Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری این دانشگاه، سیداحمد هاشمی در کمیته پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ اظهار داشت: ترس بیش از حد مردم و مراجعه دیرهنگام یکی از مشکلات اساسی است که درمان کرونا را با مشکل مواجه می کند.

وی در ادامه حضور مسوولان وزارتخانه به استان ما را فرصتی ارزشمند و طلایی تلقی و عنوان کرد: این بازدیدها فرصتی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و متذکر شدن نقاط ضعف است که ما در اسرع وقت موارد ذکر شده را بررسی و برای ارتقای بیشتر تلاش می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این کمیته گفت: خراسان شمالی می تواند با موفقیت و تجربه نکردن پیک سوم برنده مدیریت بحران کرونا باشد.

دکتر احمد جنیدی به اهمیت آموزش پرسنل، آگاهی کارشناسان روان مطابق با نیاز مردم  در استان اشاره کرد و اظهار داشت : همه همکاران دانشگاه همواره در معرض آخرین اطلاعات و آموزش های لازم قرار بگیرند تا آگاهی و شناخت کافی برای انجام مداخلات لازم را در مواقع ضروری داشته باشند.

وی با بیان این که کارکنان باید مبتنی بر نیازها آموزش ببینند، عنوان کرد: رعایت پروتکل ها باید از حوزه ما آغاز شود و مراکز ۱۶ ساعته نباید قابلیت انتقال داشته باشند.

دکتر جنیدی به همراه تیمی از کارشناسان این مرکز با سفر به شهرستان های خراسان شمالی از تمامی اقدامات انجام پذیرفته در رابطه با کرونا بازدید کرد و در جریان اقدامات صورت گرفته دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی قرار گرفت.

این استان از ابتدای مردادماه امسال در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته که این وضعیت علیرغم گذشت بیش از ۲ ماه همچنان پایدار است.

برچسب‌ها بجنورد ویروس کرونا خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد ویروس کرونا خراسان شمالی بجنورد ویروس کرونا خراسان شمالی اخبار کنکور خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۶۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ درصد فوتی‌های تصادفات استان بوشهر موتورسواران هستند

رئیس پلیس راهور استان بوشهر گفت: بر اساس آمارها ۵۷ درصد جان‌باختگان ناشی از حوادث رانندگی استان بوشهر به موتورسیکلت‌سواران و ۲۴ درصد از جان‌باختگان به عابران پیاده تعلق دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد صادقی عصر _امروز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد قربانیان حوادث رانندگی معابر شهری استان در سال ۱۴۰۲ مربوط به موتورسیکلت‌سواران و عابران پیاده است و گروه سنی جان‌باختگان بین ۱۴ تا ۳۵ سال است.

وی افزود: برابر تحلیل آمار جان‌باختگان ناشی از حوادث رانندگی در سال گذشته، ۵۷ درصد آن مربوط به موتورسیکلت‌سواران و ۲۴ درصد از جان‌باختگان به عابران پیاده تعلق دارد.

رئیس پلیس راهور بوشهر پیرامون علل جان‌باختن موتورسواران در تصادفات، گفت: برابر تحلیل‌های سازمان پزشکی قانونی، ۷۵ درصد موتورسیکلت‌سواران بر اثر ضربات به قسمت سر و جمجمه و خونریزی‌های شدید مغزی جان خود را از دست داده‌اند. بنابراین استفاده از کلاه ایمنی در پیشگیری از مرگ و میر نقش مستقیم دارد.

سرهنگ صادقی با تاکید بر اینکه نقش کلاه ایمنی به عنوان یک ابزار ساده ولی محافظت‌کننده، بسیار تعیین‌کننده است، تصریح کرد: از هم‌وطنان، خانواده‌ها و افرادی که از موتورسیکلت استفاده می‌کنند تقاضا می‌کنیم از کلاه ایمنی استفاده مستمر داشته باشند.

وی دومین عامل جان‌باختگان موتورسواران در تصادفات را ناشی از تردد در معابر بزرگراهی و تردد در زمان‌هایی که سطح معابر ناشی از بارندگی لغزنده هستند، برشمرد و افزود: توصیه پلیس این است که با توجه به افزایش احتمال بروز تصادفات شدید، بین موتورسیکلت و دیگر وسایل نقلیه موضوع عدم تردد در معابر بزرگراهی و عدم تردد در شرایط نامساعد جوی و لغزنده بودن معابر مد نظر این کاربران قرار گیرد.

رئیس پلیس راهور استان بوشهر ادامه داد: ۸۹ درصد جان‌باختگان موتورسیکلت افراد مذکور هستند و ۱۱ درصد باقیمانده شامل ترک‌نشین است و یکی دیگر از عللی که باعث جان‌باختن موتورسیکلت‌سواران است را استفاده جمعی از آن دانست.

سرهنگ صادقی اضافه کرد: موتورسیکلت برابر طراحی استاندارد و مقررات که در آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی پیش‌بینی شده، ظرفیت آن یک نفر است اما در پاره‌ای اوقات این وسیله مورد استفاده جمعی خانوادگی حتی سه تا پنج نفر هم قرار می‌گیرد.

وی به رانندگان توصیه کرد تا در مناطق مسکونی برابر آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی با سرعت مطمئنه حرکت کرده و توجه کافی و لازم به جلو داشته باشند و از صحبت با تلفن همراه در حین رانندگی خودداری کنند و در محل‌های عبور عابران پیاده حق تقدم عبور را رعایت و ایمن رانندگی نمایند.

منبع: فارس

کد خبر 751852

دیگر خبرها

  • ۵۷ درصد فوتی‌های تصادفات استان بوشهر موتورسواران هستند
  • بارش‌ها در خراسان جنوبی از بلندمدت پیشی گرفت
  • توان‌افزایی اساتید درس دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه فردوسی مشهد
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • کلان‌شهر اصفهان بارش‌های یک‌سال زراعی کامل را دریافت کرد