Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@04:26:42 GMT

ناقلان بی‌علامت کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۲۳۹۸۳

ایسنا/بوشهر معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: کودکان به واسطه تماس بیشتری که با اجسام و محیط دارند به آسانی در خطر ابتلا به این بیماری هستند و می‌توانند از دسته ناقلان بی علامت به حساب آیند.

حسین ناظمیان پور به مناسبت هفته ملی کودک عنوان کرد: روز جهانی و هفته ملی کودک از ۱۲ الی ۱۷ مهرماه است که شعار امسال آن «آینده ساختنی است» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به شرایط خاص امسال و شیوع ویروس کرونا گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ابتلای ۹ کودک به بیماری کووید ۱۹ در شهرستان دیّر گزارش‌ شده است در حالی که با توجه به قرنطینه خانگی و عدم مراجعه بعضی از شهروندان آمار ابتلا کودکان به این بیماری از این تعداد نیز بیشتر باشد.

این مسئول اظهار کرد: کودکان به واسطه تماس بیشتری که با اجسام و محیط دارند به آسانی در خطر ابتلا به این بیماری هستند و می‌توانند از دسته ناقلان بی علامت به حساب آیند.

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با بیان اینکه خطر ابتلا به کرونا در کودکان هم به‌اندازه بزرگ‌سالان وجود دارد تأکید کرد: هرگونه ساده‌انگاری در این مسئله صدمات جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت لذا از خانواده‌ها تقاضا داریم تا آنجا که می‌توانند از بردن کودکان خود به محیط‌های مختلف خودداری کنند.

ناظمیان پور اضافه کرد: با بهتر شدن هوا شاهد حضور کودکان در کنار ساحل هستیم و از طرفی حساسیت خانواده‌ها نسبت به رعایت پروتکل بهداشتی نسبت به قبل کمتر شده است که خود عاملی برای افزایش آمار کودکان مبتلا به کووید ۱۹ است اما مردم باید این موضوع را قبول کنند که روال زندگی مانند پیش نیست و کاهش دورهمی‌ها، میهمانی‌ها و عدم حضور در تجمعات مهم‌ترین اقدام برای مقابله با کرونا ویروس است.

وی با تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی اظهار کرد: ممکن است کودکان مبتلا به کرونا دارای هیچ علائمی نباشند، اما این کودکان می‌توانند بیماری را به خانواده و افرادی که در ارتباط هستند انتقال دهند.

معاون شبکه بهداشت دیّر درباره شایع‌ترین علائم کرونا در کودکان، گفت: تب، سرفه خشک، تنگی نفس، گلو درد، اسهال و استفراغ از شایع‌ترین علائم این بیماری در کودکان است.

حسین ناظمیان پور تصریح کرد: مردم باید بدانند که اگر اصول بهداشتی را رعایت نکنند بیماری کرونا آنها را غافلگیر می‌کند و این بیماری بسیار خطرناک است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تنگی نفس هفته ملی کودک شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر استانی علمی و آموزشی اسهال گلو درد کرونا سرفه كودكان ر کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۳۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سیدمعلمی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال