Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا آریان‌پور امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس از گنبدکاووس با اشاره به اینکه امروزه صنعت گردشگری در تمام  دنیا به عنوان یک صنعت مترقی و پیشرو مطرح است، اظهار کرد: بسیاری از کشورها از توسعه صنعت گردشگری درآمدهای کلان ارزی و انتقال سریع فرهنگ خود را به عنوان اهداف مدنظر محقق کرده‌اند که شاید کمتر از 10 درصد کشورمان ظرفیت‌های گردشگری داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سراسر ایران اسلامی مملو از ظرفیت‌های بی‌شمار و بی‌بدیل گردشگری و میراث فرهنگی است، افزود: نباید بگذاریم نگاه ما به این صنعت از یک نگاه صنعتی و مترقی به نگاهی صرفا مبتنی بر تفریح و پر کردن اوقات فراغت و یا تنها تلاش برای تغییر روحیه مردم تنزل پیدا کند زیرا این صنعت جامع همه این موارد با یکدیگر است.

دبیر فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی از برگزاری نخستین جلسه این فراکسیون با موضوع بررسی وضعیت صنعت گردشگری در شرایط کرونایی خبر داد و خاطرنشان کرد: صنعت گردشگری در کشورمان در دوران کرونا بیش از همه صنایع آسیب دیده و تقریبا درآمدهای حاصله از این صنعت در کشور به سمت صفر حرکت کرده است.

آریان‌پور با بیان اینکه حضور بیماری کرونا معلوم نیست تا چه زمانی ادامه پیدا خواهد کرد، ادامه داد: در چنین شرایطی که برخی کارشناسان حتی به تداوم این شرایط تا دو سال آینده نیز معتقد هستند باید کرونا را به عنوان یک مولفه موجود در زندگی بپذیریم و عملا با آن زندگی کنیم.

وی بر لزوم جایگزینی اقدامات ایجابی به جای اقدامات سلبی و محدودیت‌های اجباری تاکید کرد و گفت: وظیفه همه متولیان به ویژه ستاد ملی مقابله با کروناست که پروتکل‌های تخصصی و اختصاصی برای هر حوزه‌ای را با اولویت‌بندی مناسب تدوین و ارائه کند.

نماینده مردم شرق استان گلستان در مجلس شورای اسلامی با ارائه مثال حل شدن موضوع زلزله در زندگی مردم کشور ژاپن، اضافه کرد: مردم و مسوولان این کشور با پذیرفتن وجود زلزله در زندگی روزمره این کشور تلاش کرده‌اند با تدوین پروتکل‌هایی برای ساخت و ساز ساختمان‌ها امروز به مرحله‌ای رسیده است که زلزله‌های سنگین را نیز بدون خسارت پشت سر می‌گذارد.

آریان‌پور با اشاره به حضور دو نفر از اعضای کمیسیون بهداشت در فراکسیون گردشگری، تصریح کرد: ما پیشنهاد کردیم به جای حذف مسافرت‌ها و ایجاد محدودیت در گردشگری داخلی و استفاده از اقدامات سلبی برای فعالیت‌های تخصصی حوزه گردشگری متناسب با ویژگی‌های مدنظر وزارت بهداشت و درمان پروتکل‌های ویژه‌ای تدوین و به فعالان این حوزه ابلاغ شود.

وی با انتقاد از تعلل در تدوین پروتکل‌های مختلف ورزشی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، گردشگری و ... در شرایط کرونایی، افزود: نخبگان و فرهیختگان جامعه باید در چنین شرایطی به داد جامعه رسیده و برای حل مشکلات آنها با مدل‌سازی درست و طراحی پروتکل‌های واقع‌گرایانه کمک کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از هتل‌داران، تالارداران و ... در سطح کشور با بدهی‌های کلان رو به رو شده و در آستانه ورشکستگی قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: در جلسه بعدی فراکسیون که با حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار خواهد شد قطعا پیرامون اجرایی شدن هر چه سریع‌تر این موضوع اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/83014

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری مجلس شورای اسلامی میراث فرهنگی زلزله عضو کمیسیون بهداشت مجلس آریان پور نماینده شرق گلستان صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۵۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، هما خورشیدی با اعلام این خبر گفت: دوره صرفه‌جویی انرژی در تأسیسات گردشگری و دوره بازآموزی راهنمایان گردشگری از سری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان صنعت گردشگری، امروز و فردا در یزد برگزار می‌شود.
معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد افزود: این دوره‌ها به صورت رایگان با محوریت این اداره‌کل و توسط مؤسسات آموزشی خدمات گردشگری و باهدف آشنایی با مباحث روز صنعت گردشگری برای شاغلان و فعالان این صنعت برگزار می‌شود و در پایان برای هر کدام از شرکت‌کنندگان گواهینامه صادر می‌شود.
وی، ضمن اشاره به اهمیت آموزش و بازآموزی فعالان صنعت گردشگری گفت: تأمین نیروی انسانی ماهر یکی از مهمترین بخش‌های تاثیرگذار در حوزه گردشگری است که با حمایت دفتر مطالعات و آموزش گردشگری کشور و به منظور ارتقای سطح شاغلان این صنعت زمینه اجرای دوره‌های توانمندسازی فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت