Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرآنلاین نوشت: وزیر خارجه آلمان بار دیگر تاکید کرد که آمریکا از برجام خارج شده است و حق بازگرداندن تحریم های بین المللی علیه ایران را ندارد.
وی تاکید کرد: ما ایران را تشویق می کنیم که برجام را نقض نکند و ایران هم باید گام های عملی و ملموسی مبنی بر پایبندی کامل به توافق هسته ای اتخاذ کند.
هایکو ماس در ادامه گفت: موضع ما در رابطه با بازگرداندن تحریم های بین المللی علیه ایران از سوی آمریکا کاملا روشن است؛ فقط کسانی که عضو برجام هستند حق دارند هرگونه نقض و خلل شدید در برجام از سوی ایران را به شورای امنیت سازمان ملل اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر خارجه آلمان خاطرنشان کرد: آمریکا در سال ۲۰۱۸ از برجام خارج شد بنابراین حق بازگرداندن تحریم های بین المللی علیه ایران را از دست داد. ما از تحریم هایی که آمریکا مجددا علیه ایران وضع کرده است مطلع شدیم و نسبت به این مساله ابراز تاسف کردیم و تصمیم گرفتیم که در سیاست فشارحداکثری علیه ایران مشارکت نداشته باشیم.
وی تاکید کرد: تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران به آن اندازه که در برجام آمده است لغو شده باقی خواهد ماند و این مساله بدین معناست که تحریم واردات سلاح که اتحادیه اروپا آن را وضع کرد تا سال ۲۰۲۳ باقی می ماند. برچسب ها: آلمان ، آمریکا ، تحریم ها علیه تهران

منبع: خرداد

کلیدواژه: آلمان آمریکا تحریم ها علیه تهران بازگرداندن تحریم علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۵۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان

در حالی که حمله خشونت بار به چندین سیاستمدار بلند پایه در آلمان در عرض چند روز جامعه سیاسی در این کشور را در شوک فروبرده است آمارها از افزایش چشمگیر حملات به سیاستمداران در سال‌های اخیر خبر می‌دهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، حمله مرگبار به یک مقام حزب سوسیال دموکرات در آلمان که وی را به شدت مجروح کرده است عرصه سیاسی در این کشوررا در شوک فرو برده و به شدت نگران کرده است.

به نوشته هفته نامه اشپیگل، سیاستمداران تقریباً از همه احزاب پس از حمله به ماتیاس ایکه، سیاستمدار بلند پایه حزب سوسیال دموکرات با وی ابراز همبستگی کردند. در بیانیه ای که در اختیار هفته نامه اشپیگل قرار گرفته است، آنها خواستار پایان دادن به این گونه خشونت ها شدند.

به این ترتیب پس از حمله به ماتیاس ایکه، نامزد اصلی ایالت زاکسن برای انتخابات اروپا، بیش از صد سیاستمدار این تشدید خشونت را محکوم کردند. در این بیانیه که در اختیار اشپیگل قرار گرفته است آنها متعهد به "تعامل محترمانه میان دموکرات ها" و محافظت از یکدیگر در برابر حملات فیزیکی شده اند.

"ماتیاس ایکه" در روز جمعه 3 ماه مه هنگام انتشار پوستر در درسدن مورد حمله قرار گرفت و به شدت مجروح شد. او باید در بیمارستان تحت درمان قرار می گرفت و عمل می شد.

کای گرینگ، سیاستمدار حزب سبز نیز به همراه یکی از همکاران حزبی در اسن مورد حمله قرار گرفت و یک نماینده حزب افراطی جایگزینی برای آلمان نیز در نیدرزاکسن با مشت به صورتش کوبیده شد.

در این بیانیه سیاستمداران آلمانی آمده است: ما اجازه نخواهیم داد افرادی که می‌خواهند جامعه ما را شکل دهند، توسط دشمنان دموکراسی با خشونت از خیابان‌ها رانده شوند. در اینجا مسئله راه درست مطرح است و ما با حرف بحث می کنیم نه با مشت. در این بیانیه آمده است: وقتی به لگد و مشت اجازه دهیم به جای استدلال‌های بهتر، در بحث‌های ما تصمیم‌گیری کند، همه شکست می‌خوریم.

هفته نامه اشترن در مطلبی نوشت: حمله به ماتیاس ایکه، اوج غم انگیز یک تحول طولانی مدت در آلمان است: تعداد حملات به سیاستمداران در آلمان هر سال به هزاران نفر می رسد.

حملات خشوت بار به چندین سیاستمدار و به ویژه به ماتیاس ایکه، نامزد انتخابات اروپا از حزب سوسیال دموکرات در درسدن (باعث وحشت در سراسر این کشور شده است. ارقام کنونی نشان می دهد سیاستمداران در آلمان مکررا قربانی چنین حملاتی می شوند.

اغلب اوقات این امر بر چهره های برجسته در سیاست فدرال آلمان تأثیر نمی گذارد و بیشتر بر افرادی تأثیر می گذارد که به صورت محلی سیاست انجام می دهند و می خواهند تغییر ایجاد کنند و عاملان می توانند در هر زمان حمله کنند.

بر اساس آمارها در پنج سال گذشته، مقامات امنیتی آلمان حدود 10500 حمله خشونت آمیز علیه سیاستمداران یعنی به طور متوسط ​​تقریباً شش مورد در هر روز را ثبت کرده اند - علاوه بر این، تقریباً 2500 حمله آتش‌سوزی یا آسیب‌های دیگر به ساختمان‌های متعلق به احزاب نماینده در بوندستاگ صورت گرفت.

این ارقام با استناد به پاسخ دولت فدرال آلمان به درخواست فراکسیون پارلمانی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان منتشر شده است. این حزب تا حدی راستگرای افراطی و نمایندگان آن، همراه با سبزها، به ویژه تحت تأثیر این حملات قرار دارند.

در این میان به ویژه این مسئله نگران کننده است که خشونت فیزیکی در پنج سال گذشته تقریباً 1200 بار علیه نمایندگان احزاب استفاده شده است. و با وجود کاهش تعداد حملات در سال 2022، این روند به وضوح رو به افزایش است.

به گزارش روزنامه «تاگس اشپیگل»، نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان اکنون می خواهد به سرعت یک کنفرانس ویژه از وزرای کشور تشکیل دهد تا در مورد پیامدهای حملات اخیر و اقدامات حفاظتی احتمالی صحبت کند.

فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهور فدرال آلمان نیز پس از این حملات ابراز شوک و حیرت کرد. وی در واکنش به تشدید خشونت ها علیه سیاستمداران گفت: «این شیوع خشونت یک هشدار است: هرکسی که می‌خواهد دموکراسی لیبرال ما را حفظ کند، اکنون باید در همه احزاب در برابر این حملات و سوء استفاده‌ها در رقابت‌های سیاسی کنار هم بایستد». من از همه می خواهم که بحث های سیاسی را مسالمت آمیز، با استدلال و احترام انجام دهند. اجازه ندهیم رادیکال ها برای از بین بردن آنچه دموکراسی ها را در مبارزات انتخاباتی تعریف می کند، از خشونت استفاده کنند.

روبرتا متسولا، رئیس پارلمان اروپا نیز با ماتیاس ایکه ابراز همدردی کرد.

پلیس شهر درسدن آلمان اعلام کرد چهار عامل ناشناس به این سیاستمدار 41 ساله حین نصب پوسترهای انتخاباتی در منطقه «اشتریزن» شهر درسدن حمله کردند. قبل از این حمله شخصی دیگر که مشغول نصب پوسترهای تبلیغاتی حزب سبز آلمان در همان منطقه بود نیز از سوی چهار نفر مورد حمله قرار گرفت.

پلیس آلمان درباره چگونگی حمله و عاملان آن اطلاعات بیشتری ارائه نکرده و وزارت امور داخلی دولت ایالت زاکسن اعلام کرد تحقیقات درباره این اتفاق در جریان است.

درخواست اتحادیه پلیس برای اختصاص یک صندوق ویژه به این نهاد امنیتی

از آنجایی که چندین سیاستمدار از سه حزب مختلف تنها در عرض چند روز در آلمان قربانی خشونت شدند اتحادیه پلیس این را به عنوان "وحشیگری فزاینده" می شناسد و خواهان چاره ای برای مثال در قالب یک صندوق ویژه است.

پس از حمله خشونت بار به ماتیاس ایکه، اتحادیه پلیس آلمان (GdP) خواستار افزایش چشمگیر حضور پلیس شده است. رئیس پلیس فدرال GdP گفت: "اقدام خشونت آمیز جمعه گذشته و همچنین سایر اقدامات خشونت آمیز مشابه در گذشته نزدیک نشان می دهد که خشونت فزاینده و عدم پذیرش فزاینده قانون اساسی دموکراتیک ما در برخی مناطق وجود دارد."  آندریاس روسکوف، رئیس این نهاد امنیتی گفت: بنابراین، حضور پلیس باید به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

روسکوف همچنین خواستار تجهیزات بیشتر برای پلیس شد. وی تاکید کرد: ابزارهای فنی مانند نظارت دوربین باید حداقل در مکان های پر رفت و آمد گسترش یابد و همکاری بین مقامات امنیتی پلیس باید تشدید شود. او گفت: «نمی‌توان و نباید اینطور باشد که پلیس فدرال به تنهایی با 500 میلیون یورو کمبود در سال جاری به کار خود ادامه دهد.

این مقام امنیتی گفت: خریدهای مورد نیاز فوری، از جمله تجهیزات مدرن، غیرممکن باقی شده است. وی تاکید کرد: هرکسی که در امنیت داخلی صرفه جویی می کند قطعا در زوایای اشتباه پس انداز می کند، ما به یک صندوق ویژه امنیت داخلی نیاز فوری داریم، دیگر قابل قبول نیست که صرفه جویی هنگفت به قیمت امنیت داخلی انجام شود.

افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمانکاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • تصمیم عجیب آمریکا برای تحریم دیوان بین المللی لاهه
  • نامه تهدیدآمیز 12 سناتور آمریکایی به دیوان بین المللی کیفری/ به مقامات اسرائیل گیر بدهید خدمت تان می رسیم!
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند