Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@07:40:15 GMT

کشف 59 تابوت با مومیایی درون آن

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۱۸۵۲۸

کشف 59 تابوت با مومیایی درون آن

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، وزیر گردشگری و آثار باستانی مصر روز شنبه گفت باستان شناسان دهها تابوت باستانی را در نکروپولیس(شهر مردگان)  در جنوب قاهره کشف کرده اند.

خالد الانانی گفت حداقل ۵۹ تابوت مهر و موم شده که در بیشتر آنها مومیایی وجود دارد؛ پیدا شده است که بیش از ۲،۶۰۰ سال پیش در سه چاه دفن شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر گردشگری و آثار باستانی مصر اظهار کرد که تعداد نامعلومی تابوت وجود دارد که هنوز در همان منطقه کشف نشده است. طی مراسمی تابوت ها نمایش داده شد و یکی از آنها قبل از حضور خبرنگاران برای نشان دادن مومیایی داخل آن باز شده است. چندین دیپلمات خارجی نیز در این مراسم شرکت کردند.

فلات سقاره میزبان حداقل ۱۱ هرم از جمله هرم استپ، همراه با صدها مقبره از مقامات باستانی و موارد دیگر است.

مصطفی وزیری دبیرکل شورای عالی آثار باستانی، گفت که مطالعات اولیه نشان می دهد تابوت های تزئین شده برای کشیشان، مقامات عالی رتبه و نخبگان دوره اواخر فراعنه (۶۶۴-۵۲۵ قبل از میلاد) ساخته شده اند.

وی گفت که باستان شناسان همچنین در مجموع ۲۸ تندیس از Ptah-Soker، خدای اصلی نکروپلیس ساقرا و یک تندیس برنز از خدای Nefertum به ارتفاع ۳۵ سانتی متر، که با سنگهای قیمتی منبت کاری شده، پیدا کردند. وی گفت که نام صاحب آن، کشیش بادی-آمون، در پایه آن نوشته شده است.

مقامات باستانی مصر از کشف اولین تابوتهای دسته ای در ماه گذشته خبر داده بودند.

سایت سقاره بخشی از نکروپولیس است که شامل اهرام معروف جیزه و دهشور است. ویرانه های ممفیس در دهه ۱۹۷۰ به عنوان میراث جهانی یونسکو تعیین شد.

الانانی گفت که تابوتهای سقاره به ۳۰ تابوت چوبی باستانی که در ماه اکتبر در جنوب شهر لوکسور کشف شد، خواهند پیوست و در موزه بزرگ مصر بزرگ، که مصر در نزدیکی اهرام جیزه می سازد به نمایش گذاشته می شود.

انتهای پیام/

مژگان الیکایی کد خبر: 1075015 برچسب‌ها مومیایی مصر تابوت قاهره اهرام سقاره

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مومیایی مصر تابوت قاهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۸۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود

فرماندار تیران و کرون گفت: ورزش باستانی و زورخانه ‌ای در مناطق روستایی مستعد این شهرستان با احداث زورخانه توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا عصر امروز _جمعه– هفتم اردیبهشت_ به مناسبت روز ورزش باستانی و زورخانه‌ای با حضور در زورخانه ولیعصر (عج) تیران اظهار کرد: این رشته ورزشی عجین و توأم با معنویت و اخلاق بوده و حال و هوای خاصی دارد که اگر منش و الگوهای پهلوانی و اخلاقی این وزش به دیگر عرصه‌ها منتقل شود بازتاب موفق خوبی به همراه دارد.

وی افزود: منش پهلوانی یکی از مؤلفه‌های موفقیت و انتقال اخلاق در جامعه بوده که ورزش باستانی این ظرفیت را دارد و می‌تواند در بخش‌های مختلف فرهنگ سازی کند.

فرماندار تیران و کرون با اشاره به تأثیرات سازنده این ورزش در توسعه شهری و روستایی، تصریح کرد: راه اندازی زورخانه در روستاها و شهرها امکان بهره برداری از این ظرفیت را فراهم کرده و دستاوردهای آن در زندگی دیده می‌شود.

علی محمدی کیا جذب به این رشته را نیز مستلزم برنامه ریزی متولیان این رشته، اداره ورزش و جوانان، دستگاه‌های فرهنگی و شهرداری و دهیاری‌ها اعلام کرد و اذعان داشت: ورزشکار جوان و نوجوان همراه با پیشکسوتان در گود زورخانه فعالیت می‌کنند همین موضوع بر الگوسازی و تعامل بین نسلی تأثیر می‌گذارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر زورخانه در شهرهای این شهرستان و تعدادی از روستاها راه اندازی و این ورزش در حال فراگیری بوده اما باید زمینه مستعد در دیگر مناطق روستایی فاقد این رشته یافته و هیأت باستانی در تعامل با دهیاری‌ها برای آن برنامه ریزی و زمینه سازی فعالیت را انجام دهد.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه شناخت رشته ورزشی باستانی امکان جذب را فراهم می‌کند، گفت: جمعیت بسیاری از ساز و کار این ورزش بی خبر بوده و تنها نامی از آن شنیده‌اند که اجرای میدانی و برنامه‌ای این رشته می‌تواند علاوه بر معرفی زمینه حضور دیگران را نیز فراهم کند.

به گزارش ایمنا، در این بازدید از ورزشکاران رشته باستانی و زورخانه ای تیران تجلیل شد.

کد خبر 748156

دیگر خبرها

  • نمایش فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای در پردیس
  • زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود
  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی
  • حفاری بیل مکانیکی شهرداری در گورستان باستانی ری/ضرب و جرح مالک
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  •  آژیر قرمز در اصفهان/ فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  • ببینید | نخستین بنای مذهبی ایرانیان
  • عملیات «وعده صادق» میخی بر تابوت صهیونیست ها بود