Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر رضا گلپیرا با اشاره به وضعیت بیمارستان‌ها در موج سوم کرونا، گفت: خوشبختانه با توجه به اقداماتی که طی این مدت انجام دادیم، مدام در حال بروزرسانی و بهره‌برداری از تخت‌های بیمارستانی هستیم. می‌توان گفت که در حال حاضر تعداد قابل توجهی تخت اضافه شده است. بخشی از این تخت‌ها، تخت‌های ویژه بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا پایان سال هم ۱۰ هزار تخت بیمارستانی دیگر به ناوگان تخت‌های بیمارستانی اضافه می‌شود.   افزایش سالمندان مبتلا به کرونا   وی افزود: در حال حاضر دغدغه ما بابت این است که مردم بیشتر رعایت کنند؛ مردم خسته شدند و دیگر به پروتکل‌های بهداشتی توجهی نمی‌کنند. در اسفند و فروردین تعداد افراد مسنی که به کرونا آلوده می‌شدند، کم بود. زیرا خانواده‌ها قبول کرده بودند که به سالمندان نزدیک نشوند. در عین حال سالمندان نیز خودشان را در منزل قرنطینه کرده و مراقب بودند. این درحالیست که اکنون تعداد افراد سالمندی که  آلوده می‌شوند، زیاد شده است. علت اصلی آن هم خستگی روحی فرد و حضور بدون رعایت پروتکل در جامعه است. همچنین خانواده‌ها هم بدون دقت در استفاده از ماسک و یا فاصله گذاری با هم رفت و آمد می‌کنند که در حال حاضر شاهد تجمعات بزرگ و برگزاری مراسم ها هستیم.   گلپیرا تاکید کرد: باید بدانیم که وضعیت هنوز تغییر نکرده و همچنان در وضعیت بحران قرار داریم و تا زمان سفید شدن کامل کشور همه باید رعایت کنند.   وی درباره وضعیت پاییز و همزمانی کرونا و آنفوآنزا، گفت: آنفلوآنزا یک بیماری تنفسی است. البته نمی‌توان گفت که آنفلوآنزا تاثیرگذار نیست و قطعا این بیماری پیک ما را شدیدتر خواهد کرد. در سال گذشته هم که کرونا نبود، ما به دلیل شیوع آنفلوآنزا درگیر بودیم و بیمارستان‌هایمان بسیج بودند، اما خداروشکر به خوبی و با کمترین میزان مرگ و میر بیماری را کنترل کردیم. امسال وضعیت مقداری متفاوت است، اما یادمان نرود که آنفلوآنزا هم بیماری تنفسی است. مسلما همزمانی این دو بیماری بار بیماران را افزایش می‌دهد، اما امیدواریم که بیش از آنچه قابل کنترل باشد، پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم.   مدیر کل مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت گفت: ما باید درست پیشگیری را انجام دهیم. مردم باید به درستی رعایت کنند. همه از وزارت بهداشت این توقع را دارند که هرچه سریع تر بر تعداد تخت های بیمارستانی اضافه شود، کادر مجرب و تازه نفس بیشتر ارائه خدمت دهند، اما هیچکس نمی‌گوید در مترو چه کنیم؟ چرا در هواپیما و مترو و اتوبوس هیچ رعایتی نمی‌شود؟
وی ادامه داد: باید توجه کرد برای ایجاد یک تخت بیمارستانی دو میلیارد تومان هزینه نیاز است و بر روی مردم و دولت فشار می‌آید، اما فرض کنید که بتوانیم ۱۰ درصد تعداد اتوبوس‌های درون شهری را افزایش دهیم یا زمان ایستادن اتوبوس در ایستگاه را ۵ دقیقه کاهش دهیم، آیا این منطقی‌تر نیست؟ اگر شرکت های هواپیمایی یک در میان مسافر سوار کنند، ریسک ابتلا به کرونا پایین تر نمی آید؟ بنابراین باید همه این موارد را مدنظر قرار دهیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: وضعیت بیمارستان ها در موج سوم کرونا تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۰۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز

شهر جدید سهند در شهرستان اسکو استان آذربایجان شرقی واقع شده است. هدف از احداث این شهر، اسکان دادن سرریز جمعیت تبریز بوده که با استقبال گستردهٔ مردم این کلان‌شهر رو به رو شد و به همین جهت هفتمین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود.

به گفته شهروند خبرنگار ما این شهر فقط یک درمانگاه در فاز یک دارد و با توجه به جمعیت بالای آن نیازمند احداث بیمارستانی مجهز است. ۵ سال گذشته تصمیماتی جهت احداث بیمارستان گرفته شد، اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام و عرض ادب، مردم شهر جدید سهند در انتظار احداث بیمارستان هستند. این شهر بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد حدود ۵ سال گذشته تمام زمینه‌ها برای احداث بیمارستانی بزرگ و مجهز توسط خیرین انجام شد و مقرر شد دولت زمینی را با برآورد هزینه روز به خیرین بیمارستان ساز به فروش برساند تا بتوانند اقدامات عمرانی را با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای احداث این بیمارستان پیش ببرند.
اما تغییراتی که در بدنه دانشگاه علوم پزشکی به وقوع پیوست علی رغم صدور موافقت‌های اولیه توسط وزارتخانه، عملیات احداث بیمارستان به دلیل عدم هماهنگی صدور مجوز‌های بعدی متوقف شد. مرد سهند از استاندار درخواست رسیدگی مجدد به این موضوع را دارند.
مردم سهند که به کمترین امکانات زندگی راضی هستند، بیش از دو دهه است که برای دریافت کوچک‌ترین خدمات بهداشتی و درمانی ۲۰ کیلومتر مسیر طی می‌کنند تا به تبریز برسند و چه بسا انسان‌هایی که به خاطر همین نبود بیمارستان، راهی مقصد آخرت شده‌اند. شهر سهند فقط یک درمانگاه عمومی دارد که برای بیماران سرپایی قابل استفاده است که در فاز یک این شهر واقع شده است.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن