Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@20:21:17 GMT

احداث نصفه و نیمه خانه بهداشت روستای حسنلنگی

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۲۱۸۶۳

احداث نصفه و نیمه خانه بهداشت روستای حسنلنگی

احداث خانه بهداشت علی‌آباد هرمزگان بنا به نیاز و همکاری صفرتاصد مردم بوده است، حتی زمین آن را نیز یکی از اهالی اهدا کرده است، در بخش هزینه های ساخت نیز خیرین ورود کرده‌اند و می خواهند نصف آن را پرداخت کنند اما این سوال که چرا مسئولان همکاری نمی‌کنند پاسخ به اعتراضی است که مردم در فضای مجازی خواستار بررسی این مشکلات را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ حسنلنگی بالا، روستایی از توابع بخش تخت شهرستان بندرعباس در استان هرمزگان است، این روستا در دهستان شمیل قرار دارد که یکی از زیباترین روستاهای بندرعباس است و در مسیر تردد خودروها به استان های دیگر وحتی برخی از کشورها است، با توجه به ظرفیت فراوانی که در این منطقه وجود دارد حسنلنگی قابلیت ارتباط با دریا و بندرتیاب را نیز دارد و زمین های ساحلی آن برای کشت میگو مناسب است.

قدمت فرهنگی و آموزشی حسنلنگی به سالیان بسیار طولانی برمی گردد به گونه ای که دبستان روستای حسنلنگی به نام «اخگر» اولین دبستان روستای شهرستان بندرعباس است که افراد در سال ۱۳۳۴ در این مدرسه درس می خوانده اند، حالا اما این روستا با مشکل خانه بهداشت مواجه است، اهالی آن معترض بوده و در فضای مجازی خواستار بررسی این مشکلات را دارند که خبرنگار هرمز پیگیر این مطالبه مردمی شده است.

محمد ترابی عضوهیات امنای مسجد حسنلنگی در گفتگو با هرمز اظهار کرد: حسنلنگی بزرگترین روستای بخش تخت است و جمعیتی بیش از ۳۵۰۰ نفر دارد که در حوزه جغرافیایی، از این تعداد جمعیت ۱۵۰۰ نفر آن متعلق به محله علی آباد است.

عضوهیات امنای مسجد محله علی آباد افزود: به همین دلیل از سال ۱۳۸۶ نیاز به خانه بهداشت در این روستا در بین اهالی احساس شد البته ناگفته نماند روستای حسنلنگی مرکز بهداشت دارد اما باتوجه به جمعیت بالا و بعد مسافتی که با علی آباد دارد، پاسخگوی نیاز مردم نیست.

ترابی ادامه داد: موضوع را که با مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مطرح کردیم توانستیم در سال ۱۳۹۶ مجوز احداث خانه بهداشت را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بگیریم و در نهایت سال ۱۳۹۷ نیز با حضور بخشدار، مجمع خیرین سلامت و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات کلنگ احداث خانه بهداشت زده شد، اما هنوز اعتباری برای ساخت آن اختصاص داده نشده است.

ترابی با بیان اینکه با مجمع خیرین سلامت، بخشدار،مرکز بهداشت، نماینده مجلس و عضو شورای اسلامی این موضوع را پیگیری کرده ایم اما هنوز به نتیجه نرسیده ایم، خاطرنشان کرد: احداث خانه بهداشت علی آباد بنا به نیاز و همکاری صفرتاصد مردم بوده است، حتی زمین آن را نیز یکی از اهالی اهدا کرده است، در بخش هزینه های ساخت نیز خیرین ورود کرده اند و می خواهند نصف آن را پرداخت کنند اما این سوال که چرا دانشگاه علوم پزشکی همکاری نمی کند پاسخش را از مسئولین زیربط داریم.

وجود یک خانه بهداشت در حسنلنگی پاسخگوی نیاز مردم نیست

عبدالله آبیار معتمد روستای حسنلنگی در گفت و گو با هرمز اظهار کرد: حسنلنگی روستای بسیار بزرگی است و با توجه به وسعتی که دارد محله های مختلفی را نیز شامل می شود که مرکز بهداشت آن پاسخگوی نیاز افراد ساکن در آن نیست.

این فعال سیاسی و فرهنگی افزود: محله علی آباد با جمعیت زیاد و فاصله بسیاری که با مرکز بهداشت حسنلنگی دارد مشکلاتی را برای مراجعین به این مرکز و افراد سالمند و زنان باردار ایجاد کرده است و وسیله ایاب و ذهاب نیز برای ساکنین آن منطقه وجود ندارد و این مشکل را دوچندان کرده است.

آبیار ادامه داد: چندین سال است که مطالبه احداث خانه بهداشت در منطقه علی آباد را داده ایم اما مسئولین زیربط پیگیری نمی کنند، حتی زمین را نیز خود اهالی اهدا کرده اند، با همکاری و پیگیری های ساکنین نیز دوسال پیش کلنگ زنی را انجام دادیم اما در همین مرحله متوقف شده است و احداث و افتتاح نمی کنند.

صمد طراحی فعال فرهنگی و اجتماعی روستای حسنلنگی در گفت و گو با هرمز اظهار کرد: دو سال است کلنگ زنی احداث خانه بهداشت محله آباد انجام شده است اما هیچ اقدامی اصورت نگرفته است، جمعیت روستا زیاد است و یک خانه بهداشت پاسخگوی نیاز مردم نیست.

وی ادامه داد: به دلیل فاصله مکانی و زمانی که با خانه بهداشت وجود دارد بیمار نمی تواند به موقع خود را به پزشک برساند ضمن اینکه وسیله نقلیه عمومی برای رفت و آمد نیز وجود ندارد و فردی اگر باردار یا سالمند باشد گرمای هوا و مسیر طولانی باعث آزاد و اذیت او می شود.

خیرین، احداث پروژه خانه بهداشت را آغاز کنند

شعبان جم از اعضای شورای اسلامی روستای حسنلنگی در گفت و گو با هرمز اظهار کرد: بنا به درخواست اهالی مبنی بر احداث خانه بهداشت در علی آباد حسنلنگی مجوزها گرفته شد و کلنگ زنی نیز انجام شد اما مرکز بهداشت با کمبود بودجه مواجه شده است و می گوید هزینه برای ساخت این خانه بهداشت را ندارد.

این عضو شورای اسلامی افزود: با هماهنگی های صورت گرفته قرار بر آن شد تا هزینه ها به صورت ۵۰ درصدی بین دانشگاه علوم پزشکی و مجمع خیرین تقسیم بندی شود تا بتوانند آن را هرچه سریعتر بسازند و این مشکل نیز حل شود.

وی تصریح کرد: اگر خیرین موافق این تقسیم بندی هستند می توانند کار را شروع کنند، هزینه را به پیمانکار بدهند تا ما نیز بتوانیم با دانشگاه علوم پزشکی مذاکرات را انجام دهیم و کار را به نتیجه برسانیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی احداث خانه بهداشت هرمز اظهار روستای حسنلنگی خانه بهداشت پاسخگوی نیاز مرکز بهداشت علی آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند

 خلیل‌احمد سلامی اظهار کرد: رهبر انقلاب در دیدار هفته گذشته با کارگران، از کارگر بعنوان رکن تولید نام بردند و این نکته تأکید دوباره ای به جایگاه و منزلت قشر کارگری است.

وی افزود: کارگران از اقشار ارزشمند، زحمتکش و شریف جامعه  هستند و  در هر سازمان و اداره و شرکتی باید مورد احترام ، کرامت و عزت قرار گیرند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: صیانت از سلامت و ارتقای ایمنی کارگران یکی از موضوعات مهمی است که هم وزارت متبوع و هم کارفرمایان روی آن توجه ویژه ای دارند. 

سلامی با بیان اینکه سال گذشته بیش از یازده هزار مورد بازرسی از کارگاه‌های سطح استان انجام شده است، افزود: این بازرسی ها منتج به کاهش ۱۰ درصدی حوادث ناشی از کار شده است.

وی ادامه داد: برای تکریم کارفرمایانی که به سلامت کارگر و ایمنی محیط کار توجه دارند، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی استان، تعدادی از تلاشگران عرصه سلامت در محیط کار مورد تجلیل قرار گرفتند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان از انتخاب خانه های بهداشت و ایستگاه‌های بهگر نمونه استان هم خبر داد و گفت: هم اینک ۵۸ خانه بهداشت کارگری و ۱۰۲ ایستگاه بهگر در سطح واحدهای تولیدی استان به ارائه خدمات می‌پردازند. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افتتاح یکصد و سی وهفتمین مدرسه خیر ساز در روستای مارکان شهرستان خوی
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • تجلیل از معلمان روستای احمد آباد سفلی در تکاب
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • نظامی گنجوی شاعر شهیر تفرشی
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی