Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز؛ کارآفرین و نویسنده محبوب، جف بوث، آینده‌ای تیره برای ارزهای فیات (ارزهای بدون پشتوانه) پیش‌بینی کرد. او انتظار دارد با ادامه چاپ پول توسط بانک‌های مرکزی، این ارزها با شکست روبرو شوند.

 

وی با پیش‌بینی یک رکود شدید، اجتناب‌ناپذیر و شکست بانکی، معتقد است که بیت‌کوین به واحد پولی جهان تبدیل شود و تمام ارزهای ملی به آن وابسته خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیت‌کوین به احتمال زیاد واحد پولی خواهد شد

نویسنده کتاب هزینه فردا، جف بوث تاکید کرد: بیت‌کوین به واحد پولی جهان تبدیل خواهد شد و در نهایت تمام ارزهای ملی به بیت‌کوین متصل می‌شوند.

 

بوث کتاب خود را در ماه ژانویه منتشر کرد و در خصوص این مسئله که چرا ما مجبور به بازتنظیم مالی و ایجاد یک چارچوب جدید اقتصادی هستیم، توضیح داد.

 

بوث در مصاحبه‌ای با Cambridge House International که هفته گذشته منتشر شد، در خصوص وضعیت فعلی اقتصادی و اینکه چرا او به بیت‌کوین نسبت به سایر دارایی‌ها خوش‌بین‌تر است، گفت و گو کرد.

 

او با توضیح عواقب کارهایی که فدرال رزرو در حال حاضر انجام می‎‌دهد، توضیح داد: "تمام چاپ پول‌ها مستقیما بر قیمت‌گذاری دارایی‌ها تاثیرمی‌گذارد و از اقتصاد اصلی کاسته می‌شود."

 

"آنچه در آینده پیش می‌آید، نقل و انتقالات با مستر کارت، پول هلیکوپتری و سایر موارد است. زمانی که بانک فدرال اعتبار خود را از دست دهد، تمام شانس‌ها در تورم از دست می‌رود، بنابراین خزانه‌داری در واقع تبدیل به فدرال رزرو شده، پول چاپ کرده و آن پول را در میان مردم تقسیم می‌کند و سپس شما تمام ارزهای خود را در سراسر جهان از دست می‌دهید."

 

علاوه بر این، بوث با تاکید بر اینکه بانک‌های مرکزی به صورت ساختگی نرخ بهره را پایین نگاه می‌دارند، پیش‌بینی می‌کند که تا زمان شکست ارزها، روند نزولی نرخ بهره ادامه خواهد داشت.

 

پس از اعلام تغییر سیاست افزایش تورم، فدرال رزرو اخیرا متعهد شد که نرخ بهره را برای چندین سال نزدیک به صفر نگاه دارد.

 

به منظور حفظ ثروت در این فضا، بوث به ایجاد تنوع و قرار ندادن تمام ثروت در یک دارایی هشدار می‌دهد.

 

وی با تاکید بر حفظ طلا و بیت‌کوین در کارنامه سرمایه‌گذاری ادامه داد: "من به دلایل مختلف به بیت‌کوین دیدگاهی صعودی دارم. به نظر من این دارایی می‌تواند طلای جدید باشد. بیت‌کوین بر روی یک تاثیر شبکه‌ای کار می‌کند."

 

این نویسنده توضیح داد: "بیت‌کوین باید به رشد خود ادامه دهد و من فکر می‌کنم یک روز ارزهای دیگر به بیت‌کوین وابسته شوند. به نظر من بیت‌کوین به واحد پولی تبدیل خواهد شد."

 

وی اظهار داشت که بیت‌کوین شانس بهتری نسبت به طلا داشته و این رمزارز باید جزو دارایی همه باشد. علاوه براین، زمانی که ارزها با شکست مواجه شده و امنیت به یک مسئله تبدیل می‌شود و قابلیت نقل و انتقالات طلا بسیار دشوار خواهد بود. وی افزود: "امنیت در قابلیت نقل و انتقالات بیت‌کوین از اهمیت بالایی برخوردار است."

 

زمانی که در خصوص بزرگترین چالش بیت‌کوین سوال شد، وی گفت که ممنوعیت‌های دولت، اولین نگرانی است. با این حال، وی توضیح داد: "من این مشکل را، به دلیل تئوری بازی بسیار کوچک می‌بینم".

 

بنابراین، در جهانی رقابتی هر منطقه نیاز به جذب افراد ثروتمند دارد. اگر مناطق آن را منع کنند، سایر مناطق آن را سریع‌تر می‌پذیرند.

 

او افزود : اگر کشوری به تلاش برای منع بیت‌کوین ادامه دهد، انگیزه بیشتر برای پذیرش سایر کشورها و ایجاد قوانین پیرامون آن ایجاد می‌شود. او به سوئیس به عنوان نمونه اشاره کرد.

 

بوث همچنین نظر خود را در خصوص آینده بازار سهام به اشتراک گذاشت و گفت: "بازار سهام در حال نوسان است. شما احساس می‌کنید که این بازار در شرف فروپاشی بوده و همه چیز حول محور محرک‌ها می‌چرخد."

 

بدون محرک بیشتر، انتظار یک سراشیبی را داشته باشید. اگر محرک متوقف شود، این سراشیبی، بازار سهام را 80درصد پایین خواهد کشید. با این حال، او قاطعانه براین باور است که دولت‌ها اجازه نمی‌دهند این اتفاق بیفتد و برای جلوگیری از آن، راه خروج خود را می‌سازند.

 

در حالی که کتاب او آینده‌ای خوشبینانه را پیش از شیوع ویروس کرونا ترسیم کرد، اما بوث اکنون آینده را ترسناک‌تر می‌پندارد، زیرا روند شیوع بیماری کووید-19 تسریع شده است.

 

بوث اشاره کرد : این مسئله سیاست انبساطی پول را تسریع کرده و در حال حاضر بدون عوارض شدید و شکست بانکی، راه خلاصی از آن نیست.

 

به گفته او ؛"بیت‌کوین برای محافظت از ثروت و آنچه که در حال رخ دادن است، در حقیقت گزینه خوبی به شمار می‌رود، زیرا امکان توقیف آن وجود ندارد. به نظر من بیت‌کوین رشد قابل توجهی را تجربه خواهد کرد."

 

منبع؛ اقتصاد آنلاین

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: بیت کوین بازار ارز نرخ ارز ارز بیت کوین بیت کوین تمام ارزها واحد پولی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!

عربستان سعودی در اولین سال ریخت و پاش عجیبش در فوتبال با «86 درصد» ضرر مواجه شد.

به گزارش فارس؛ «ضرر 600 میلیون یورویی عربستان از ولخرجی در فوتبال!» این گزارش امروز (یکشنبه) سایت کورا اسپورت عربی از هزینه‌های عجیب بن سلمان، ولیعهد عربستان در فوتبال این کشور و بدون درآمدزایی است.

عربستان 700 میلیون یورو در نقل و انتقالات هزینه کرده و در آستانه پایان فصل مشخص شده که تنها 100 میلیون یورو درآمد داشته این بدین معناست که سعودی‌ها بیش از ارزش 3 لیگ بزرگ فوتبال آسیا یعنی ژاپن(288 میلیون یورو)، لیگ کره جنوبی( 158 میلیون یورو) و لیگ ایران(121 میلیون یورو) پول حیف و میل کردند.

الهلال با ارزش 241 میلیون یورو گران ترین تیم تاریخ فوتبال آسیا است. ریخت و پاش سعودی‌ها برای این تیم شهر ریاض دقیقا 2 برابر ارزش لیگ ایران( 121 میلیون یورو) است.

الهلال به عنوان نماینده اصلی پروژه بن سلمان در فوتبال هفته گذشته مغلوب العین امارات در نیمه نهایی شد و از راه یابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا بازماند.

شبکه حدث الریاضیه امارات با تمسخر سعودی‌ها گزارش می‌دهد که «الهلال بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال یعنی نیمار را داشت ولی این بازیکن 100 میلیون یورویی از اول فصل تماشاگر ویژه الهلال بود»!

بر اساس گزارش کورا اسپورت، عربستان سعودی در اولین سال سرمایه گذاری خود روی فوتبال تقریبا «86 درصد ضرر» را متحمل شده که این ضرر باورنکردنی است.

لیگ عربستان در تابستان گذشته بیش از 700 میلیون یورو هزینه کرد و ارزش خود را به 933 میلیون یورو رساند تا گران ترین لیگ آسیا لقب بگیرد.

سعودی‌ها مسیری را طی می‌کنند که چینی‌ها 10 سال پیش رفتند و با هزینه‌های نجومی ستارگان فوتبال را به سوپر لیگ چین کشاندند ولی بعد از 5 سال این پروژه با ورشکستگی مواجه شد.

ولید بن الفراج، کارشناس مشهور فوتبال عربستان در توجیه باخت تیم متمول سعودی می گوید که الهلال با «25 درصد قوایش مقابل العین بازی کرد و شکست خورد و نباید این یک بازی را نشان دهنده شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان دانست».

اما در مقابل ذیاب البلوشی، کارشناس سایت مشهور الکوره، می‌گوید که هزینه‌های زیاد عربستان در فوتبال باعث نمی‌شود تا بتواند خیلی زود به موفقیت برسد و از طرفی بسیاری از «استعدادهای فوتبال عربستان» به خاطر حضور بازیکنان خارجی زیاد در لیگ «نابود می شوند» و در «بلندمدت تیم ملی عربستان ضربه می خورد».

نشریه کیکر آلمان گزارش می دهد که بوندس لیگا به عنوان سرآمد لیگ‌های معتبر دنیا در زمینه هزینه و درآمد می‌تواند الگویی برای تمام لیگ‌ها باشد. هزینه‌های هنگفت در فوتبال «باید با مدیریت درست انجام شود» در غیر این صورت با «شکست بزرگ اقتصادی» مواجه خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: لیگ فوتبال عربستان در جام ملت‌ها تعطیل نمی‌شود جوردن هندرسون: اشتباه کردم به عربستان رفتم

دیگر خبرها

  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • الگری: به تمام اهداف خود نزدیک شده‌ایم و این یعنی فصل خوبی داشتیم
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!