Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فارس ،مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از جابجایی بیش از 13 میلیون و 250 هزار تن کالا در 5 ماهه سال 99 که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته از رشد 5/26 درصد برخوردار بوده خبر داد. مهندس علیرضا سیاهپور با اعلام این مطلب افزود: این میزان حمل کالا طی 965 هزار سفر تحت صحابت بارنامه توسط ناوگان فعال حمل و نقل جاده ای فارس به مقاصد مختلف درون و برون استان جابجا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت ، قابلیت و توانمندی های بخش حمل ونقل جاده ای کالای استان فارس با استفاده از امکانات موجود به ویژه آمادگی موثر ناوگان تحت پوشش شرکت های حمل ونقل کالای استان و افزایش قابل توجه صدور بارنامه ها علی رغم محدودیت های اقتصادی ناشی از فشار تحریم های استکبار جهانی و همچنین تبعات ناشی از گسترش بیماری کووید 19 (کرونا) گفت: استان فارس با بیش از 35 هزار دستگاه انواع وسائط نقلیه سنگین باری و حمل فرآوردهای نفتی فعال (6/10درصد) رتبه نخست کشور را در این زمینه داراست ضمن آنکه از حیث فعالیت مستقیم 55 هزار راننده حرفه ای حمل و نقل جاده ای کالا (دارای کارت هوشمند ) نیز در جایگاه اول کشور قرار دارد. مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای فارس افزود. : عمده کالاهای حمل شده استان فارس در 5 ماهه گذشته به مقاصد مختلف برون استانی به ترتیب به مقصد استان های : هرمزگان ، یزد ، تهران ، اصفهان و بوشهر انجام پذیرفته و بیشترین کالاها و تولیدات حمل شده نیز شامل. : انواع سیمان ، اوره ، خاک نسوز، گندم (با افزایش 30 درصدی حمل نسبت به سال گذشته ) و گازوئیل بوده که با برنامه ریزی های مناسب و نقش فعالانه 255 شرکت حمل و نقل کالای استان انجام پذیرفته است. وی افزود : با هدف افزایش سطح بهره وری در بخش حمل و نقل جاده ای کالا ی استان ، شناسایی مشکلات، معضلات و موانع موجود در ارتقاء سطح فعالیت ها و خدمات مرتبط از جمله مباحث مربوط به «طرح پیمایش ناوگان بر اساس تن کیلومتر» و نیز تلاش در جهت تحقق نیازهای فعالان بخش به ویژه رانندگان زحمتکش ، برگزاری جلسات برنامه ریزی و هماهنگی شده هم افزایی های درون و برون بخشی علی الخصوص با تشکل های فعال صنفی کارفرمایی و رانندگان حمل و نقل جاده ای کالا و فرآورده های نفتی استان در دستور کار جدی این اداره کل در سال جاری قرار دارد. وی تصریح کرد: ناوگان فعال استان فارس در تحقق شعار ارزنده سال که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید» نام گذاری شده است از آمادگی کامل در جابجایی به موقع کالاها از مبادی به مقاصد مختلف در سطح کشور برخوردار است. مهندس سیاهپور همچنین با اشاره به دیگر فعالیت های ادارات زیر مجموعه و اقدامات انجام شده در زمینه اجرای طرح ساماندهی حمل خرده بار توسط ناوگان وانت بار در جاده ها تصریح کرد: در حال حاضر 830 راننده واجد شرایط و بیش از 5 هزار و 530 وانت بار فعال با ویژگی های مندرج برابر دستورالعمل های ارسالی در سامانه مربوطه نام نویسی کرده اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: حمل و نقل جاده ای کالا کالای استان استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۸۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • کنترل ۲۱۵۰ دستگاه ناوگان عمومی در محور‌های مازندران
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل