Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم، نسرین زارعی پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد شهرستانی مقابله با کرونا، اظهار داشت: در موج سوم کرونا همه ادارات و ارگان‌های شهرستان باید در کنار هم و با یکدیگر برای کنترل بیماری کرونا تلاش کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه تعدادی از نمایندگان ادارات شهرستان در جلسه امروز حضور نداشتند، تاکید کرد: بدون حضور همه دستگاه‌ها نمی‌توان به مسائل مهم شهرستان رسیدگی کرد و امروز هم کرونا و افزایش مبتلایان به این بیماری از مسائل مهم شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی فرمانداری ویژه جهرم گفت: نظارت‌ها از اصناف باید از سوی اداره صنعت، معدن و تجارت و در کنار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم به صورت جدی انجام شود و به صورت مستمر ادامه داشته باشد.

زارعی با اشاره به اینکه نباید فضایی ایجاد شود که حساسیت ها نسبت به بیماری کرونا در شهرستان کاهش یابد، بیان داشت: برگزاری مراسم اربعین امسال مانند دهه اول محرم باید با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان اجرا می‌شود.

افزایش۳۵ درصدی بیماران بستری

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در جلسه ستاد شهرستانی کرونا گفت: افرایش شدید تعداد مبتلایان و افزایش تعداد موارد بستری نشان می‌دهد موج سوم کرونا که دو هفته‌ای است در کشور آغاز شده است به سرعت در حال نزدیک شدن به جهرم است. 

محمد رحمانیان افزود: از ۱۵ شهریور ماه تا ۸ مهر، نزدیک به ۴۰۰ مبتلا به ویروس کرونا شناسایی شده‌اند که با تغییر محسوس در گروه‌های سنی همراه بوده که  ۱۳ درصد از این موارد مربوط به گروه سنی زیر ۱۹ سال می‌شود.

به گفته  وی، توزیع جنسی مبتلایان به بیماری کرونا نیز در شهرستان تغییر یافته است، به طوری که از ۱۵ شهریور تاکنون ۵۳ درصد از مبتلایان در شهرستان را بانوان تشکیل داده اند.

رحمانیان ادامه داد: این در حالی است که تا قبل از این آقایان درصد بیشتری از مبتلایان را شامل می‌شدند و این مورد نشان می دهد که زنجیره انتقال به صورت شدیدتری در خانواده ها در جریان است.

وی با ابراز نگرانی از انتقال گسترده این بیماری در شهرستان، گفت: از نیمه شهریور ماه تا کنون ۶۵ درصد از مبتلایان بدون بیماری زمینه ای بوده اند.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به وضعیت مدارس که از کانون‌های پر خطر انتقال ویروس کرونا است، بیان داشت:  پیشنهاد می کنیم همه کلاس‌ها در همه مقاطع به صورت مجازی برگزار شود.

رحمانیان با اشاره به اینکه وضعیت شهرستان خفر نیز به لحاظ  تعداد بیماران بستری مانند جهرم است، خاطرنشان کرد: از نیمه شهریور ماه تا اکنون آمار مبتلایان در روستاها و بخش‌های شهرستان نیز با افزایش زیادی مواجه بوده است.

 وی تاکید کرد: همکاری ارگان های شهرستان در کنترل این بیماری، بیش از پیش الزامی است و بازگشت به وضعیت قرمز در موج سوم موجب افزایش شدید تعداد موارد بستری و تعداد فوتی‌ها در هر دو شهرستان خواهد شد.

رحمانیان افزود: اصناف از مکانهای پرخطر انتقال ویروس کرونا است و اصنافی که ماسک استفاده و اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، بر اساس قانون یک هفته تا یک ماه تعطیل می شوند. 

وی اظهار داشت: متاسفانه شاهد هستیم افراد مبتلا به کرونا  آزادانه در شهر رفت و آمد می‌کنند که لازم است ضمن برخورد قانونی، این افراد به مراجع قانون معرفی شوند.

لازم به ذکر است بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی جهرم تعداد بیماران بستری در بیمارستان پیمانیه در هفته دوم مهر ماه نسبت به هفته اول، ۳۵ درصد و موارد ابتلا در شهرستان ۳۰ درصد افزایش یافته است. 

انتهای پیام/ س

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا جهرم دانشگاه علوم پزشکی استان فارس موج سوم فرماندار جهرم خفر محمد رحمانیان فارس بیماران دانشگاه علوم پزشکی جهرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۰۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • برخوار شهرستانی با کمترین نرخ بیکاری در استان
  • جلسه بودجه به حدنصاب نرسید و تعطیل شد+اسامی غایبان
  • جلسه مجلس به دلیل به حدنصاب نرسیدن زودتر به پایان رسید
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!