Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر رضا گلپیرا مدیر کل مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت و درمان با اشاره به وضعیت بیمارستان‌ها در موج سوم کرونا گفت: خوشبختانه با توجه به اقداماتی که طی این مدت انجام دادیم، مدام در حال به‌روزرسانی و بهره‌برداری از تخت‌های بیمارستانی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 می‌توان گفت که در حال حاضر تعداد قابل توجهی تخت اضافه شده است. بخشی از این تخت‌ها تخت‌های ویژه بوده‌اند. تا پایان سال هم ۱۰ هزار تخت بیمارستانی دیگر به ناوگان تخت‌های بیمارستانی اضافه می‌شود.

افزایش سالمندان مبتلا به کرونا

دکتر گلپیرا گفت: در حال حاضر دغدغه ما بابت این است که مردم بیشتر رعایت کنند؛ مردم خسته شدند و دیگر به پروتکل‌های بهداشتی توجهی نمی‌کنند. در اسفند و فروردین تعداد افراد مسنی که به کرونا آلوده می‌شدند کم بود زیرا خانواده‌ها قبول کرده بودند که به سالمندان نزدیک نشوند. در عین حال سالمندان نیز خودشان را در منزل قرنطینه کرده و مراقب بودند. این در حالی است که اکنون تعداد افراد سالمندی که آلوده می‌شوند زیاد شده است. علت اصلی آن هم خستگی روحی فرد و حضور بدون رعایت پروتکل در جامعه است. همچنین خانواده‌ها هم بدون دقت در استفاده از ماسک یا فاصله‌گذاری با هم رفت‌وآمد می‌کنند که در حال حاضر شاهد تجمعات بزرگ و برگزاری مراسم‌ها هستیم.

وی افزود: باید بدانیم که وضعیت هنوز تغییر نکرده و همچنان در وضعیت بحران قرار داریم و تا زمان سفید شدن کامل کشور همه باید رعایت کنند.

مدیر کل مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت درباره وضعیت پاییز و همزمانی کرونا و آنفوآنزا توضیح داد: آنفلوآنزا یک بیماری تنفسی است، البته نمی‌توان گفت که آنفلوآنزا تاثیرگذار نیست و قطعا این بیماری پیک ما را شدیدتر خواهد کرد. در سال گذشته هم که کرونا نبود، ما به دلیل شیوع آنفلوآنزا درگیر بودیم و بیمارستان‌هایمان بسیج بودند، اما خداروشکر به خوبی و با کمترین میزان مرگ‌ومیر بیماری را کنترل کردیم. امسال وضعیت مقداری متفاوت است، اما یادمان نرود که آنفلوآنزا هم بیماری تنفسی است. مسلما همزمانی این دو بیماری بار بیماران را افزایش می‌دهد، اما امیدواریم که بیش از آنچه قابل کنترل باشد، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

دکتر گلپیرا گفت: ما باید درست پیشگیری را انجام دهیم. مردم باید به درستی رعایت کنند. همه از وزارت بهداشت این توقع را دارند که هرچه سریع‌تر بر تعداد تخت‌های بیمارستانی اضافه شود، کادر مجرب و تازه‌نفس بیشتر ارائه خدمت دهند، اما هیچ‌کس نمی‌گوید در مترو چه کنیم؟ چرا در هواپیما و مترو و اتوبوس هیچ رعایتی نمی‌شود؟

وی ادامه داد: باید توجه کرد برای ایجاد یک تخت بیمارستانی ۲ میلیارد تومان هزینه نیاز است و روی مردم و دولت فشار می‌آید، اما فرض کنید که بتوانیم ۱۰ درصد تعداد اتوبوس‌های درون‌شهری را افزایش دهیم یا زمان ایستادن اتوبوس در ایستگاه را ۵ دقیقه کاهش دهیم، آیا این منطقی‌تر نیست؟ اگر شرکت‌های هواپیمایی یک در میان مسافر سوار کنند، ریسک ابتلا به کرونا پایین‌تر نمی‌آید؟ بنابراین باید همه این موارد را مدنظر قرار دهیم.
 

کد خبر 554438 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران فاصله‌گذاری اجتماعی ماسک - سلامت سالمندی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران فاصله گذاری اجتماعی ماسک سلامت سالمندی وزارت بهداشت تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۷۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی تاکنون، به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافته است.

به گزارش مشرق، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، دشمن صهیونیستی سه مورد جنایت علیه ساکنان این منطقه انجام داد که بر اثر آن ۲۶ نفر شهید و ۵۱ نفر نیز مجروح شدند.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین افزود: در نتیجه حملات مستمر ارتش رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه، از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون ۳۴ هزار و ۶۵۴ فلسطینی شهید و ۷۷ هزار و ۹۰۸ نفر نیز مجروح شدند.

پس از گذشت ۲۰۸ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۸ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، شکست دهد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است