Web Analytics Made Easy - Statcounter

ذوالفقار تقوی امروز درباره وضعیت ذخایر خونی و حضور اهداکنندگان در پایگاه‌های انتقال خون مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد:  در ٦ ماهه نخست امسال ۷۴هزار و ۳۸۵ نفر از اهداکنندگان به پایگاه‌های انتقال خون مازندران مراجعه کردند که از این تعداد ۶۰هزار و ۹۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از میان اهداکنندگان ۳۸هزار و ۱۳۰ نفر اهداکننده مستمر، ۱۵هزار و ۷۹۰ نفر باسابقه و ۶هزار و ۱۷۰ نفر باراولی هستند.

مدیرکل انتقال خون مازندران اضافه کرد: ازمیان اهداکنندگان ۵۸هزار و ۲۱۲ اهداکننده مرد و یک‌هزار و ۸۷۸ نفر خانم هستند.

این مسؤول به وضعیت ذخایر خون نسبتا خون در مازندران، تصریح کرد: باتوجه به اینکه نیاز به خون، نیازی مستمر و دائمی است و عمر فراورده‌های خون مانند پلاکت فقط سه تا پنج روز است درخواست ما از  مردم نوع‌دوست مازندران که شرایط اهدای خون را دارند این است که به مراکز انتقال خون مراجعه کنند و با اهدای خون جان سه بیمار را نجات بخشند.

تقوی با اشاره به نیاز مبرم به پلاسمای خون بهبودیافتگان کرونا، خاطرنشان کرد: باتوجه به گسترده شدن شیوع کرونا در استان، از افراد بین ۱۸ تا ۶۰ سال که یک ماه از بهبودی‌شان می‌گذرد، درخواست می‌شود که به بخش اهدای پلاسما در پایگاه انتقال خون بابل مراجعه و در این عمل انسان‌دوستانه شرکت کنند.

وی با اعلام اینکه تعداد اهدای پلاسما هم توسط بهبودیافتگان کووید ١٩ از ابتدای اردیبهشت تا ۱۰ مهر ماه امسال  ٤٨٢ واحد بوده است، گفت: بهبود یافتگان کووید ١٩ به شکرانه بازیابی سلامتی‌شان در صورت تمایل می‌توانند برای آگاهی بیشتر با شماره تلفن‌های ٣٣٣١٤٨٦٣  و ٣٢٣٧١٠٥٥ با پیش شماره ۰۱۱ از ساعت ٨تا ١٣ تماس بگیرند.


انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل انتقال خون مازندران انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال گذشته
  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال ۱۴۰۲
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت