Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ایرج حشمتی روز شنبه در نشست هم‌اندیشی محیط زیست شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بیان کرد: ۹۵۰ هزار هکتار کانون ریزگرد در استان اصفهان وجود دارد که متاسفانه بیشتر آن در حوزه آران و بیدگل است اما اصفهان را نیز هدف قرار می‌دهند.

وی یادآور شد: بیش از یک هزار و ۱۰۰ هکتار کانون فرسایش در استان اصفهان وجود دارد که تاکنون سازمان جنگل‌ها و مراتع توانسته است، نزدیک به ۲۰۰ هکتار آن را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان اضافه کرد: برای برطرف کردن این ریزگردها ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار سال گذشته از محل صندوق توسعه ملی به اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان اختصاص یافت که توانست برای پنج هزار هکتار آن برنامه‌ریزی کند و بقیه مانده است.

وی همچنین کمبود اعتبار را یادآور شد و اظهار داشت: مسائل زیست محیطی در شهرستان‌های اصفهان و کاشان مغفول مانده که البته این مهم در کاشان کمتر است و به همین علت زیرساخت‌های پایشی صحیحی در استان وجود ندارد.

حشمتی افزود: هم اکنون ۱۴ واحد حفاظت محیط زیست استان اصفهان در ساختمان استیجاری قرار دارند و برخی اداره‌های محیط زیست این استان از جمله شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل خودرو به اندازه کافی برای پایش صنایع ندارند.

به گفته وی، اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان پیش از آنکه بتواند به فعالیت‌های توسعه‌ای سرعت و گسترش ببخشد، باید بر فعالیت آنها نظارت کند که به علت کمبود امکانات این مهم به خوبی انجام نمی‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تاکیدکرد: اداره‌کل محیط زیست استان اصفهان به جهت زیرساخت‌های لازم برای اندازه‌گیری آلودگی نیاز دارد، در حالی که تخصیص اعتبار سالانه اسناد خزانه ۳۰ میلیارد ریال است  که ۴۰ درصد آن تحقق می‌یابد.

توسعه شهرک صنعتی در حریم شهر اشتباه است

وی با اشاره به اینکه مشکلات زیست محیطی زیادی در شهرستان کاشان وجود دارد، ادامه داد: چون زیرساخت‌های مناسبی در آن تعریف نشده و به نوعی قرار گرفتن فاز جدید شهرک صنعتی امیر کبیر در حریم شهر اقدامی اشتباه بوده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان اظهار داشت: شهرک صنعتی راوند نیز در حریم و محدوده شهری قرار گرفته است.

وی افزود: وضعیت زیست محیطی در کاشان و آران و بیدگل به یک نوعی در حال مخاطره است، به علت آنکه زیرساخت‌های لازم صنایع برای فیلتراسیون و تصفیه‌خانه وجود ندارد و با توجه به برطرف نشدن این مشکلات، از سوی دیگر تقاضای برای توسعه این صنایع را نیز موجب شده است.

حشمتی با اشاره به تسهیلاتی که در بودجه امسال برای برطرف کردن صنایع آلاینده در نظر گرفته شده است، گفت: صاحبان صنایع می‌توانند برای برطرف آلایندگی از ظرفیت بند ن ماده عوارض آلایندگی استفاده کنند.

وی به برگزاری نشست‌هایی با برخی صاحبان صنایع آلاینده اشاره کرد و تصریح کرد: هیچ کدام از این صنایع در شهرستان کاشان تا کنون علاقه‌ای به برطرف کردن مشکلات زیست محیطی خود نشان ندادند؛ در حالی که پیش از این قانون، مشکلات اعتباری و کمبود نقدیندگی را مطرح می‌کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با اشاره به اینکه این مشکل تنها مختص شهرستان کاشان نیست و استان نیز مبتلا به آن است، اضافه کرد: این اداره‌کل گام نخست را برداشته و منتظر پاسخ صاحبان صنایع است تا در زیرساخت‌ها به آنها کمک کند.

استان پنج میلیون نفری اصفهان با بیش از ۱۰ هزار واحد تولیدی صنعتی و معدنی که ۱۰۷ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد، گستره بیابان‌های آن به ۳۰ درصد می‌رسد و ۳۰۰ هزار هکتار از نقاط کانونی بحران ریزگرد منجمله ۱۲۰ هزار هکتار در شمال شهرستان آران و بیدگل پیش‌تر نهالکاری شده است.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست ریزگرد اصفهان کاشان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست ریزگرد اصفهان کاشان سازمان حفاظت محیط زیست ریزگرد اصفهان کاشان اخبار کنکور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان آران و بیدگل هزار هکتار زیست محیطی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در کاشان گفت: ۶۰۰ هکتار از اراضی کاشان به کشت گل‌محمدی اختصاص دارد. - اخبار استانها -

حمیدرضا محمدی فشارکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در منطقه کاشان اظهار داشت: با فرا رسیدن این ایام عطر خوش گل محمدی در این منطقه پیچیده است.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 600 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشان تحت کشت گل محمدی است، افزود: حدود 10هزار تن از باغات گل برداشت می‌شود و در این راستا 26 واحد صنعتی و دو هزار واحد سنتی مشغول به گلابگیری هستند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان با بیان اینکه صنعت گل و گلاب 10هزار اشتغال را در سال به خود اختصاص داده است، ابراز داشت: واحدهای صنعتی و سنتی آمادگی برداشت 25 هزار تن گل و تولید 45 هزار تن گلاب را دارند.

وی گفت: از میزان حضور گردشگران در ایام گل و گلاب در اردیبهشت و خرداد باید گفت که بیش از 2 میلیون گردشگر در کاشان ویژه این ایام حضور پیدا می‌کنند و سال‌های گذشته همین میزان گردشگر را کاشان پذیرایی کرد.

وجود 33 هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور

محمدی فشارکی ضمن اشاره به برگزاری جلسات خدمات سفر تصریح کرد: دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری آمادگی کامل را برای پذیرایی از مسافران و گردشگران در ایام گل و گلاب در شهرستان کاشان دارند و از تمامی مردم و گردشگران داخلی و خارجی برای حضور در کاشان دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام/801

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»