Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید توکل تهیه‌کننده برنامه پرنیان صدا که خود نیز اجرای آن را برعهده دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: سال گذشته بنا به درخواست شبکه رادیویی پیام تصمیم گرفته شد، در سال ۹۹ و در آستانه ۸۰ سالگی رادیو یک موزه شنیداری شکل دهیم و خاطره صدا‌های ماندگار، هنرمندان قدیمی و جدید در عرصه کلام، موسیقی، نمایش، نویسندگی و اجرا را مرور و از آن‌ها یاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه تولید برنامه «پرنیان صدا» مقارن با سالگرد تولد رادیو (چهارم اردیبهشت) شروع شد.

وی افزود: ما در «پرنیان صدا» با پخش برنامه‌های رادیویی نوستالژیک، خاطرات رادیویی مخاطبان را زنده می‌کنیم تا جوانانی که تا به حال آن را نشنیده اند، از این گنجینه ارزشمند بهره‌مند شوند.

توکل بیان کرد: برنامه پرنیان صدا، همزمان از طریق سایت رادیو پیام و اپلیکیشن ایرانصدا به صورت زنده و تصویری نیز پخش می شود و این موضوع به جذابیت بصری آن کمک می‌کند. در این برنامه از صدای هنرمندانی که کنار ما نیستند و پیشکسوتان، موسیقی، نمایشنامه، برنامه‌های ویژه و ... یاد می‌کنیم.

او درباره بخش مسابقه این برنامه توضیح داد: در بخش مسابقه با عنوان صدای ماندگار، صدا یا آوازی پخش می شود و مخاطبان در طول برنامه می توانند پاسخ درست را پیامک کنند. وجود مسابقه در برنامه باعث می شود جاذبه برنامه افزایش پیدا کند و مخاطبان با شخصی که مورد سوال قرار می گیرد، بیشتر آشنایی پیدا کنند.

وی افزود: در این برنامه بخشی با عنوان پرنیان صدای استان‌ها را نیز راه اندازی کرده ایم و طی هماهنگی با مراکز استان ها، از مسئولان آنها درخواست کردیم پیشکسوتانی که در مراکز استان‌ها در زمینه‌های مختلف برای مردم شناخته شده هستند، معرفی کنند تا در این برنامه از حضور این عزیزان بهره ببریم.

تهیه کننده پرنیان صدا گفت: برنامه پرنیان صدا یک موزه شنیداری است و کسانی که به رادیو علاقه داشته باشند، مرور خاطرات ۸۰ ساله رادیو را از دست نخواهند داد.

توکل اظهار کرد: پیشکسوتان افتخار رادیو هستند و پرینان صدا این افتخار را دارد که میزبان آنان باشد. پرنیان صدا تلاش دارد به یاد مردم بیاورد که رادیو هنوز زنده است و خاطرات بسیاری برای مردم رقم زده است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه های رادیویی رادیو پیام پرنیان صدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۳۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» مجددا مرور می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» به نویسندگی دلارام موسوی و سروین کیانی با کارگردانی دلارام موسوی و تهیه‌کنندگی ژاله احمدی کبیر از اسفند ۱۴۰۲ در سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه رفته بود که برای دور دوم اجرا از ۱۷ اردیبهشت در تئاتر هامون به صحنه می‌رود.

سیما غلامی، محمدعلی براتی، علی حدادی، نیلوفر جبارزارع، علیرضا ولیپور، فرزانه سیری، محمد جهانشاهی بازیگران این اثر نمایشی هستند.

«نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» داستان زندگی ۲ خانواده است که در اثر جنگ جهانی دوم به هم گره می‌خورد.

پیش‌فروش این اثر نمایشی و دیگر اطلاعات اجرایی به‌زودی اعلام می‌شود.

کد خبر 6091077 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • خاطره شنیدنی مجری خاص برنامه مشاعره از ملاقاتش با رهی معیری | ویدئو
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • برنامه‌های امروز رادیو ارومیه یازدهم اردیبهشت
  • تازه داماد ۲۰ ساله‌ای که بعد از تیرخلاص جیش‌الظلم زنده ماند
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • وزیری‌تبار، قره‌نی‌نواز سال کودتا: قمرالملوک پیر دیر است و برایم ارشدیت دارد/ از مردها بنان و بنان و بنان
  • «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» مجددا مرور می‌شود
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان