Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-06@03:06:40 GMT

سناریوی عادی سازی قتل و جنایت!

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۱۹۷۸۵

آمریکایی ها و غربی ها سالهاست حقوق بشر واقعی را به رگبار بسته اند. بحث و سروصدای آنها درباره حقوق بشر ناشی از اختلاف فکری و اندیشه ای نیست، بلکه یک نگاه پروژه ای و ابزاری به حقوق بشر دارند تا در پوشش آن اهداف و سناریوهای زیاده خواهانه و جاه طلبانه شان را دنبال کنند. به گزارش جنوب نیوز، حسام الدین برومند در یادداشتی نوشت: در هفته های اخیر نشانه هایی از تحرکات و تحریکات جدید در پوشش حقوق بشر علیه ایران آشکار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا برخی از نهادها و سازمان های به اصطلاح حقوق بشری به صحنه آمدند و به بهانه اجرای یک حکم قصاص در کشورمان ( پرونده نوید افکاری)  با رویکردی مداخله جویانه، جمهوری اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم کردند! در امتداد همین سناریو، رسانه های بیگانه و ضدانقلاب و متاسفانه برخی دنباله های داخلی در موضوع دمیدند و با پمپاژ خبری آن، نعره های حقوق بشری سر دادند!

کار به اینجا ختم نشد و شورای حقوق بشر سازمان ملل هم در بازی و زمین آمریکا و چند کشور غربی بازی کرد و در اقدامی پرسش برانگیز و در قالب یک بیانیه سیاسی و مغرضانه ولی با ژست حقوقی، ایران را ناقض حقوق بشر دانست! به چه جرمی؟ به این جرم که یک قاتل را طبق درخواست اولیای دم و بر اساس قوانین موضوعه کشورش قصاص کرده است. این صحنه آرایی و ندای حقوق بشر سر دادن و از موضع شاکی، ایران را به نقض حقوق بشر متهم کردن به گونه ای بود که حتی شکل ظاهری کار را هم رعایت کردند و یک نهاد رسمی حقوق بشری، اسیر یک سناریوی پیچیده و سیاسی می شود!

خب؛ سوالی که به میان می آید این است که پشت پرده این پروژه و سناریوی دم زدن از حقوق بشر، و ایران را بر جایگاه متهم ردیف اول نشان دادن چیست؟ در این باره چند نکته گفتنی است.

1-آمریکایی ها و غربی ها سالهاست حقوق بشر واقعی را به رگبار بسته اند. بحث و سروصدای آنها درباره حقوق بشر ناشی از اختلاف فکری و اندیشه ای نیست، بلکه یک نگاه پروژه ای و ابزاری به حقوق بشر دارند تا در پوشش آن اهداف و سناریوهای زیاده خواهانه و جاه طلبانه شان را دنبال کنند.  حتی اگر بر مبنای  حقوق بشر لیبرالیستی  هم بخواهیم قضاوت کنیم، آمریکا بزرگ ترین ناقض حقوق بشر است چرا که امروز در جای جای ایالت های این کشور با صحنه هایی چون سرکوب، خشونت شدید پلیس، بازداشت های شبانه، تیراندازی مستقیم به معترضان و کشتار سیاه پوستان مواجه ایم که نمونه اخیر و بارز آن قتل تاثر برانگیز جرج فلوید بر اثر زانوی پلیس بر گردن او بود!

همین فضای تیره و تار حقوق بشری در فرانسه و انگلیس و... هم قابل مشاده است. بنابراین؛ این ناقضان اصلی و بین المللی حقوق بشر از این جهت علیه دیگر کشورها سروصدای حقوق بشری سر می دهند که هم ژست حقوق بشری گرفته باشند و هم اهرم فشاری علیه کشورهای مستقل به راه بیندازند وگرنه با کشوری که زیر بلیط آنها باشد هیچ مساله حقوق بشری ندارند و نمونه آن عربستان سعودی است که علی رغم کارنامه سیاه حقوق بشری و رسوایی رشوه بزرگ برای خروج از فهرست ناقضان حقوق کودکان در یمن، هیچگاه مورد اعتراض آمریکا و غربی ها قرار نگرفته است.

2-مشکل آمریکا و چند کشور غربی این است که چون در کمپین فشار حداکثری علیه ایران شکست خوردند و نتوانستند با ساز مذاکره جدید، برجام موشکی و منطقه ای و ... به ایران اسلامی تحمیل نمایند؛ در سناریوی تازه خود کوشیدند با حربه و اهرم به اصطلاح حقوق بشری، زمینه ناامنی در ایران را کلید بزنند. چگونه؟ با این ترفند توطئه آمیز که در پوشش حقوق بشری و عملیات روانی و رسانه ای، فضایی را برای آینده شکل بدهند که کسی نتواند مجرمی، قاتلی، شروری، و... را به سزای اعمالش برساند. به تعبیر ساده تر؛ هزینه اجرای مجازات برای قاتلان و اشرار را بالا ببرند. از سوی دیگر؛ اگر این فضا شکل بگیرد مجرمان خطرناک ابایی ندارند که برای کوچکترین مسایل و اتفاقات، دست به قتل بزنند و به این ترتیب ناامنی را در جامعه تئوریزه کردند! بنابراین شواهد و قرائن متقن ، آشکار و غیر قابل انکار نشان می دهد که مساله، پرونده نوید افکاری نبوده و امثال او نبوده است؛ مساله این است که دشمن در پوشش حقوق بشری می خواهد زمینه ناامنی و آشوب و اغتشاش را کلید بزند.

 روز گذشته نیز رییس محترم قوه قضاییه در بخشی از سخنانش با اشاره به تشدید توطئه‌های دشمن با مستمسک قراردادن حقوق بشر گفت: دشمن می‌خواهد قتل و جنایت را در جامعه عادی جلوه دهد و بر همین اساس تلاش می‌کند مردان و زنان شجاع ما در عرصه‌های امنیتی و قضایی را تضعیف کند.

3- و بالاخره باید گفت؛ دشمن با همه توانش قادر نخواهد بود پروژه عادی سازی جرم و جنایت در ایران را عملیاتی نماید چون دستگاه قضایی در ایران اسلامی هم مستقل است و هم مقتدر. مستقل است چون مثل دستگاه قضایی آمریکا نیست که رییس جمهور  بتواند در فرایندی، قاضی منصوب کند و نحوه قضاوت او در گروی مسایل سیاسی باشد. مقتدر است چون احکام و قوانین اسلامی را اجرا می کند و تحت تاثیر کلیشه های کاذب حقوق بشری قرار نمی گیرد. برای همین است که آمریکا از شدت عصبانیت علیه قوه قضاییه ای که بی محابا با فساد و مفسدان برخورد می کند، اشرار و قاتلان را به سزای اعمالش می رساند و پای حقوق مردم و امنیت آنها ایستاده است، تنها و از سر استیصال و انفعال دست به تحریم برخی قضات زده است که از قضا، قضاتی که تحریم شده اند این را مدال افتخار خود می دانند. با این حساب معادلات آمریکا و دیگر مدعیان تو خالی حقوق بشر، این بار هم به شکست خواهد انجامید و چهره بدون رتوش آنها که مدافعان و حامیان قتل و جنایت هستند برای افکار عمومی بر ملا شده است.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: حقوق بشری حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تارنمای خبری وکس، این سناتور جمهوری‌خواه که از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی و نیز از حامیان روابط قوی میان ایالات متحده و عربستان سعودی است، در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: اکنون زمان آن فرا رسیده است که درباره آنچه در سنای آمریکا در مورد توافقات احتمالی بین ایالات متحده و عربستان سعودی می‌تواند اتفاق بیفتد و نمی‌تواند اتفاق بیفتد شفاف باشیم.

گراهام در ادامه اظهار کرد: اگر توافقنامه امنیتی متقابل میان واشنگتن و ریاض در قالب یک معاهده دفاعی مذاکره شود، برای الزام‌آور شدن نیازمند ۶۷ رأی مثبت از سوی سناتورهای آمریکایی است و بدون عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو و تأمین نیازهای امنیتی (رژیم) اسرائیل در مورد مساله فلسطین این معاهده دفاعی از آرای (مثبت) کمی در سنای آمریکا برخوردار خواهد بود.

این سناتور جمهوری خواه افزود: انعقاد پیمان دفاعی میان واشنگتن و ریاض از همان ابتدا هم مشروط به عادی‌سازی روابط عربستان سعودی با (رژیم) اسرائیل بوده و تا به امروز نیز همین‌‎طور است.

متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه در اظهاراتی مدعی شد که واشنگتن به توافق با عربستان سعودی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بسیار نزدیک شده است.

میلر به خبرنگاران، افزود: ما به توافقی درباره ابعاد دو جانبه موافقتنامه عادی‌ سازی روابط بسیار نزدیک شده‌ایم.

وی گفت: بخشی از جزئیات توافق هنوز باقی مانده است اما فکر می‌کنم که به زودی می‌توانیم به توافق درباره این جزئیات دست پیدا کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، تاکید کرد: در مورد یک بخش جداگانه که به مسیر تشکیل دولت فلسطینی مربوط می‌شود، هنوز کار زیادی باقی مانده است.

میلر خاطرنشان کرد که موضع عربستان در مورد عادی‌سازی روابط با (رژیم) اسرائیل دو پیش‌ شرط دارد که شامل بازگشت آرامش به غزه و ایجاد مسیری برای تشکیل دولت مستقل فلسطین است.

وی اظهار کرد: این بسته توافقی شامل بخش‌هایی درباره روابط دو جانبه و همچنین مسیری برای تشکیل دو دولت است. ما در این باره صراحت داشته‌ایم و عربستان نیز مواضع بسیار روشنی داشته است.

کد خبر 849061 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • انصاری: استکبار قادر به پوشاندن جنایت صهیونیست‌ها نیست
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • عربستان و آمریکا به توافق نزدیک شدند؟
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟