Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس یکی از اندیشکده‌های بانفوذ آمریکایی با بررسی مناظره اخیر رقبای انتخابات ریاست جمهوری این کشور و اظهارات ترامپ، نوشت: نمی‌توان به کسی ایراد گرفت که با دیدن مناظره سه شنبه شب به این نتیجه برسد، رئیس جمهور، دموکراسی آمریکا را نشانه رفته بود. - اخبار بین الملل -

در این مقاله به قلم «جان آلن» رئیس اندیشکده بروکینگز، آمده است: نمی‌توان از کسی ایراد گرفت که با دیدن نخستین مناظره انتخاباتی متقاعد شده باشد که دموکراسی آمریکایی مورد حمله مستقیم رئیس جمهور ایالات متحده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خود من لذتی از این که این صحنه‌ها را مشاهده کردم، نبردم. این یک لحظه فوق العاده خطرناک برای ملت ماست و ما باید به شکلی واضح به محکومیت آن موقعیت‌ها و سیاست‌هایی اقدام کنیم که مخالف آنچیزی است که واقعاً هستیم.

در این مقاله با اشاره به ابراز نارضایتی اندیشمندان آمریکایی و نخبگان از این رخداد، آمده است که در دو مناظره‌ای که در پیش خواهند بود، طرفداران هر دو حزب باید به سه نکته توجه کرد: نکته اول این که گروه های برتری جوی سفید پوست تهدیدی برای امنیت ملی و داخلی آمریکا هستند. تحقیقات صورت گرفته توسط کمیسیون فرعی امنیتی مجلس نمایندگان آمریکا نشان دهنده خشونت فزاینده و فراگیر نسبت به جامعه مسیحیان سیاه پوست، یهودی‌ستیزی، اسلام هراسی و حمله به جوامع سیک و هند بوده و وقوع آنها را تایید می‌کند. این تحقیق نشان می دهند که عامل اساسی برای این خشونت علیه همه جوامعی که در آمریکایی معتقد به ادیان الهی هستند و به طور گسترده تر جوامع آمریکایی رنگین پوست، گروه های برتری جوی سفید پوست و وابستگان مسلح و خشن آنها هستند.

رئیس اندیشکده بروکینگز یادآورد می‌شود که یافته‌های این کمیته توسط وزارت امنیت داخلی و پلیس فدرا آمریکا (اف بی ای)، واقعیت وجود اینگونه خشونت‌ها و ماهیت آنها را تایید کرده و آن را تهدیدی برایی آمریکا قلمداد می‌کنند.

ایزدی: بازنده مناظره ترامپ و بایدن مردم امریکا بودندمناظره بعدی ترامپ و بایدن با قوانین جدیدی برگزار خواهد شدجمشیدی: مناظره ترامپ و بایدن مایه خجالت آمریکا بود/ بایدن با طرفداران برنی‌سندرز هم فاصله‌گذاری می‌کردبازندگان مناظره نخست انتخاباتی ترامپ و بایدن

وی در ادامه به سراغ مناظره سه‌شنبه گذشته دونالد ترامپ و جو بایدن، رقبای جمهوریخواه و دموکرات آمریکایی رفته و می‌نویسد:  دونالد ترامپ در نخستین مناظره انتخاباتی نه تنها گروه های برتری جوی سفید پوست را محکوم نکرد بلکه از گروه موسوم به «پسران مغرور» که یک سازمان به شدت منفور است خواست که در حالت آماده باش، منتظر بمانند.

رئیس اندیشکده بروکینگز درباره نکته دومی که باید در مناظرات بعدی توجه کرد، نوشت: دوم این که هر دو نامزد باید به روشنی و صدای بلند و بدون هیچ تردیدی خشونت‌های سیاسی را رد کنند. هر گونه امتناع از این حمایت اساسی از زندگی آمریکایی‌ها و ارزش‌های دموکراسی، باید به عنوان ابراز تمایل نامزدها به نادیده‌گرفتن و چشم‌پوشی از خشونت و حکومت اوباش قلمداد گردد.

وی افزود: حملاتی که ترامپ بدون هیچ پایه و اساسی به روند انتخابات ریاست جمهوری می‌کند و آن را ناعادلانه و جعلی می‌خواند رای‌دهندگان آمریکایی را گیج کرده و آنها را هراسان می‌کند. این اقدام وی حمله‌‌ای مستقیم به روند رای گیری دموکراتیک آمریکا به شمار می‌رود.

در این گزارش با اشاره به نشست مطبوعاتی اخیر ترامپ کاخ سفید که در آن وی انتقال صلح امیز قدرت در صورت باخت در انتخابات آینده را نپذیرفت و از طرفدارانش خواست به پای صندوق ها بروند تا امنیت انتخابات تضمین شود. تاکید شده است: چنین تهدیداتی اگر در هر کشور در حال توسعه‌ای صورت می‌گرفت به آن  برچسب هایی مثل رفتار خطرناک و تمامیت‌خواه زده می‌شد.

نویسنده در ادامه به نکته سومی که باید توجه داشت، پرداخته و می‌نویسد: سوم این که به عنوان ملتی که خود را نماینده و نگهبان عدالت اجتماعی، حکومت قانون و دفاع از دموکراسی معرفی می‌کند، باید به ریشه‌ها و نیز راهکارهای از میان برداشتن نژاد پرستی سیستمی در آمریکا سرمایه گذاری کنیم. ترامپ اظهار نظر وزارت امنیت داخلی و اف بی آی در این باره که گروه های برتری‌جوی سفید پوست، تهدیدی برای امنیت ملی و داخلی هستند را اشتباه دانسته است و دستور العمل حساسیت های نژادی در درون دولت آمریکا را به تبلیغات نژادپرستانه علیه سفیدپوستان آمریکایی تشبیه می‌کند.

در انتهای این گزارش آمده است: این سه نکته باید مدنظر جمهوریخواهان و دموکرات ها قرار گیرد. با این حال، انچه در مناظره اخیر دیده شد یک واگرایی آشکار و آزار دهنده بین بهترین سنت های دموکراسی آمریکایی و نگرش واقعی ترامپ به اداره این کشور بود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دموکراسی آمریکا ترامپ و بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۰۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد

در شرایطی که سرکوب دانشجویان آمریکایی از سوی پلیس افزایش یافته و شمار بازداشتی‌ها در دانشگاه‌ها از ۲۲۰۰ نفر فزونی یافته، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار وضع مجازات جدید ضد معترضان شد.

به گزارش مهر، پس از تعلیق و بازداشت بیش از ۱۰۰ معترض حامی فلسطین در دانشگاه «کلمبیا» نیویورک، خیزش اعتراضی دانشجویان در سراسر آمریکا گسترش یافته و باوجود مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات، اینک مقام‌های آمریکایی درصدد تشدید فشار به دانشجویان با استفاده از ابزارهای دیگر برای جلوگیری از اعتراضات حمایت از غزه هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مایک جانسون، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تحت فشار قرار دادن دانشگاه‌های این کشور با هدف ممانعت از ادامه اعتراضات حمایت از غزه شد.

نشریه آمریکایی آکسیوس روز شنبه گزارش داد که رئیس کنگره آمریکا اعلام کرد که راه‌های قانونی برای افزایش فشار بر مسئولان دانشگاه‌ها وجود دارد و به طور مثال حذف معافیت‌های مالیاتی و لغو روادید دانشجویی باید جز گزینه‌های احتمالی برای مقابله با معترضان قرار گیرد.

این مقام آمریکایی مدعی شد دانشجویان خارجی که «با گروه‌هایی مثل حماس همدردی می‌کنند، حق ندارند در آمریکا باشند».

گفتنی است که دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا در ابتدای خیزش اعتراضی خود خواستار شفافیت بودجه دانشگاه و عدم دریافت پول یا سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی هستند. آنها همچنین خواستار عفو دیگر دانشجویان یا اعضای هیئت علمی شده‌اند که به دلیل اعتراضات در ماه‌های اخیر، با جریمه، تعلیق یا اخراج مواجه هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • طالبان: بازداشت دانشجویان در آمریکا سرکوب دموکراسی است
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها