Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: سیاست جدید بهزیستی این است که برای بالا بردن توانایی ها و ایجاد شرایط زندگی نرمال و تمرین شرایط عادی زندگی برای قشر توان‌خواه در قالب این طرح به مراکز غیردولتی مجوز فعالیت تحت عنوان خانه‌های کوچک اعطا نماید.

علیرضا حاجیونی صبح یکشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۹ در آیین کلنگ‌زنی مجتمع توانبخشی فرزندان من عنوان کرد: بالغ بر ۲۴ هزار نفر تحت پوشش خدمات توانبخشی در حوزه های مختلف توان‌خواه و معلولین جسمی حرکتی، سالمندان، بیماری ‌های مزمن ذهنی، ضایعه نخاعی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. هستند که خدمات پزشکی، آموزشی و... برای استفاده از ظرفیت های هنری و دیگر توانایی های آنان ارائه می شود.

وی افزود: از این تعداد ۲۵۰ نفر معلولین ذهنی در ۶ مرکز سطح استان شامل پسران و دختران به تفکیک زیر ۱۴ سال و بالای ۱۴ سال شامل پسران و دختران نگهداری می شوند.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر اظهار کرد: در مراکز نه تنها نگهداری بلکه آموزش، خدمات درمانی، ارجاعی و توانبخشی که بر حسب مشکل خود نیاز به خدمات کاردرمانی و گفتار درمانی دارند. مراکز نگهداری معلولان ذهنی در حال حاضر در بوشهر و کنگان مستقر هستند و بخش غیر دولتی در هر شهرستان با محوریت خانه های کوچک می‌توانند درخواست داده و راه اندازی نمایند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مرکز مراقبتی و توانبخشی فرزندان من از سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. سیاست دولت و حمایت های بخش دولتی نیز برای کاهش تصدی گری بوده و دولت نیز نقش نظارت دارد و سیاست دولت این است که با کوچک سازی و شبیه سازی محیط خانه برای این عزیزان، با حضور تعداد محدودتری مدل یک زندگی عادی و احساس در خانه بودن را ایجاد نماید. 

حاجیونی با بیان اینکه مدل نگهداری تجمعی و شرایط قبلی دیگر تکرار نخواهد شد، افزود: سیاست جدید بهزیستی این است که برای بالا بردن توانایی ها و ایجاد شرایط زندگی نرمال و تمرین شرایط عادی زندگی برای قشر توانخواه در قالب این طرح به مراکز غیردولتی مجوز فعالیت تحت عنوان خانه‌های کوچک اعطا نماید.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر تاکید کرد: مرکز مراقبتی و توانبخشی فرزندان من مطابق با این استاندارد و الگوهای قابل استناد با کمک خیرین و یاری مردم احداث می‌شود. پیش‌بینی پروژه ۹ ماه است و امید داریم تا هفته بهزیستی سال آینده به پایان برسد و بی‌صبرانه انتظار می‌کشیم و حمایت می‌کنیم تا به پایان برسد.

وی با اشاره به اینکه دیگر مجوز برای نگهداری انبوه اعطا نمی‌شود، تصریح کرد: این اقدام به دلیل رشد مهارت های فردی و بهبود شرایط زندگی است و هر کسی که بتواند مدیریت خانه‌های کوچک را پذیرفته و این مراکز را راه‌اندازی کند تا تعداد کمتری معلول در آن نگهداری شود استقبال می‌کنیم تا با ظرفیت تعیین شده فعالیت نماید که البته این مراکز نیاز به هزینه‌های زیاد و ساختمان های عریض و طویل ندارد.

موضوع توان مادی نیست

نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با تشکر از خیران و بانیان خیر این پروژه گفت: اینگونه کارها از جمله کارهای ارزشمندی است که هر کسی توفیق پیدا نمی کند تا انجام دهد و انسان هایی که توفیق می یابند بی شک نزد خدا جایگاهی دارند که چنین موقعیتی پیدا می‌کنند.

عبدالکریم جمیری ادامه داد: برخی انسان ها نیت والا، اراده انسانی و همّت بلندی دارند که خیر آنان به دیگران می رسد. اینجا موضوع توان مادی نیست بلکه نیت انسانی و الهی برای انجام کار خیر مطرح است. امیدوارم خیرین عظیم القدر که توانایی مالی خوبی دارند این پیام را شنیده و به مراکز توانبخشی کمک کنند تا در این استان پر نعمت از برکات و خدمات موجود بهره بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بهزيستي گناوه بوشهر خانه های کوچک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۷۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان

«جزو ۱۰ کشور اول در رشد سرطان هستیم.» این جمله را قبل‌تر رئیس مرکز تحقیقات سرطان به خبرآنلاین گفته بود، بیماری‌ای که اگرچه این روز‌ها روش‌های زیادی برای درمان و کنترل آن وجود دارد، اما هیچکدام از این روش‌ها جای پیشگیری از ابتلا به سرطان را نمی‌گیرد، پیشگیری‌ای که شاید فقط لازم است تغییری در سبک زندگی‌مان ایجاد کنیم، حتی تغییراتی در خوردن چایی یا استفاده از مسواک، این‌ها نتیجه یک پژوهش ۲۰ ساله است، وقتی مردم یک نقطه از ایران بیشتر از هر جای دنیا به سرطان مبتلا می‌شدند یک تیم پژوهشی برای ۲۰ سال حدود ۵۰ هزار نفر از آن‌ها را زیر نظر گرفت تا سر نخ این کلاف به‌هم پیچیده پیدا شود؛ رضا ملک‌زاده، وزیر اسبق بهداشت، سرپرست آن تیم تحقیقاتی بود، او به خبرنگاران می‌گوید: «یک زمانی یک نقطه از ایران در دنیا بیشترین میزان شیوع سرطان‌ها را داشت، آن نقطه گنبد کاووس بود که سرطان مری در این شهر بیشتر از همه جای دنیا بود.»

به گزارش خبرآنلاین، ملک‌زاده ادامه می‌دهد: «همیشه علاقه داشتم دلیل این مسئله را متوجه شوم، بنابراین حدود ۲۰ سال در این نقطه از کشور و در ۳۶۴ روستا مطالعه خود روی حدود ۵۰ هزار نفر از افراد سالم شروع کردیم، مثلاً از این تعداد ۵۰۰ نفر از آن‌ها سرطان مری گرفتند و آن‌ها را با افرادی که به سرطان مبتلا نشدند مقایسه کردیم.»

وزیر اسبق بهداشت بیان می‌کند: «به این نتیجه رسیدیم که ابتلا این افراد به سرطان ۷ علت دارد، عدم مصرف سبزیجات، عدم مصرف میوه‌جات کافی، مصرف آب آب‌انبار، زندگی در خانه‌های تنگ و تاریکی که دود آن را گرفته بود، اصللاحاً به آن آلودگی درون خانه می‌گوییم آن‌ها با چوب و ذغال هم خانه را گرم می‌کردند و هم پخت و پز می‌کردند، بنابراین خانه پر از دود شده بود. مصرف چایی داغ یکی دیگر از دلایل بود، برخی‌ها چایی را در دمای ۶۵ الی ۷۰ درجه مصرف می‌کردند. مصرف تریاک و عدم مسواک زدن دندان‌ها از دیگر دلایل بود.»

ملک‌زاده می‌گوید: «در ۲۰ سال این ۷ علت را پیدا کردیم و برای این پژوهش جایزه بین‌المللی هم گرفتیم، جالب این‌که تاثیر تریاک و چایی داغ بر ابتلا به سرطان را برای اولین بار در دنیا ثابت کردیم، قبل‌تر گمان می‌کردند سیگار سرطان‌زا است، اما ما ثابت کردیم تریاک از سیگار سرطان‌زا‌تر است.»

جوان شدن سن ابتلا به سرطان

وزیر اسبق بهداشت درباره جوان شدن سن ابتلا به سرطان به خبرنگاران می‌گوید: «سرطان‌ها در همه دنیا وارد سن جوانی شده است، در ایران هم این اتفاق افتاده و افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا می‌شوند، دلیل آن هم تغییر سبک زندگی آدم‌ها است، غذا‌های فست فودی چیز‌هایی هستند که اگر آدم‌ها از سنین کودکی آن را مصرف کنند کمک می‌کند افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا شوند؛ بنابراین شیوه زندگی ما مدرن شده است لذا ما هم با مشکلات غیرمدرنیزاسیون مواجه هستیم و هم با مشکلات مدرن شدن جامعه.»

او بیان می‌کند: «علاوه بر تغییر سبک زندگی به‌ویژه در غذا خوردن، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب ابتلا به سرطان می‌شود، مانند مصرف سیگار، مواد مخدر و آلودگی هوا که متاسفانه در شهر‌های بزرگ خطرات جدی برای ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی ایجاد می‌کنند.»

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • این خانه یک سرایدار است، همین قدر زیبا! (+تصاویر)
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید