Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@21:53:37 GMT

مطالبات جایزه کتاب سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ پرداخت شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۲۳۷۶۸

مطالبات جایزه کتاب سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ پرداخت شد

معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمامی مطالبات جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۷و ۱۳۹۸ را پرداخت کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پی انتشار متن گلایه‌آمیز یکی از برگزیدگان جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی در سال 1397 و 1398، روابط عمومی معاونت امور فرهنگی اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

«جایزه کتاب سال جمهوری ایران  که هر سال در بهمن ماه برندگان خود را معرفی می‌کند دو نوع برگزیده دارد: برندگان اصلی جایزه و شایستگان تقدیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

تعداد برندگان اصلی معمولاً 15 و تعداد شایستگان تقدیر حدود 40 نفر است. جوایز برندگان اصلی در بهمن‌ماه هر سال و با حضور ریاست محترم جمهوری اعطا می‌شود ولی جایزۀ شایستگان تقدیرمعمولا سال بعد و در مناسبت‌هایی همچون روز قلم، هفته کتاب و... به این افراد اهدا می‎شود. 

دبیران علمی کتاب سال و جایزه جهانی کتاب سال منصوب شدندمهلت ارسال آثار به سی وهشتمین دوره جایزه کتاب سال تمدید شد

متأسفانه در خصوص آثار شایسته تقدیر مربوط به 1397 که باید در سال 1398 از آنها تقدیر می‌شد، تأخیر ناخواسته‌ای پیش آمد که از این بابت عذرخواهی می‌شود. 

یکی از دلایل اصلی این تأخیر آن است که در سال 1398 و حتی تا آخرین ماه‌های آن، این معاونت بودجه اختصاصی به این موضوع را دریافت نکرده بود. پس از دریافت اعتبار مربوطه نیز مدتی منتظر رفع مشکل کرونا شدیم تا جلسۀ تقدیر حضوری همانند سال‌های قبل برگزار شود، اما مجالی دست نداد و تاخیر طولانی شد.     

به هر حال، این معاونت با پذیرش کوتاهی خود و با تشکر از تذکر یکی از برگزیدگان محترم این جایزه به اطلاع می‌رساند که ظرف دو هفته گذشته تمامی تعهدات این معاونت در خصوص کتاب سال اعم از آثار برگزیده مربوط به سال 97 و همچنین سال  98 ( به استثنای چهار نفر که به دلایل مختلف همچون اشکال در شماره کارت هنوز موفق به پرداخت نشده‌ایم) و نیز حق‌الزحمه داوری‌های کتاب سال(جایزه جهانی، جایزه کتاب سال داخلی و نیز استانی) به صورت کامل تسویه شده است. 

معاونت امور فرهنگی امیدوار است که در آینده شاهد تحول در میزان و چگونگی تقدیر از صاحبان آثار برتر در حوزه کتاب باشیم. بدین منظور برنامه‌ای در دست اقدام است که برخی از اشکالات مطرح بر جوایز ادبی و فرهنگی این معاونت(به لحاظ کیفی و کمی) رفع شود که به زودی درباره آن اطلاع رسانی خواهد شد.»

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت فرهنگی وزارت ارشاد جایزه کتاب سال خانه کتاب و ادبیات ایران معاونت فرهنگی وزارت ارشاد جایزه کتاب سال جایزه کتاب سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده

ایسنا/گیلان رئیس سازمان چای، بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد.

حبیب جهانساز امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز چین بهاره برگ سبز چای از روزهای آینده، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و سرمای اوایل سال، شاهد تاخیر در چین اول هستیم، اما به زودی برداشت را آغاز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت خرید تضمینی برگ سبز و عقد قرارداد با کارخانجات فراهم شده است، افزود: چین بهاره تا پایان خردادماه ادامه دارد، اما در مجموع چهار چین در سه فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به فاصله یک ماهه تا ۴۵ روز بین هر چین، اضافه کرد: ۹۰ درصد باغات چای در اراضی شیبدار و دیم بوده و لذا شرایط اقلیمی در زمان برداشت اثرگذار است.

جهانساز بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد؛ البته شرط عقد قرارداد با کارخانجات در سال جدید، تسویه کامل مطالبات است.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات در فروش و بازاریابی و تامین نقدینگی، اضافه کرد: سال گذشته، واردات چای به شرط خرید چای داخلی بود که بالغ بر ۱۰ هزار تن چای از کارخانجات خارج شد و بخشی از نقدینگی کارخانجات را برای سال جدید تامین کرد.

رئیس سازمان چای با بیان اینکه چای‌سازی کارخانجات به ویژه برندها کیفی‌تر شده است، عنوان کرد: شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی نرخ خرید تضمینی برگ سبز در سال جدید را تصویب کرد و شاهد افزایش ۳۰ درصدی بها به صورت میانگین هستیم؛ یعنی بهای برگ سبز درجه یک از ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ هزار تومان و بهای برگ سبز درجه دو از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۵ هزار تومان رسیده است.

وی یکی دیگر از مصوبات شورای قیمت‌گذاری را واردات چای به شرط خرید چای داخلی دانست و ادامه داد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، پنج درصد از ارزش بهای برگ سبز با توجه به ظرفیت‌های قانون بودجه ۱۴۰۳ برای افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت چای تعلق می‌گیرد.

جهانساز افزایش ۳۰ درصدی تولید چای خشک را نتیجه قیمت متناسب خرید برگ سبز و پرداخت به موقع مطالبات و ارائه تسهیلات ارزان قیمت اصلاح و احیا و به‌زراعی باغات و بهسازی کارخانجات دانست و یادآور شد: برای سال جاری برداشت ۱۴۵ هزار تنی برگ سبز و تولید ۳۲ هزار تنی چای خشک را پیش‌بینی می‌کنیم که در صورت مساعدت اقلیمی، افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان چای با تاکید بر لزوم کنترل قیمت و حجم واردات چای، اضافه کرد: سال گذشته شاهد واردات ۴۲ هزار تنی چای بودیم که به بازار چای داخلی کمک کرد؛ این در حالی است که نیاز کشور به چای خشک ۸۵ هزار تن بوده و تولید داخل فقط ۳۰ درصد این نیاز را تامین می‌کند.

وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در برندسازی چای داخلی و بازاررسانی آن، تاکید کرد: بیش از ۸۰ درصد چای تولیدی وارد بازار مصرف می‌شود؛ همچنین سالانه شاهد صادرات ۱۰ هزار تنی چای ایرانی هستیم.

جهانساز یکی از شاخصه‌های بارز چای ایرانی را عدم استفاده از سموم دانست و خاطرنشان کرد: باغات ما دچار آفات خسارت‌زا نیستند و هیچگونه توزیع سم شیمیایی نداریم، اما در صورت لزوم از سموم بیولوژیک استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد