Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: استفاده از لوازم تحریر شخصی در دانش آموزان در شرایط بیماری کووید ۱۹ ضروری است و باید جدی تلقی شود.

دکتر مهدی قربانیان در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به شیوع بالای کووید ۱۹ افزود: داشتن اطلاعات صحیح درباره بیماری برای از بین بردن ترس و نگرانی های دانش آموزان نسبت به بیماری کمک شایانی کرده و آن ها را برای مقابله با هر گونه پیامد ثانویه بیماری آماده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارکرد: پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ و ارتقای سلامت عمومی فقط با رعایت صحیح بهداشت، تعامل همه جانبه مسئولان، مدیران مدارس، معلملان، اولیا و دانش آموزان امکان پذیر است.

وی به برخی از اصول بهداشتی به منظور قطع زنجیره انتقال بیماری کووید ۱۹ اشاره کرد و یادآور شد: به منظور حفظ دمای استاندارد و تامین تهویه کافی کلاس های درسی باید درب و پنجره ها در طول روز باز باشد .

دکتر قربانیان ادامه داد: در فصول سرد سال بهتر است از سیستم های تهویه ای که بتوانند حداقل ۱۲ بار در ساعت هوای کلاس را جابجا کند، استفاده شود.

وی تاکید کرد: چیدمان صندلی ها باید به گونه ای باشد که فاصله یک و نیم متری بین هر دانش آموز حفظ شود.

وی برضرورت ایجاد ایستگاه هایی برای شستشوی دست با آب و صابون اشاره و خاطرنشان کرد: در صورت امکان ژل و محلول الکلی ضدعفونی دست در همه کلاس های درس ، ورودی ها ، خروجی ها و ... قرار گیرد.

قربانیان بر رعایت دیگر پروتکل های بهداشتی ذکر شده توسط وزارت بهداشت تاکید کرد و گفت: به همراه داشتن صابون جیبی، اسپری موادضد عفونی و محافظ صورت، ماسک اضافه و ...به دانش آموزان توصیه می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانش آموزان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۰۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش

حجت‌الاسلام حسینی امام جمعه بافق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان گفت: حدود هشت سال قبل در شهرستان حدود ۳۰۰ معلم مازاد داشتیم، اما امروز بیش از ۳۰۰ معلم در بافق کم داریم.

او افزود: کمبود معلم مرد در شهرستان داریم؛ حال چگونه مسئله عفاف و حجاب را باید دنبال کنیم درحالیکه در مدرسه پسرانه معلم خانم درس بدهد؟

حسینی بیان کرد: امروز نیاز ما به معلم بیش از هر نیاز دیگر است و رهبر معظم انقلاب بر افزایش توانمندی معیشتی معلمان تأکید کردند. 

او ادامه داد: زیرساخت را باید آماده کرد تا آموزش و پرورش جاذبه داشته باشد و جوانان به سوی شغل معلمی کشیده شوند. 
خطیب جمعه بافق گفت: تمام ارگان‌های ما نیرو جذب می‌کند، اما آموزش و پرورش نیرو می‌سازد و کسی که می‌خواهد نیرو بسازد خودش باید متدین باشد. 

او تأکید کرد: یک مسئله‌ای باید با جدیت در مدارس دنبال شود، بحث هویت ملی دانش‌آموزان است به این معنی که دانش آموزان به ایرانی بودن خود افتخار کنند. 
حسینی افزود: روحیه انقلابی در آموزش و پرورش باید ایجاد و تقویت شود و هرکسی با زبانش یا قلمش روحیه‌ی انقلابی را در آموزش و پرورش تضعیف کند، خداوند اورا نخواهد بخشید. 

او گفت: دانش‌آموزان ما باید به سوی حرفه آموزی و هنر آموزی سوق داده شوند و آموزش و پرورش نیز به این مسئله بپردازد. 

امام جمعه بافق در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز اول مسئله‌ی تمام دنیا فلسطین است و این جنبش‌های دانشجویی در دنیا و کشور‌های غربی، حقانیت دفاع ایران از فلسطین را نشان می‌دهد. 

او افزود: اسرائیل امروز با بهانه یهود ستیزی، در غزه می‌جنگد، در حالی که ما با یهود مشکلی نداریم، ما با صهیونیست مشکل داریم. 
حسینی گفت: امروز دانش‌آموزان ما باید به صورت عقلانی درک کنند که چرا مرگ بر آمریکا یا ظلم سرکوب این جنبش‌های دانشجویی باید برای دانش‌آموز ما تبیین شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • دانش آموزان دیجیتالی، کلافه از امر و نهی ها
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد