنده گوشی‌های هوشمند، قول داد تا همکاری با بی‌وای‌دی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان