Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: در سفر اخیر ریاست عالی دانشگاه به اردبیل و هماهنگی‌هایی که با معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته، زمینه‌های فعالیت تخصصی سراهای نوآوری استان مشخص شده که به‌زودی نسبت به اخذ مجوز این سراها اقدام خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باتوجه به فعالیت‌هایی که در زمینه فناوری‌های فرهنگی در واحدهای دانشگاهی استان انجام شده و شرکت‌هایی که توسط اعضای هیئت علمی در این حوزه تأسیس شده است،  برای توسعه فعالیت‌ها مصوبه و مجوز «سرای نوآوری صنایع خلاق فرهنگی» به‌زودی اخذ خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: بازی‌سازی رایانه‌ای، انیمیشن، واقعیت مجازی، داده‌های بین‌الملل، نرم‌افزارها و پیوست‌های فرهنگی دیجیتال محورهایی است که برای سرای نوآوری صنایع خلاق فرهنگی دانشگاه آزاد واحد اردبیل در نظر گرفته شده است. حوزه گردشگری سلامت نیز از دیگر موضوعاتی است که برای راه‌اندازی سرا درحال برنامه‌ریزی هستیم.

رسولی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان اردبیل عنوان کرد:ظرفیت‌هایی در حوزه آب‌های گرم معدنی و مزارع گردشگری ایجاد کرده‌ایم که در کنار کلینیک سلامت، می‌تواند نقش عمده‌ای برای توسعه حوزه «گردشگری سلامت» ایفا کند. باتوجه به ظرفیت‌های بالفعل دانشگاه و ویژگی‌های منحصربه‌فرد منطقه‌ای، تمرکز ویژه‌ای بر روی حوزه سلامت داریم.

وی ادامه داد: واحدهای فناور و مراکز رشد دانشگاه اقدامات و کارنامه قابل قبولی در حوزه صنایع تبدیلی رقم زده‌اند که بعضی از محصولات آنها به مرحله تجاری‌سازی نیز رسیده است. دستگاه خشک‌کن گیاهان دارویی و خشک‌کن میوه‌جات، دستگاه اسانس‌گیری گیاهان دارویی، فرآوری و خط تولید گیاهان نیز توسط واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر با جدیت دنبال می‌شود و فروش مطلوبی از محصولات در یک سال اخیر به دست آمده است. محصولاتی چون رنگ‌های غذایی طبیعی و اختلاط گیاهان دارویی نیز اخیراً به لیست خدمات این شرکت‌ها اضافه شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل درباره بازار فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان تولید شده در مراکز رشد دانشگاه تصریح کرد: مجموعاً از مراکز رشد دانشگاه آزاد استان اردبیل تاکنون 32 محصول روانه بازار شده و به مرحله تجاری‌سازی رسیده است.  بعضی از محصولات فناورانه همین مراکز رشد در ماه‌های اخیر به‌صورت روانه بازارهای خارجی و صادرات نیز شده است. موضوعات کسب‌وکار مراکز رشد عمدتاً با نیازسنجی بازار صورت می‌گیرد و قبل از ورود به مرحله شرکت الزامات بازار یررسی می‌شود.

رسولی با اشاره به طی روند منطقی تولید محصولات فناوری در مراکز رشد دانشگاه، خاطرنشان کرد: این طور نیست که محصولی تولید شود و بعد از آن به فکر بازاریابی و فروش باشیم، طرح‌های حمایت می‌شوند و به مرحله تولید می‌رسند که تحقیقات بازار بر روی آنها انجام شده باشد و طرح کسب‌وکار براساس نیازهای بازار تنظیم شده باشد. اکنون 45 واحد فناور و 2 شرکت دانش‌بنیان در مراکز رشد دانشگاه مستقز و درحال فعالیت هستند.

وی با اشاره به اشتغالزایی مستقیم به 500 نفر در مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: اکنون 30 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در حوزه کارآفرینی و کسب‌وکارهای دانش‌بنیان فعال شده‌اند و به‌صورت مستقیم در این حوزه فعالیت می‌کنند. دو سال پیش فقط یک عضو هیئت علمی در این زمینه فعالیت می‌کرد که اکنون این شرایط تغییر پیدا کرده، سعی شده در کسب‌وکارهای شکل گرفته از ظرفیت دانشجویان نیز استفاده شود و اکنون نسبت قابل قبولی از شاغلان این شرکت‌ها از دانشجویان دانشگاه تشکیل شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1074994 برچسب‌ها سرای نوآوری اسحاق رسولی اشتغالزایی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری اسحاق رسولی اشتغالزایی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل مراکز رشد دانشگاه آزاد مراکز رشد دانشگاه سرای نوآوری دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان

معاون فرماندار همدان گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، اسدالله ربانی‌مهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی، توسعه زیرساخت‌ها و اختصاص امتیازات ویژه باعث مهاجرت به روستاها، کاهش جمعیت شهری و رونق روستا خواهد شد.

وی افزود: شغل‌هایی همچون کشاورزی، مشاغل خانگی، خیاطی و قالی‌بافی، صنایع‌دستی، نان‌های خانه‌پز و زنبورداری از کسب و کارهای موفق در روستاها است و روستاهای ابرو و چشین در کنار گردشگری، ظرفیت خوبی برای توسعه اقتصادی دارند.

معاون فرماندار همدان با تقدیر از برادران بختیاری در توسعه کسب‌وکار در این روستا، ادامه داد: از کسب‌وکارهای بانوان این روستا حمایت و به برگزاری نمایشگاه‌ها و تسهیلات کمک خواهیم کرد.

ربانی‌مهر تصریح کرد: دفتر کارآفرینی با مشارکت خوب بانوان و مدیریت برادران بختیاری، اقدامات خوبی را با هدف اشتغال‌زایی و رونق تولید در رشته‌های قالیبافی، خیاطی، کشاورزی، نان خانه‌پز در حوزه اشتغال‌زایی و برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی انجام داده است.

وی گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

کد خبر 748674

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای