Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام مسئول گفت: جمعیت استان‌ها و دارایی قبلی شرکت های استانی در تفاوت قیمت نمادها تاثیری ندارد و این تفاوت قیمت به دلیل تقدم و تاخر شرکت ها در ورود به بورس است که به مرور متعادل می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر حیدری، سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت درباره علت تفاوت در قیمت نمادهای شرکت‌های سرمایه گذاری استانی گفت: دارایی شرکتهای سرمایه گذاری استانی که به اعتبار و استناد آن دارایی‌ها در بورس پذیرش می‌شوند، معادل پرتفوی سهام عدالت است و طبیعتاً دارایی همه سهامداران برابر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تفاوت قیمت نمادها مبنای محاسباتی ندارد و تنها مبنای روانی دارد، گفت: کار بهتر این بود که گشایش نماد شرکت‌های سرمایه گذاری استانی کشور در یک روز انجام می‌شد تا این اتفاق نیز رخ نمی‌داد اما به هر صورت، چون دارایی شرکت‌ها برابر است، بعد از یک بازه زمانی مشخص، همه قیمت‌ها متعادل می‌شود.

 

تقدم و تاخر ورود به بورس، عامل تفاوت قیمت نمادهای استانی

حیدری بیان داشت: دارایی مردم در روش غیر مستقیم در استان خراسان جنوبی با دارایی مردم در روش غیر مستقیم در استان تهران تفاوتی ندارد اما به دلیل اینکه برخی شرکت‌ها زودتر در بورس پذیرش شدند و در آنها ضریب افزایش قیمت روزانه اعمال شده، قیمت نمادها متفاوت شده است.

وی ادامه داد: بعضی شرکت‌ها زودتر پذیرش شدند، مراجعات آنها بیشتر بوده و سفارش خریدها مفهومی تر انجام شده اما اگر اطلاعات افشا شده شرکت‌های سرمایه استانی مشاهده شود، همه دارایی‌ها برابر است.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت با اشاره به بی اثر بودن دارایی شرکت‌های استانی قبل از اضافه شدن پرتفوی سهام عدالت در ارزش نماد شرکت‌ها، اظهار داشت: یک شرکت سرمایه گذاری در استانی که یک میلیون جمعیت دارد اگر ۱۰۰ میلیارد تومان نیز قبل از اضافه شدن پرتفو ی سهام عدالت به دارایی‌هایش، دارایی داشته است، این عدد در حدی نیست که بر قیمت شرکت سرمایه گذاری استانی اثر بگذارد و این دارایی‌ها در تفاوت قیمت نمادها در تابلو بی تأثیر است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا جمعیت استان‌ها بر دارایی شرکت‌ها تأثیر دارد یا خیر گفت: سهم مردم در تمام کشور برابر است. ممکن است یک شرکت سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومان دارایی داشته باشد و یک شرکت ۵ میلیون تومان اما در حقیقت آن شرکتی که ۵ هزار میلیارد تومان دارد سهامدارهای آن شرکت نیز به عنوان مثال، ۵۰۰ هزار نفر است و شرکت دیگر ۲ میلیون نفر. بنابراین دارایی تمام سهامداران برابر است.

تفاوت قیمت نمادها بعد از عملکرد واقعی شرکت‌ها شروع می‌شود

حیدری ادامه داد: سهم تمام مردمی که در روش غیر مستقیم هستند از سبد سهام عدالت برابر است و دارایی‌شان معادل سهامشان است. اگر بعد از یک دوره زمانی تمام شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در بورس پذیرش شده و نمادها معاملاتی شود، بعد از یک زمان مشخص و تا قبل از زمانی که عملکرد واقعی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی شروع شود، این تفاوت‌ها به کمترین حد خودش می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: طبیعتاً بعد از یک الی دو سال ممکن است شرکت سرمایه گذاری استانی عملکردشان در مدیریت پرتفو، در ورود به پروژه‌ها به قدری قابل توجه شود که بتوان گفت تفاوت رقم معنادار می‌شود اما در حال حاضر تفاوت قیمت نمادهای استانی ناشی از تأثیر روانی ناشی از تقدم و تاخر ورود به بازار سهام است.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت در پاسخ به این سوال که چرا آنطور که در روزهای آغازین آزادسازی سهام عدالت گفته می‌شد، ارزش نماد شرکت‌های استانی به دلیل عرضه اولیه بودن بیشتر نشد، گفت: استباط ما این بود که ارزش معنوی در روز معاملاتی شدن از طریق کشف قیمت صورت می‌گیرد اما مسئولان بورس کشف قیمت را درباره شرکت‌های سرمایه گذاری استانی منتفی دانستند که به دلیل کارشناسی بودن آن مورد تأیید همه قرار گرفت اما ارزش معنوی سهم که ناشی از کشف قیمت سهم است در خود سهم مستتر است و به مرور خودش را نشان می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: مهر

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های سرمایه گذاری استانی شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت دارایی ها بعد از یک شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرمز پوشی یک دست بانک‌ها پس از خرید سهام باشگاه پرسپولیس!

بازار سهام روز دوشنبه شاهد ریزش قیمت سهام بانک‌هایی بود که مالک باشگاه پرسپولیس شدند.

به گزارش اکوایران، بورس تهران بعد از ظهر روز شنبه با اعلام خریداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس همراه بود. شش بانکی که ۸۵ درصد از سهام باشگاه پرسپولیس تهران را مالک شدند؛ روز یکشنبه با روند‌های معاملاتی متفاوتی همراه بودند، اما با نهایی شدن معامله سهام این باشگاه در روز دوشنبه، شاهد ریزش قیمت سهام بانک‌های خریدار پرسپولیس بودیم.

بانک شهر که با تملک ۳۰ درصدی، بیشترین میزان مالکیت پرسپولیس را به دست آورد؛ دیروز با خروج جریان پول حقیقی از سهام خود، در کنار ریزش ۳۲ صدم درصدی قیمت پایانی سهام وشهر مواجه بود.

سهام دو بانک ملت و تجارت که هر کدام ۲۰ درصد از مالکیت پرسپولیس را به دست آوردند؛ با وجود افزایش مالکیت حقیقی، شاهد کاهش قیمت بودند. دو بانک صادرات و اقتصاد نوین نیز که هرکدام ۵ درصد از سهام پرسپولیس را خریداری کردند نیز، با کاهش قیمت و خروج جریان پول حقیقی مواجه بودند و بانک رفاه نیز با توقف نماد خود در بازار پایه زرد فرابورس مواجه است.

نکته قابل توجه دیگر در روند قیمتی سهام این پنج بانک، افزایش قیمت یک دست آن‌ها در روز یکشنبه بوده که با نهایی شدن معامله سهام پرسپولیس معکوس شد.

دیروز به گفته معاون واگذاری سهام و دارایی‌های خصوصی‌سازی، برای باشگاه استقلال قیمت هر سهم ۳ هزار و ۴۶ ریال با ارزش پایه کل تقریبا ۲ هزار و ۷۹۳ میلیارد تومان در نظر گرفته شد. برای باشگاه پرسپولیس نیز قیمت هر سهم ۳ هزار و ۵۸۰ ریال با ارزش پایه کل تقریبا ۳۲۰۰ میلیارد تومان سهام‌ها معامله شد.

دیگر خبرها

  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • قرمز پوشی یک دست بانک‌ها پس از خرید سهام باشگاه پرسپولیس!