Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، فارن پالیسی نوشت: مقامات آمریکایی نسبت به بهره برداری لحظه به لحظه روسیه، ایران و کره شمالی از شرایط موجود کشور هستند، هشدار داده‌اند. 

در مطلب منتشر شده در این نشریه آمریکایی آمده است: مقامات و کارشناسان پیشکسوت امنیت ملی آمریکا نسبت به اقدامات احتمالی تهاجمی دشمنان پس از ابتلای «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا به ویروس کرونا، هشدار داده و از احتمال ابتلای مقامات رده بالای امنیت ملی ایالات متحده به کووید-۱۹ که همواره با رییس جمهوری در تماس بوده ابراز نگرانی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ساعات آغازین انتشار خبر ابتلای ترامپ به کووید-۱۹، کاخ سفید اصرار داشت نشان دهد علائم ترامپ خفیف است. اما روز جمعه و پس از انتقال رییس جمهوری آمریکا به بیمارستان،  «کیلی مک اننی» مشاور رسانه ای کاخ سفید در بیانیه‌ای گفت:  «آقای ترامپ روحیه خوبی دارد، علائم خفیفی داشته و در حال انجام کارها و وظایف خود از بیمارستان است» . 

فارن پالیسی نوشت: «ولادیمیر پوتین» رییس جمهوری روسیه از جمله رهبرانی بود که در صف نخست ارسال آرزوی سلامت برای ترامپ بود. اما به زعم مقامات واشنگتن، روسیه و مخالفانی مانند کره شمالی، چین و ایران از جمله کشورهایی هستند که مقامات دولت و قانونگذاران از نزدیک در حال نظارت فعالیت‌های آن‌ها برای بهره برداری احتمالی‌شان از شرایط کنونی کشور هستند.  

«نیکلاس برنز» یک مقام ارشد پیشین وزارت امور خارجه و مشاور سیاست خارجی ستاد انتخاباتی «جو بایدن» رقیب انتخاباتی ترامپ در توییتی نوشت:  «در میانه کارزار تفرقه افکنانه و بیماری ترامپ، نباید خطر افزایش فشارهای چین بر تایوان یا فرصت طلبی روسیه برای گرفتن امتیاز در اروپای شرقی را درست کم گرفت» . 

ابتلای ترامپ به کووید-۱۹ و دو عامل پرخطری که وی دارد یعنی سن و وزن بالا، احتمال ایجاد آشفتگی بیشتر را برای دستگاه‌های امنیتی آمریکا در هفته‌های آینده افزایش می‌دهد. ترامپ در چهار سال گذشته بسیاری از سیستم‌ها و فرآیندهای عادی که باعث هماهنگی ماشین‌های امنیت ملی واشنگتن می‌شود را نابود کرده است. در این چهار سال مقامات ارشد وزارت دفاع و امور خارجه در اعلام تصمیمات مهم سیاست خارجی کنار گذاشته شده‌اند. 

«جان گانس» یکی از مقامات پیشین پنتاگون و نویسنده کتاب «جنگجویان کاخ سفید» در این خصوص گفت:  «تمام شیوه‌های تصمیم گیری امنیت ملی کشور به دلیل ضعف مدیریت رییس جمهوری به این روز افتاده است» . 

از سوی دیگر، ابتلای ترامپ به ویروس کرونا، همچنین واشنگتن را با گفتگوهای صریح درباره خطوط جانشینی ریاست جمهوری آمریکا روبرو کرده است؛ مبحثی که به طور بالقوه هم برای متحدان آمریکا و هم دشمنان آن تکان دهنده است. به گفته سخنگوی «مایک پنس» معاون رییس جمهوری، پنس نخستین نفر در صف جانشینی ترامپ است. کسی که به گفته مقامات کاخ سفید تست کرونای وی منفی اعلام شده است.  «نانسی پلوسی» رییس مجلس نمایندگان نفر بعدی. 

کارشناسان بر این باور هستند که سرویس‌های اطلاعاتی خارجی ممکن است روند احتمالی جانشینی رئیس جمهوری ایالات متحده را هم رصد کنند. در حالی که در حال حاضر بار دیگر بازار شایعات دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری داغ شده است، مسکو ممکن است در پی استفاده از عدم قطعیت ایالات متحده در مورد سلامتی ترامپ باشد تا اهرم قویتری نسبت به واشنگتن کسب کند. 

«داگلاس لندن» افسر بازنشسته سازمان سیا که اکنون در دانشگاه جورج تاون تدریس می‌کند بر این عقیده است که روس‌ها می‌خواهند بدانند چه اتفاقی و چگونه خواهد افتاد. وی افزود: دشمنان آمریکا مانند روسیه می‌خواهند بدانند در صورتیکه ترامپ به طور موقت ناتوان از انجام وظایف ریاست جمهوری شد، کدام یک از اعضای کابینه برای انجام مسئولیت‌های رییس جمهوری انتخاب می‌شود. آن‌ها می‌خواهند بدانند که آیا اختلافی در میان لایه‌های مختلف قدرت وجود دارد یا خیر، چراکه روس‌ها در پی تاثیرگذاری بر این روند هستند. 

اما برخی از مقامات پیشین دولت ترام این باور هستند حتی اگر رییس جمهوری برای ادامه مسئولیت هایش توانایی لازم را نداشته باشد، زنجیره فرماندهی قدرت لازم را دارد. «میک مولروی» از مقامات پیشین وزارت دفاع در دولت ترامپ گفت: «رهبری ارتش ایالات متحده بهتر از هر ارتش دیگری است و آن‌ها قدرت تصمیم گیری را در مواقع لزوم دارند. وی افزود: بعید است هیچ دشمنی بتواند از این فرصت برای آزمایش ما استفاده کند. هرچند اگر هم بخواهند ما را بیازمایند، ما پیروز می‌شویم» . 

قانون گذاران برجسته ایالات متحده هم اندکی پس از انتشار ویدیوی ترامپ از بیماستان سخنانی مشابه مولروی بر زبان آوردند.  «مارکو روبیو» سناتور جمهوری خواه و سرپرست کمیته اطلاعات سنا در توییتی نوشت:  «هر دشمنی که خبر ابتلای رییس جمهوری آمریکا را فرصتی برای آزمایش ایالات متحده بداند، اشتباه بزرگی خواهد کرد» . 

«ژنرال مارک میلی» سخنگوی فرماندهان مشترک نیز روز جمعه و پس از بستری شدن ترامپ در بیمارستان گفت: هیچ تغییری در سطح آماده باش ما و توانایی نیروهای مسلح ایجاد نشده است. ارتش ایالات متحده آماده دفاع از کشور و شهروندان آن است. 

دونالد ترامپ روز جمعه و در زمانی که تنها یک ماه به انتخابات ریاست جمهوری بحث برانگیز آمریکا باقی مانده، در اظهاراتی اعلام کرد که خود و همسرش به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. 
 

برچسب‌ها ویروس کرونا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور ابتلای ترامپ جمهوری آمریکا ایالات متحده ریاست جمهوری رییس جمهوری ویروس کرونا امنیت ملی کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۱۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت

مسعود پیرنداخ در گفت وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب در سخنانی اظهار داشت: با مطالعه دقیق تاریخ متوجه دشمنی کشورهای اروپایی و غربی با مسلمانان خواهیم شد تا جایی که در برهه‌هایی از تاریخ شاهد درگیری نظامی بین مسلمین و کشورهای مسیحی و اروپایی بوده‌ایم که بارزترین نمونه برای این تقابل بین مسلمین و کفار جنگ‌های صلیبی می‌باشد که نهایتاً با پیروزی مسلمین به رهبری سردار صلاح الدین ایوبی به پیروزی رسیدند.
 
این کارشناس رسانه ادامه داد: ولی بعد از چندین قرن دوباره شاهد تهاجم کشورهای اروپایی و مسیحیان و یهودیان به سمت بیت المقدس و فلسطین کنونی بودیم و نهایتا رژیم جنایتکاری به نام اسرائیل غاصب که هیچ بویی از انسانیت و تمدن نبرده است سرزمین فلسطین را با زور و قتل و کشتار تصاحب شد.
 
پیرنداخ عنوان داشت: امروز می بینیم که رژیم صهیونیستی بدون توجه به مجامع بین المللی و حقوق بشر سخت‌ترین و شدیدترین جنایات را علیه مردم غزه و فلسطین اعمال می کند که این خود «نسل کشی» مسلمین تعبیر می شود.
 
این کارشناس و فعال رسانه با تاکید بر اینکه سکوت مجامع جهانی بعد از ۲۰۰ روز ظلم و جنایت و تجاوز صهیونیست‌ها باعث برانگیخته شدن بسیاری از روشنفکران و آزادی‌خواهان و دانشجویان جهان شد، یادآور شد: امروز به عینه می‌بینیم در یک حرکت استثنایی و بزرگ دانشجویان کشورهای اروپایی و آمریکایی با تجمع و تظاهرات در سطح شهرها علیه رژیم غاصب اسرائیل موضع خود را صراحتا اعلام کرده‌اند و در مقابل حمایت خود را از غزه نشان داده‌اند.
 
پیرنداخ افزود: شدیدترین و گسترده ترین این تجمعات و اعتراضات دانشجویی را در کشور آمریکا می‌بینیم و جالب اینجاست که بسیاری از معترضان به جنایات صهیونیست‌ها توسط پلیس آمریکا به بدترین نحو ممکن دستگیر می‌شوند و این خود نشان می‌دهد که ظاهر آزادی خواهانه آمریکا تنها یک شعار برای فریب افکار عمومی در سطح جهان می‌باشد.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان ساخت: بی‌گمان فلسطین از آن فلسطینیان خواهد بود و اسرائیل و دیگر هم پیمانانش دست به هر کاری بزنند هرگز به این خواسته های شیطانی خود که همانا از بین بردن فلسطین و غزه است نخواهند رسید زیرا وعده الهی در این است که مستضعفان بر مستکبران پیروز شوند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد
  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند