Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲ نفر بر اثر کرونا در استان جان باختند و شمار جان باختگان به ۷۸۱ نفر افزایش یافت.

دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، افزود: اکنون ۱۹۲ نفر با تشخیص کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این شمار ۴۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی. یو) بستری هستند و حال ۱۴ نفر از آن‌ها وخیم است.

به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگانانتشار، تاکنون ۶۹ هزار و ۸۲ آزمایش کووید ۱۹ در استان انجام شده است.

وی ادامه داد: از آغاز اپیدمی بیماری کرونا تا کنون بیش از ۲ میلیون ماسک ۲۹ هزار بسته دستکش و ۱۵ هزار لباس گان و کاورال بین مراکز درمانی اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی توزیع شده است.

نوروزیان اضافه کرد: از زمان شیوع اپیدمی بیماری کووید ۱۹ تاکنون به تعداد ۱۶۱  هزار و ۳۵۵ عدد ماسک اِن ۹۵ به ارزش۱۶ میلیارد و ۱۳۵ میلیون ریال، یک میلیون و ۹۹۲ هزار عدد ماسک سه لایه به ارزش ۱۹ میلیارد و ۹۲۵ میلیون ریال ،۲۹ هزار و ۲۷۲ بسته دستکش به ارزش ۱۴ میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال ،۱۱ هزار و ۶۸۸ عدد گان به ارزش یک میلیارد و ۷۵۳ میلیون ریال و ۴ هزار و ۲۳۲ عدد لباس کاورال به ارزش یک میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال بین مراکز درمانی اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی توزیع شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: اعتبار تجهیزات نامبرده از محل خیرین، هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت، سازمان هلال احمر و از طریق خرید دانشگاه علوم پزشکی تامین شده است.

وی اضافه کرد: از ابتدای اپیدمی بیماری کووید ۱۹ تا کنون ۲ کارخانه تولیدی ماسک سه لایه صنعتی با مجوز دائم این معاونت مشغول به فعالیت شده است به زودی ۲ کارخانه تولید ماسک صنعتی به چرخه تولید استان اضافه خواهد شد که این امر هرمزگان را در تولید ماسک های صنعتی خودکفا خواهد کرد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: با تولید ماسک های غیرصنعتی (کارگاهی) نیز که توسط گروههای جهادی و اتحادیه خیاطان فعالیت خود را آغاز کرده اند، تا کنون ۵۱ کارگاه تولیدی با اخذ مجوز از سایت (سامانه) اداره کل تجهیزات پزشکی، (با تکمیل و ارسال اطلاعات در قسمت خوداظهاری سامانه) مشغول به فعالیت هستند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۱ بازدید در راستای صدور مجوز موقت و نظارت بر نحوه تولید از واحدهای تولیدی، توسط کارشناسان تجهیزات پزشکی این معاونت انجام گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان میلیون ریال کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۵۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه

تصویبنامه هیئت وزیران موضوع تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳ توسط معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تصویب نامه مصوب جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ هیئت وزیران درخصوص «تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳» طی نامه شماره ۱۸۹۷۸ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر همین اساس، داروهای خارجی فاقد تولید داخل، مواد اولیه دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی و مواد اولیه، قطعات ساخت، قطعات یدکی آنها به جز تجهیزات و ملزومات پزشکی با مصرف خانگی، پوست، مو و زیبایی و دندانپزشکی؛ تجهیزات پزشکی، مصرفی و توانبخشی مورد نیاز جانبازان و ایثارگران؛ شیرخشک رگولار / رژیمی، فراورده‌های متابولیک / غذای ویژه بیمارستانی و مواد اولیه آن‌ها؛ ملزومات دارویی شامل محلول چشمی و هیالورونیک اسید و مواد اولیه آنها در سال ۱۴۰۳ در فهرست اقلام سلامت محور مشمول ارز ترجیحی قرار گرفته‌اند.

در این بخشنامه تأکید شده است: اقلامی که تا پیش از این مصوبه، مشمول ارز ترجیحی بوده و کالای آن از گمرکات ترخیص شده و با قیمت مصوب و با تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فروش رسیده‌اند، در صورتی که ارز خود را دریافت ننموده‌اند نیز مشمول دریافت ارز ترجیحی در سقف باقی مانده بودجه ارزی مصوب تفاهم نامه سه جابنه سال ۱۴۰۲ بابت تأمین ارز اقلام سلامت محور می‌باشند.

همچنین فهرست کالاهای اساسی کشاورزی مشمول دریافت ارز ترجیحی، موضوع بند الف تبصره ۴ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور بخش اول به شرح جدول پیوست که تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت است، تعیین می‌شود.

منبع: تسنیم

کد خبر 748883

دیگر خبرها

  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه