Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@16:35:12 GMT

راه‌های جلوگیری از تحلیل رفتن لثه

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۱۱۲۹۳

برای جلوگیری از تحلیل لثه، شما باید بهداشت سالم دندان را حفظ کرده و برخی روش‌های خاص زندگی را انتخاب کنید. ناطقان: تحلیل لثه شرایطی است که در آن ریشه‌های دندان به خاطر از بین رفتن بافت لثه در معرض محیط خارجی قرار می‌گیرند. این شرایط یک مشکل عادی در بین افراد بزرگ‌سال است، اما افراد در سنین پایین نیز می‌توانند به این مشکل دچار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که لثه‌ها تحلیل می‌روند، شکاف‌ها یا حفره‌های عمیق به نام پاکت بین خط لثه و دندان‌ها تشکیل می‌شود.

علت تحلیل لثه

همه دوست دارند لبخندی روشن، زیبا و سالم داشته باشند. "تحلیل لثه" یا عقب رفتن لثه ها، حرکات لثه‌های شما به گونه‌ای است که باعث می‌شود قسمت ریشه دندان‌های شما در معرض دید باشد. تحلیل لثه معمولاً در بزرگسالان بالای ۴۰ سال اتفاق می‌افتد. در صورت بروز تحلیل لثه در ظاهر لبخند شما مشکل ایجاد می‌کند و باعث افزایش حساسیت دندان‌ها به لمس و دما می‌شود. برای جلوگیری از تحلیل لثه، شما باید بهداشت سالم دندان را حفظ کرده و برخی روش‌های خاص زندگی را انتخاب کنید.

جلوگیری از بیماری پریودنتال

• مرتباً به دندانپزشک خود مراجعه کنید. بیماری پریودنتال یکی از دلایل اصلی بازگشت لثه است. برای بررسی و معاینات، هر شش ماه به دندانپزشک خود مراجعه کنید. اگر این کار را انجام نداده اید، در مورد درمان فلوراید سؤال کنید. مراقبت منظم حرفه‌ای می‌تواند به جلوگیری از بیماری‌های دهان و لثه شما کمک کند.

• التهاب لثه، پریودنتیت و پلاک همه باعث ایجاد التهاب در لثه شما می‌شوند و این باعث تحلیل لثه می‌شود. دندانپزشک شما می‌تواند در پیشگیری از این موارد یا درمان آن‌ها به شما کمک کند. داشتن دندان‌های نامرتب یا شلوغ باعث ایجاد وخیم‌تر شدن تحلیل لثه می‌شود و ممکن است درمان ارتودنسی را تضمین کند.

• با پریودنتیست (متخصص جراح لثه) مشورت کنید. اگر مشکل دندانپزشکی دارید که دندانپزشک معمولی شما قادر به رفع آن نیست، ممکن است شما را به پریودنتیست ارجاع دهد. متخصص پریودنتیست‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌های پریودنتال تخصص دارند و ممکن است برای کمک به شما در تحلیل لثه بهتر باشد.

• روزانه دو بار مسواک بزنید. صبح که از خواب بیدار می‌شوید و قبل از خواب مسواک بزنید. از خمیردندان‌های حاوی فلوراید استفاده کنید. از یک برس مسواک نرم استفاده کنید و از برس‌های سخت استفاده نکنید. خرید مسواک برقی را در نظر بگیرید که ممکن است باعث کاهش پلاک بیشتری نسبت به مسواک زدن با یک مسواک معمولی شود.

حتماً داخل، بیرون و قسمت‌های بالای سطح دندان‌های خود را مسواک بزنید. زبان خود را نیز مسواک بزنید.

• از تکنیک‌های مناسب مسواک زدن استفاده کنید. یک اشتباه بزرگ که مردم اغلب مرتکب می‌شوند، مسواک زدن بیش از حد دندان هایشان است. مسواک زدن به صورت دقیق افقی (عقب و جلو) می‌تواند باعث آسیب به لثه شما شود و مینای دندان را فرسوده کرده و باعث فرسایش لثه شود. از دندانپزشک خود بخواهید که روش صحیح مسواک زدن را به شما نشان دهد.

• سر مسواک خود را با زاویه ۴۵ درجه به سمت خط لثه خود خم کنید. از ضربه‌های کوچک لرزشی دایره‌ای استفاده کنید. با فشار ملایم مسواک بزنید. برس مسواک شما در واقع می‌تواند ۱ میلی متر زیر لثه شما برود تا پلاک‌هایی که در آنجا گیر کرده اند را از بین ببرید. قبل از حرکت به سایر سطوح دندان‌های خود حدود ۲۰ ضربه را در یک حالت انجام دهید.

پس از انجام ۲۰ ضربه، یک حرکت گسترده به سمت سطوح نیش دندان‌های خود انجام دهید تا پلاک به بیرون منتقل شود. برای تمیز کردن سطح نیش دندان‌های خود یک حرکت افقی به عقب و جلو انجام دهید.

• مسواک خود را تمیز نگه دارید. همیشه مسواک خود را بعد از مسواک زدن بشویید و به صورت قائم آن را نگهدارید. مسواک خود را غالباً در یک ظرف بسته نگه ندارید، زیرا این می‌تواند باکتری‌ها را برای رشد ترغیب کند. هر مسواک را جدا نگه دارید. هر ۳-۴ ماه یک بار مسواک خود را عوض کنید.

• هر روز دندان‌های خود را نخ دندان کنید. نخ دندان باید با مسواک زدن همراه باشد. نخ دندان پلاک‌هایی را که توسط برس مسواک شما تمیز نشده، از بین می‌برد.

ایجاد تغییر در سبک زندگی برای جلوگیری از تحلیل لثه

• سیگار نکشید. استعمال دخانیات می‌تواند باعث بسیاری از مشکلات بهداشتی عمومی شود. همچنین می‌تواند مشکلات دندانی زیادی ایجاد کند که یکی از آن‌ها لثه‌ها است. برای بهبود سلامتی دهان و دندان خود سعی در قطع مصرف سیگار کنید.

• از دندان قروچه کردن خودداری کنید: دندان قروچه امری معمول است و شاید حتی نمی‌دانید که این کار را انجام می‌دهید، مخصوصاً در طول شب. این نه تنها عضلات درگیر در جویدن را خسته می‌کند، بلکه منجر به تحلیل لثه می‌شود. یاد بگیرید که با استفاده از برخی تکنیک‌های ساده، دندان قروچه خود را متوقف کنید:

- به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا یک محافظ شبانه تهیه کند که از دندان قروچه در هنگام خواب جلوگیری کند.

- آگاهانه سعی کنید عضلات فک خود را در طول روز جدا کنید.

- از خوردن کافئین و الکل بخصوص در نزدیکی زمان خواب خودداری کنید.

- قبل از خواب استرس خود را با مدیتیشن یا یوگا کاهش دهید.

• پیرسینگ دهانی استفاده نکنید. لوازم فلزی که در داخل دهان شما قرار دارد نه تنها باعث ایجاد مشکل در دندان شما می‌شود بلکه بر لثه‌های شما نیز تأثیر می‌گذارد. گیره‌ی که در سوراخ زبان و لب قرار دارد به طور مکرر به خط لثه برخورد می‌کند.

• اطمینان حاصل کنید که دندان‌های مصنوعی شما به درستی قرار دارد. تحلیل لثه می‌تواند توسط دندان مصنوعی‌هایی ایجاد شود که از نظر تناسب مناسب نیست. اگر در دندان‌های مصنوعی شما احساس شل شدن می‌کنید و روی قسمت‌هایی از لثه شما کشیده می‌شوند، به متخصص مراجعه کنید تا دندان‌های مصنوعی شما اصلاح شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: تحلیل رفتن ، لثه ، دندان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تحلیل رفتن لثه دندان جلوگیری از تحلیل دندانپزشک خود دندان های خود استفاده کنید مسواک خود تحلیل لثه دندان قروچه مراجعه کنید مسواک بزنید مسواک زدن دندان ها لثه شما لثه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۱۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • تحلیل هفتگی بازار سرمایه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: ماهی غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • روایت جالب ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • روایت ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • لیگ ملت‌ها: آمریکا تا دندان مسلح می‌آید
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن