Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@22:50:43 GMT

انتظار کشف واکسن کرونا توقعی غیرعلمی است

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۱۵۰۰۳

انتظار کشف واکسن کرونا توقعی غیرعلمی است

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مصطفی قانعی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: اگر قرار بود به این زودی‌ها واکسنی برای ریشه کن کردن کرونا کشف شود، دنیا از سال ۱۹۶۰ درگیر آنفلوانزا نمی‌ماند و تا کنون آنفلوانزا ریشه کن شده بود.

او ادامه داد: طبق آمارهای سازمان بهداشت جهانی، کشورهایی که تا به حال واکسن آنفلوانزا استفاده می کردند امسال از ماسک بهره گرفتند، مبتلایان به آنفلوانزای کمتری نسبت به سال های قبل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشان می دهد که اثرگذاری ماسک بیش از واکسن آنفلوانزا بوده است.

قانعی در خصوص فزونی آمار مبتلایان جوان و خردسال به کرونا در کشورمان گفت: این اتفاق می تواند به دلیل افزایش حجم انتقال ویروس در تجمع ها باشد به طور کلی هر تجمع یک موج ابتلا را به همراه دارد.

بندپی: تعطیلی پنج روزه کاری از پیش نمی برد

استاندار تهران از افزایش دو هزار نفری بستری شدگان کرونایی استان تهران در یک ماه اخیر خبر داد.

انوشیروان محسنی بندپی در ارتباط تلفنی با استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: در ۱۱ شهریور آمار بستری شدگان کرونایی استان تهران حدود ۲۸۰۰ نفر بود که این رقم در ۱۱ مهر امسال به ۴۸۶۰ نفر رسید.

او ادامه داد: با روند افزایش مبتلایان کرونایی، آمار مرگ و میر هم به همین نسبت رو به فزونی است. به نظر بنده، اعمال محدودیت‌ها کمی دیر تعیین و اعلام شد، با توجه به پیش رو بودن تعطیلات مناسبتی، باید محدودیت‌ها به گونه‌ای باشد که از مسافرت‌های غیرضروری جلوگیری به عمل آید، تجربه ثابت کرده پس از هر تعطیلی با پیک کرونایی مواجه شدیم.

استاندار تهران با تأکید بر ظرفیت‌های مفید دور کاری، خواستار کاستن از حجم مسافران روزانه مترو و اتوبوس‌های سطح استان شد و افزود: در جلسه‌ای که یکشنبه با وزیر کشور داریم، قرار است طرح تداوم تعطیلی در شهر تهران و اعمال دور کاری را بررسی و مطالعه کنیم، زیرا تعطیلی پنج روزه کاری از پیش نمی‌برد.

محسنی بندپی از بررسی و تعیین نوع برخورد با خاطیان عمومی و کسانی که از ماسک استفاده نمی‌کنند در جلسه فردا وزارت کشور خبر داد و تصریح کرد: تا اطلاع ثانوی دانشجویان و دانش آموزان همه دانشگاه‌ها و مدارس به صورت مجازی و اینترنتی در کلاس درس حاضر می‌شوند.

او در خصوص اعمال دورکاری و بهره مندی از یک سوم نیرو‌ها در ادارات هم گفت: اعمال دورکاری و بهره گیری از یک سوم ظرفیت نیرو‌ها در ادارات و سایر ارگان‌ها را هم در دستور کار داریم و به موقع مناسب اعمال خواهیم کرد.

مصطفی قانعی فوق تخصص ریه و متخصص داخلی نیز در خصوص باید‌ها و نباید‌های تزریق واکسن آنفلوانزا گفت: به هیچ وجه استفاده از واکسن آنفلوانزا اجبار نشده، هرچند تزریق این واکسن ممکن است امکان ابتلا به کرونا را کاهش دهد و سبب شود بهبود یافتگان کرونایی برای دفعات بعدی، با کرونای خفیف تری مواجه شوند، اما استفاده از این واکسن اجباری نیست.

عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز گفت: در شرایط فعلی ۳۰ درصد از ظرفیت اکثر بیمارستان‌های کشور درگیر بیماری کرونا می‌باشد و با سپری کردن موج اول و دوم کرونا و خستگی پرسنل درمان، کمبود کادر درمانی به دلیل ابتلا به کرونا و سختی‌های مراحل رسیدگی به بیماران کرونایی، سپری کردن موج سوم کرونا را دشوارتر می‌کند.

او ادامه داد: در حقیقت با اپیدمی ممتدی که همواره کادر درمان را به کار می‌گیرد مواجه هستیم، دیگر صحبت از موج اول، دوم و سوم گذشته است.

دکتر قانعی متخصص ریه و رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا نیز در خصوص تولید داروی ضد کرونا در کشور گفت: داروی ضد کو ۱۹ در کشورمان تولید شده و در حال حاضر در انتظار نتایج نهایی تست بالینی می‌باشد تا پس از آن در چرخه مصرف قرار گیرد.

او در مورد داروی Remdesivir (رمدیسیور) گفت: این دارو فقط می‌تواند شکایات و شدت ابتلا را کاهش دهد و بر روی کاهش مرگ و میر اثری ندارد.

دکتر قانعی تصریح کرد: شدت و ضعف ابتلا به کووید ۱۹ به ژن افراد مربوط می‌شود.

اودرباره واکسن ایرانی کرونا گفت: از هفته آینده آموزش نحوه ساخت آن به واکسن ساز‌ها آغاز می‌گردد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 عیسی آل کثیر پرسپولیس بندر دیلم ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا واکسن کرونا محدودیت های کرونایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 عیسی آل کثیر پرسپولیس بندر دیلم واکسن آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۵۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرسپولیسی ها در انتظار یک پیامک!
  • سامانه بارشی جدید در راه تهران است
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • تهران تا پایان هفته میزبان باد و باران است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • بیماران و کهنسالان چشم انتظار بهار و آغوزفروشان دوره‌گرد