Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه وزارت جهاد کشاورزی، « روح الله خدارحمی» افزود:انتظار می رود اعطای این تسهیلات بتواند تشویقی برای کشاورزان زعفران کار باشد تا محصول خود را با قیمت بهتری بفروشند و متضرر نشوند.

وی افزود: اکنون فصل برداشت زعفران است و تلاش یک فصل کشاورزان به بازار می‌آید، باید مراقبت شود قیمت این محصول افت نکند و حاصل دسترنج آنها از بین نرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک کشاورزی اضافه کرد: امسال در فصل زراعی جدید برنامه ریزی خوبی درباره کشت انجام شده و پیش بینی شده با پرداخت تسهیلات از اجرای الگوی کشت پشتیبانی شود و تسهیلات ارزانی برای خرید ارزان کود پرداخت کنیم که به زودی انجام خواهد شد و مصوبه آن در حال تنظیم و تصویب در هیئت دولت است.

وی ابراز امیدواری کرد، در فصل زراعی جدید، کشاورزان الگوی کشت را بهتر اجرا کنند و محصولات متناسب با برنامه وزارت جهاد و کشاورزی کشت شود تا از مازاد برخی محصولات در بازار جلوگیری به عمل آید.

خدارحمی درباره خرید گندم امسال کشاورزان نیز گفت: امسال یک سال استثنایی برای خرید گندم کشاورزان است و در همه استانها پول گندم به روز و به موقع پرداخت شد و شرکت بازرگانی هم با کمک نظام بانکی توانست به تعهداتش عمل کند.

وی یادآور شد:پیامدهای منفی کرونا در همه بخش‌ها به ویژه در جامعه کشاورزی کشور مشهود است و تلاش می شود به رسته‌هایی از کشاورزان که از کرونا آسیب دیده اند، مانند مرغداران گوشتی برای پرداخت اقساط شان مهلت داده شود و تسهیلات هم به آنها پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: امسال تلاش می شود برای تقسیط مجدد بدهی‌های کشاورزان کمک کنیم به این شیوه که چنانچه قسطی در سر رسید,، امکان پرداخت نداشت، با گرفتن ۱۰ تا ۲۰ درصد و در موارد تولیدی ۷.۵ درصد از بدهی، بقیه بدهی را به سال آینده موکول کنیم تا کشاورزان و تولیدکنندگان بتوانند بر مشکلات کمبود فروش غلبه کنند.

به گزارش ایرنا، اطلاعات منتشر شده حاکی است در سال ۱۳۸۵ حدود ۹۶ درصد تولید زعفران در استان‌های خراسان رضوی با ۶۴ درصد و خراسان جنوبی با ۳۱ درصد بوده و در مجموع در ۱۷ استان کشور، زعفران کشت می‌­شد. در سال ۱۳۹۷ حدود ۸۹ درصد زعفران تولیدی مربوط به استان‌های خراسان رضوی با  ۷۴ درصد و خراسان جنوبی با ۱۶ درصد اختصاص داشت.

 تولید استان خراسان رضوی  و جنوبی در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۸۵ به ترتیب ۲.۵ و ۱.۱ درصد افزایش یافته، اما به‌ سبب افزایش گستره تولید از ۱۷ به ۲۹ استان، سهم این دو استان از تولید کل کشور کاهش یافت.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کاظم خاوازی روح الله خدارحمی 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کاظم خاوازی روح الله خدارحمی وزارت جهاد کشاورزی کاظم خاوازی روح الله خدارحمی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۰۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند