Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سیدجوادحسینی معاون وزیر آموزش و پرورش در امور استثنایی گفت: با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی مدارس از زمان اسفند ماه سال گذشته یکی از تقاضاهای جدی،تدریس در تلویزیون مطرح شد که البته در سال جدید از نظم بهتری برخوردار شده است.

وی افزود: اکنون با فعال شدن رابطین ناشنوایان،طرح نظام ارتباطی شبکه از استاد تا کف مدرسه نظام مند شد و که با این اقدام میزان رضایتمندی را افزایش داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با اشاره به اصول انتقال مفاهیم به ناشنوایان توسط زبان بدن خاطرنشان کرد: زبان اشاره پل ارتباطی ناشنوایان است چرا که ناشنوایان گنجینه لغات ندارند و با حس و زبان اشاره گفتگو می کنند. ما برنامه ای به نام "نهضت زبان اشاره "داریم و در آن مسئولین زیربط را تربیت کرده ایم.

وی بیان داشت: امروزه تلویزیون یک مدرسه و نظام آموزشی است که دانش آموزان در دورترین نقطه کشور هم از آن استفاده می کنند که علاوه بر استفاده آنی و زنده در فرصت های مقتضی نیز تعلیم آن قابل ضبط و تکرار است.

حسینی در رابطه با آمار دانش آموزان استثنایی در کشور اظهار داشت: به طور کلی در مدارس خاص استثنایی 10 هزار نفر در مدارس پذیرا مشغول تحصیل هستند و در مجموع 16 هزار  نفر دانش آموز ناشنوا در کشورداریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش در امور استثنایی میزان اثربخشی برنامه مدرسه تلویزیونی ایران برای یادگیری دانش آموزان ناشنوا را مثبت ارزیابی کرد و تصریح کرد: پیش از این ما برای دانش آموزان ناشنوا تبلت تهیه می کردیم و آموزش در منزل داشتیم و حال راه اندازی مدرسه تلویزیونی و حرکت بزرگی که شبکه آموزش سیما انجام داد کار را برای ما آسان کرده است.

وی با اشاره به ثبت نام دانش آموزان در ستمانع ثنا افزود: ثبت نام هایی در سامانه ثنا صورت گرفته اما با وجود کرونا این ثبت نام ها کاهش یافته و با اطلسی که آموزش و پرورش طراحی کرده دانش آموزان می توانند از دور تحصیل کنند.

حسینی درخصوص استعداد سرشار دانش آموزان استثنائی حتی با وجود محدودیت ها گفت: در کنکور امسال دانش آموزان ناشنوا،رتبه های زیر هزار کسب کرده اند و کارهای کاربردی داشته اند و به بهترین دانشگاه ها راه یافته اند اما از نظر اشتغال همانند همه مشکل دارند.

وی اضافه کرد: در هنرستان و کاردانش نیز طرح آموزش همراه با تولید را عملیاتی کردیم تا در کنار تحصیل، اشتغال را هم برای دانش آموزان داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش دانش آموزان تلویزیون مدرسه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۹۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین تاریخی، دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش‌آموزان در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد، اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مایوس و ناامید کند.

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. اینها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشور‌ها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم، اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صد‌ها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند؛ و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است