Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون‌ فنی معاونت‌ بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در حال حاضر ۲۷ بیمار مبتلا به کرونا در رفسنجان‌ بستری هستند که نگران فرسودگی کادر درمانِ و محدودیت تخت‌ های بیمارستانی هستیم.

دکتر "پروین‌ نخعی" ظهر امروز ۱۳ مهرماه در جلسه ستاد کرونای شهرستان رفسنجان اظهار کرد: آمار کل مبتلایان‌ به کرونا در شهرستان‌ های رفسنجان‌ و انار از ابتدای شیوع این‌ بیماری تاکنون هزار و ۷۱۲ نفر بوده است که از این‌ تعداد ۴۶۷ بیمار بستری، ۷۲ نفر فوتی و در حال حاضر هم‌ ۲۷‌ نفر در بیمارستان‌ بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اوایل بحران کرونا مردم‌ و مسئولین‌ پروتکل های بهداشتی را تا ۸۰ درصد رعایت کردند که آمار بستری زیر ۱۰ نفر در رفسنجان بود اما در حال حاضر این رعایت ها به زیر ۶۰‌ درصد رسیده که موارد بستری هم افزایش یافته و نگران کادر درمانی هستیم که در ارائه خدمات‌ به بیماران کرونایی فرسوده شدند.

نخعی ادامه داد: نگرانی ما همچنین در مورد محدودیت تخت های بیمارستانی هم وجود دارد که خدای ناکرده اگر مردم رعایت نکنند و ماسک که بهترین و ارزان ترین راه پیشگیری از ابتلا است را استفاده نکنند موارد ابتلا صعودی می شود.

معاون‌ فنی معاونت‌ بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان کرد: تاکنون ۱۴۰ نفر از پرسنل بهداشت و درمان در رفسنجان به بیماری کرونا مبتلا شدند، برخی از مردم حاضر نیستند ماسک بزنند امّا بدن همکاران ما در بیمارستان از گرمای لباس های بیمارستانی تاول زده، هیچ جای دنیا اپیدمی را با نرمی نمی شود کنترل کرد و نیاز به سخت گیری است.

وی بیان کرد: در شهرستان رفسنجان آئین های دهه اول محرم و ایام صفر به بهترین نحو انجام شد و کمترین عدم رعایت های پروتکل های بهداشتی را داشتیم.

نخعی با اشاره به فصل بردشت پسته در رفسنجان، تصریح کرد: در بازدید از محل های اسکان‌ کارگران‌ فصلی هم ۵ مورد تعطیلی داشتیم‌ که موارد بهداشتی را رعایت نکرده بودند.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان افزود: از ۵۷۱ کارگاه مکانیزه  فرآوری پسته ۹۱۲ بار و از دو هزار و ۵۵۲ کارگاه سنتی و خانگی فرآوری پسته ۲۲۷۴ مرتبه بازدید انجام شد ضمن‌ اینکه کارگران‌ فصلی که تازه وارد کار برداشت‌ می شوند رصد و بیماریابی می شوند که تاکنون مورد مثبت کرونا در کارگران نداشتیم، ۲ مورد علامت دار شناسایی شده که در قرنطینه به سر می برند.

نخعی با اشاره به وجود بیش از ۵۰۰ مدرسه در شهرستان های رفسنجان و انار، خاطرنشان کرد: بیش از یک هزار بازدید از این مدارس صورت گرفته و مواردی که رعایت نشده به اطلاع‌ آموزش و پرورش رسانده ایم و تیم‌ های آموزش و پرورش هم پا به پای ناظران‌ بهداشتی بازدیدهای خود را از مدارس انجام‌ می دهند که قابل تحسین‌ است امّا بازدیدهای‌ مشترک بهداشت‌ و آموزش و پرورش از مدارس باید تداوم‌ داشته باشد و هفتگی انجام‌ شود.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان و مدیران‌ در ادارات، بانک‌ ها،مدارس، اصناف و مغازه ها به مراجعان‌ بدون ماسک خدمتی ارائه ندهند و با جدّیت تمام در راستای حفظ سلامتی مردم سعی و تلاش شود و فقط بازدیدها و دیدن‌ مشکلات راهگشا نیست که باید راه‌ حل مناسب برای رفع مشکلات پیدا شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اخبار شهرستان ها کرمان استانی شهرستانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۰۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع ریزسوزن‌های نرمی که فناوری‌های پوشیدنی را با بدن سازگار می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجبنیرینگ، امروزه با ظهور فناوری‌های نوین مراقب از سلامتی، پزشکی شخصی سازی شده بیشتر در دسترس افراد قرار می‌گیرد: از دستگاه‌های پوشیدنی و آزمایش‌هایی که می‌توان در خانه انجام داد تا بررسی مواردی مانند ضربان قلب و سطح قند خون، کار‌های تشخیصی ساده‌تر از قبل شده است؛ اما گاهی اوقات، بدن ما با این دستگاه‌های ردیابی سلامت به راحتی کنار نمی‌آید.

پزشکان از میکروسوزن‌ها در شیوه‌های درمانی و تشخیصی مهمی مانند تحریک مغز و بررسی علائم سلامتی استفاده می‌کنند؛ اما میکروسوزن‌های فعلی سفت و خمش‌ناپذیر هستند و نمی‌توانند به خوبی با بدن حرکت کنند. 

برای حل این مشکل، پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) در حال طراحی حسگر‌های جدیدی هستند که به دلیل انعطاف پذیری بسیار و خاصیت خم شوندگی، استفاده آسان و راحتی دارند. این پیشرفت، سوزن‌های نرم ریزی است که می‌توان در مدت زمان طولانی بدون اذیت شدن کاربر، برای ردیابی سلامتی او به کار گرفته شود.

«هانگبو ژائو» «Hangbo Zhao» و همکارانش موفق شده اند ریز سوزن‌های جدیدی ابداع کنند که قابلیت خمش و کشیدگی دارند و به راحتی با حرکات بدن سازگار می‌شوند.

آنها روش‌هایی مانند برش لیزری، ساخت اشیا ریز و چاپ را برای ساخت ریزسوزن‌هایی که می‌توانند به طور چشمگیری از ۶۰ درصد تا ۹۰ درصد کشیده شوند، ترکیب کردند. شیوه کار این محققان امکان سفارشی سازی ظاهر و عملکرد میکروسوزن‌ها را مطابق با نیاز‌های مختلف فراهم می‌کند.

ژانو فناوری پیشگامانه خود را از اعماق دریا الهام گرفته است. آنها با مطالعه چگونگی رفتار الکتریکی ماهیچه‌های یک حلزون دریایی نشان دادند که الکترود‌های میکروسوزنی می‌توانند کاربرد‌های گسترده‌ای داشته باشند. این یافته راه را برای بسیاری از کاربرد‌های پزشکی، مانند پیگیری فعالیت مغز و اعصاب یا پیدا کردن مشکلات مربوط به عضلات و اعصاب باز کرد.

پیامد‌های تحقیقات ژائو بسیار فراتر از آزمایشگاه است چرا که قابلیت ردیابی و تشخیص بسیاری از بیماری‌ها از اختلالات عصبی عضلانی گرفته تا عملکرد مثانه را با دقت بیشتری دارد. ابداع میکروسوزن‌های «نرم» کششی می‌تواند هم به یاری متخصصان مراقبت‌های بهداشتی و هم بیماران بیاید. این نوآوری به کسانی که نگران سوزن‌های معمولی هستند امیدواری داده و فرصتی را برای مراقبت‌های بهداشتی بدون درد و بی دردسر ارائه می‌دهد.

ساخت این میکروسوزن‌های نرم گام مهمی در راستای بهبود نحوه عملکرد بدن ما با دستگاه‌های نظارتی است؛ از تحریک مغز تا ارائه دارو، این نوآوری قرار است مراقبت‌های بهداشتی را به طور چشمگیری تغییر دهد.

نتایج این پژوهش در جدیدترین شماره نشریه Science Advances منتشر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی
  • استان مرکزی میزبان وزنه برداران جانباز و توان یاب؛ اسامی اردونشینان
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ابداع ریزسوزن‌های نرمی که فناوری‌های پوشیدنی را با بدن سازگار می‌کند
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • آئین وداع با پیکر مطهر شهدای تازه تفحص شده در امامزاده نرمی