Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» امان قلیچ شادمهر با اشاره به عدم دسترسی بسیاری از دانش آموزان به سامانه شاد، اظهار کرد: بر اساس آماری که مسئولان وزارت آموزش و پرورش به کمیسیون آموزش مجلس ارائه کرده‌اند؛ حدود سه و نیم میلیون دانش آموز فاقد ابزار هوشمند برای دسترسی به اینترنت و شبکه شاد هستند.

 نماینده گنبد کاووس در مجلس شورای اسلامی، یکی دیگر از ایرادات سامانه شاد را عدم استقبال بسیاری از معلمان به جهت استفاده از گوشی شخصی جهت پیشبرد اهداف سازمانی و شغلی دانست و گفت: بسیاری از معلمان به این دلیل راغب به استفاده از "شاد" در گوشی شخصی خود نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگرانی خانواده‌ها از عدم آموزش فرزند خود در استفاده از شاد 

عضو کمیسیون آموزش مجلس، یکی از نگرانی‌های به حق خانواده‌ها را وجود آسیب‌های اجتماعی و عدم تمرین خانواده‌ها از تنها گذاشتن فرزند در خانه با گوشی هوشمند و اینترنت برشمرد و گفت: در این زمینه آموزش‌های لازم به دانش آموز داده نشده و از این جهت نگرانی‌های جدی برای خانواده‌ها وجود دارد.

خانواده‌های دو یا چند فرزنده در استفاده از شاد مشکل دارند

وی ادامه داد: مشکل خانواده‌های دو یا چند فرزنده در تهیه گوشی نیز یکی دیگر از مشکلات خانواده‌ها است و خود معلمان نیز به جهت استفاده همزمان خود و فرزندشان از شاد دو چندان با این مشکل مواجه شده‌اند.

شادمهر یادآور شد: یکی دیگر از ایرادات شاد، عدم دسترسی ادمین برای تشکیل کانال یا گروه در سطح مدرسه و شهرستان تمرکز زدایی است که این ایرادات نرم افزاری برای استفاده بهتر از شاد باید هرچه سریع‌تر برطرف شود.

استفاده حدود ۴۰ درصد دانش آموزان در استان گلستان از شاد

وی یادآور شد: در بازدیدی که از مدارس استان گلستان داشتم غالبا تا ۴۰ درصد از سامانه شاد استفاده می‌کردند نکته مهم این است که عده‌ای از دانش آموزان که گوشی یا تبلت ندارند به خاطر اطلاع رسانی غلطی که صورت گرفته که شنیدند که در شاد عضو نمی‌شوند تا نهادهای حمایتی، تبلت‌ها و یا گوشی رایگان به این دانش آموزان اهدا کنند. درصد قابل توجهی از دانش آموزان نداشتن یا شکستن  و یا موارد دیگر را بهانه جویی می‌کردند.

شاد در زمان پیک ترافیک پاسخگوی استفاده کاربران نیست

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: سامانه شاد در زمان پیک ترافیک پاسخگوی استفاده کاربران نیست‌ و البته این موضوعی است که وزیر آموزش و پرورش به آن واقف بوده و در تلاش هستند تا این مشکل برطرف شود که در این مسیر استفاده از سایر نرم افزارهای مشابه خارجی می‌تواند کمک کننده باشد؛ کاری که در مدارس غیرانتفاعی به راحتی صورت می‌گیرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دانش آموزان فضای مجازی دانش آموزان خانواده ها سامانه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۲۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی در حکمی صابر جباری فاروجی را به عنوان «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب کرد.

متن انتصاب دبیر کارگروه سلامت مدارس به شرح زیر است:

«با توجه به ضرورت اتخاذ تصمیمات یکپارچه در حوزه تعیین سیاست ها، تکالیف و خط مشی‌ها برای دانش آموزان و ایجاد و تداوم هم افزایی مراکز/ دفاتر مرتبط معاونت بهداشت در تعامل با حوزه­‌های درون بخشی و برون بخشی به ویژه وزارت آموزش و پرورش و با هدف سامان بخشی به فعالیت‌های مطلوب سلامت کودکان، نونهالان و نوجوانان در مدارس، نظر به تعهد و تجربه جنابعالی، بدین وسیله به موجب این ابلاغ جنابعالی به سمت «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب می­‌شوید.

امید است با یاری خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولی­عصر (عج) در اجرای مأموریت­‌های این کارگروه و در راستای حفظ و ارتقای سلامت دانش­آموزان موفق و منصور باشید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص