Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-04@18:57:44 GMT

آیا با فرد بیش فعال می توان ازدواج کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۲۷۷۳۴

بیش فعالی اختلالی است که از زمان بچگی در شخص مبتلا وجود دارد و در صورت عدم درمان، امکان دارد تا بزرگ سالی هم ادامه پیدا کند. اشخاص دارای این اختلال علایم و ویژگی های مخصوص به خود را دارند که از مهمترین آنها میتوان موردهای زیر را برشمرد:

تاثیر بیش فعالی در ازدواج

- عدم توجه و تمرکز کافی در انجام کار ها

- حس بیقراری و نا آرامی

- حواس پرتی و فراموش کاری

- پرخاشگری

- بروز خیال بافی 

- عدم کنترل بر احساسات

علائم بیش فعالی در ازدواج

بیش فعالی و ازدواج

بیش فعالی یا همون ADHD میتواند تأثیر عمیقی روی ارتباطات با اطرافیان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی روی روابط عاشقانه ی بزرگسالان. بعضی وقت ها این تأثیر آن قدر بزرگ است که شخص حس انزوای شدیدی می کند و روی روحیه ی وی تأثیر منفی می گذارد. فرد اگر حس تنهایی یا گوشه گیری کند، رابطه برقرار کردن با دیگران برای وی بسیار مشکل خواهد شد.

بیش فعالی میتواند فشار بیشتری را در ازدواج ایجاد کند. با گذشت زمان، همسر شخص بیش فعال متوجه می شود که تمام بار زندگی بر دوش اوست. وظایف پدر و مادری، مسوولیت مالی، مدیریت منزل، حل مشکلات خانواده و انجام کارهای خانه.

قبول این مسوولیت ها میتواند سبب تغییر نقش همسر در زندگی شود. چنانچه ازدواج به یک ارتباط پدر و مادری تبدیل گردد، پویایی جنسی را از بین می برد و این شرایط میتواند منجر به طلاق شود. چنانچه همسر شما مبتلا به بیش فعالی است، همکاری با هم بسیار مهم است. زمانی که تحمل وضعیت برای تان سخت گردید، حتماً به مشاور مراجعه کنید.

ازدواج با افراد بیش فعال

بیش فعالی در مهارت های اجتماعی تأثیر نامناسب می گذارد این نوع اشخاص حوصله صحبت ندارند و در صحبت های سایرین عجولانه رفتار می کنند و عمدتاً اشخاص عجولی هستند.

این اشخاص در گفت و گو کردن و روش های دست یابی و همینطور در ازدواج دچار مشکل هستند.

بیش فعالان در ارتباط برقرار کردن با همسر خویش، حرف همسر را نمی پذیرند و قدرت تمکین پایینی دارند، کیته توزی را پیشه می گیرند و دایماً با همسر خود دعوا می کنند و نمی توانند ارتباط سالمی در همسرداری داشته باشند.

تاثیر بیماری بیش‌فعالی بر ازدواج

راه درمان بیش فعالی در بزرگسالی

راه درمان این نوع اشخاص در نگاه نخست پیش از ازدواج است که باید به یک روان شناس و متخصص مراجعه کنند و مهارت های اجتماعی را یاد بگیرند و در گام بعدی با مصرف دارویی باید آنها را درمان کرد.

این گروه از اشخاص باید فعالیت های بدنی مداوم داشته باشند و در فعالیت های هنری شرکت کنند.

بیش فعالان انرژی زیادی دارند بنابراین از مصرف غذاهایی که در بدن تولید انرژی زیاد می کند باید پرهیز شود.

بیش فعالان باید رژیم غذایی مناسبی را داشته باشند. برای مثال از مصرف بیش از حد قند و شکر و کافئین خودداری کنند و سوسیس و کالباس و غذاهای فست فودی در برنامه غذایی شان حذف شود و تا حد امکان از میوه ها، پروتین ها و آب استفاده کنند.

اثر بیش فعالی بر روابط زناشویی

راهکارهایی برای کمک به مشکلات روابط ناشی از ADHD یا بیش فعالی:

– فهرستی از همه کارها و خریدها و مسئولیتهای روزانه که باید انجام دهید تهیه کنید. همینطور تقویمی از سالروزها، وقایع مهم و قرارهای خود همراه داشته باشید و مرتب آنرا چک کنید.

– از همسرتان که دچار ADHD است بخواهید هر درخواستی که از او داشته اید را برایتان تکرار کند تا مطمئن شوید درست متوجه شده از او چه خواسته اید.

– سر خود را شلوغ نکنید و تلاش کنید هرروز یا هر هفته تعداد کمی کار به عهده گرفته و کامل کنید.

– به یک برنامه خود را عادت بدهید. به عنوان مثال هفته ای یکبار حساب بانکی خویش را چک کنید تا بدانید این هفته چه قدر خرج کرده اید یا شب پایان تعطیلی برای تمامی هفته برنامه غذایی بریزید.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بیش فعالی ازدواج پدر خانواده طلاق درمان انرژی رژیم غذایی مصرف بیش از حد شکر برنامه غذایی مشکلات چک ازدواج زناشویی بیش فعال بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان

اداره آمار فدرال آلمان از کاهش بی سابقه ازدواج و نرخ زاد و ولد در این کشور در ۱۰ سال گذشته خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "دی ولت" آلمان در گزارشی نوشت: طبق گزارش اداره آمار فدرال آلمان، زوج ها در این کشور کمتر ازدواج می کنند و تعداد تولدها نیز دوباره کاهش یافته است. این کاهش به ویژه در شرق آلمان شدیدتر است.

بر این اساس سال گذشته، تعداد فرزندان کمتری در آلمان نسبت به یک دهه گذشته متولد شد. همانطور که اداره آمار فدرال آلمان روز پنجشنبه اعلام کرد در سال گذشته حدود 693000 نوزاد در آلمان متولد شدند و تعداد تولدها به کمترین میزان خود از سال 2013 رسیده است.

بر این اساس در مقایسه با سال قبل از آن در سال 2022، تعداد تولدها 6.2 درصد کاهش یافته است. این کاهش اندکی کمتر از سال 2022 بود که این نرخ 7.1 درصد کاهش داشت.

آمارها نشان می دهد که در شرق آلمان، تعداد تولدها در سال گذشته به شدت کاهش یافت و با کاهش 9.2 درصدی به حدود 78300 مورد در اینجا رسید. برای مقایسه: در آلمان غربی این نرخ تنها 5.9 درصد کاهش یافت و به حدود 581000 تولد رسید. برلین از اطلاعات آلمان شرقی و غربی مستثنی است.

آمارها نشان می دهد که تعداد اولین تولدها به ویژه بین سال‌های 2013 و 2016 افزایش یافت، اما پس از آن به استثنای سال‌های 2020 و 2021 به طور مداوم کاهش یافت. سال گذشته با 322000 کودک، این رقم در پایین ترین سطح خود از سال 2009 بوده است، زمانی که برای اولین بار ترتیب تولد به صورت کامل در آمار ثبت شد.

هم زمان نسبت تولد فرزندان سوم و بعدی افزایش یافته و با حدود 130000 فرزند، 18.7 درصد از کل تولدها را شامل شد. کارشناسان آمار اداره فدرال آلمان گفتند: این بالاترین مقدار اندازه گیری شده تا کنون نیز بوده است. آنها افزودند: "مادران با ملیت خارجی نقش مهمی در رشد بیشتر تولد فرزندان سوم و بعدی دارند.

بر اساس آمارهای منتشر شده تعداد ازدواج ها در آلمان نیز در سال گذشته 7.6 درصد کاهش یافته است. بر این اساس، حدود 361000 زوج ازدواج کردند. پس از سال 2021 که به شدت تحت تأثیر محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری کرونا بود، این دومین پایین‌ترین رقم ازدواج از زمان شروع آمارگیری در این باره در سال 1950 است. بر اساس آمارها تعداد ازدواج‌ها با 9 درصد کاهش به حدود 51800 در آلمان شرقی و با 7.4 درصد کاهش در آلمان غربی به حدود 297700 رسید.

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شوداعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» روی صحنه می‌رود
  • شرط عجیب یک معلم برای ازدواج + فیلم
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند
  • تحریم ایران علیه تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی + جزئیات | کدام مقامات انگلیس در لیست هستند؟
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را تحریم کرد
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی تحریم شدند
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی