Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی عملکرد کلی آموزش عالی در دوران کرونا را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: باید با حفظ شرایط و بکارگیری روش‌های نوین، برای بهبود فضای آموزش عالی در این دوران تلاش کنیم.

دکتر حامد داوری اردکانی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن قابل قبول دانستن عملکرد کلی آموزش عالی در دوران کرونا گفت: این شرایط ‌تنها مختص ایران نبوده، بلکه دنیا نیز در این دوران با مشکلاتی در حوزه آموزش مواجه بوده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند در این میان ضعف‌ها و نارضایتی‌هایی نیز از جانب ذی‌نفعان وجود دارد که به حق است، اما نمی‌توان تلاش‌ها و پیشرفت‌های به دست آمده در این حوزه خصوصاً از جانب دانشگاهها را انکار کرد.

وی ادامه داد: من از نزدیک شاهد بودم که در دانشگاه‌ها چه تلاش‌هایی انجام شد و چه پیشرفت‌هایی در زمینه آموزش الکترونیکی صورت گرفت. وی خاطر نشان کرد دانشگاه خوارزمی بر خلاف برخی از دانشگاههای دیگر، فاقد زیرساخت و سابقه لازم در حوزه آموزش الکترونیکی بود، اما در کوتاه‌ترین زمان ممکن توانست زمینه لازم را فراهم کند و کل امور آموزشی و بسیاری از فعالیت‌های دیگر را در بستر مجازی انجام دهد. 

عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی درباره مشکلات مهم آموزش عالی در این دوران گفت: مشکلات سراسری اینترنت و خصوصاً عدم دسترسی برخی شهرها و روستاها به اینترنت پر سرعت یکی از مشکلاتی است که حل آن اراده ملی می‌طلبد و تا این موضوع به طور ریشه‌ای حل نشود، آموزش عالی در بستر مجازی نمی‌تواند با حداکثر کارایی و اثربخشی انجام شود.

وی ادامه داد، مشکلات نوسانات سرعت اینترنت حتی در برخی شهرهای بزرگ هم مشکلاتی در آموزش مجازی ایجاد می‌کند.

وی از جمله مشکلات مهم دیگر را عدم دسترسی برخی از دانشجویان به لپ‌تاپ، تبلت و گوشی هوشمند دانست که با وجود رشد فزاینده قیمت این اقلام، تأمین آن برای دانشجویان نسبت به گذشته بسیار دشوارتر شده است.

داوری اردکانی نسبت به آینده آموزش الکترونیکی ابراز خوش‌بینی کرد و رواج گسترده ابزارهای آموزش الکترونیکی را فرصت خوبی برای آموزش عالی در کنار آموزش حضوری در دوران پساکرونا دانست.

وی خاطرنشان کرد: هنوز برای رسیدن به کیفیت و اثربخشی مطلوب در آموزش الکترونیکی راه زیادی پیش رو داریم.

عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی در پایان تاکید کرد: لازم است در زمینه تولید محتوا و استفاده از ابزارهای نوین آموزشی از دانشگاههای برتر دنیا الگوبرداری کنیم و ضمن تقویت زیرساخت‌ها، حداکثر تلاش خود را در زمینه بهبود وضع موجود و ارتقای کیفیت آموزش عالی به کار ببندیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش عالی دانشگاه خوارزمی آموزش مجازی آموزش الکترونیکی دانشگاه خوارزمی آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد

به گزارش قدس آنلاین، این جشنواره که با محوریت تولیدات نوجوانان 9 تا 18 سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در 6 موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است.حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی)خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون،نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون(هویت اجتماعی)ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون۳- فضامون (هویت مجازی)تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟مثلا تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتیامن و سالم بسازیم۴- خاکمون (هویت ملی)تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم.۵-خدامون (هویت دینی)درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون 

قوانین ارسال ویدئو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد.

جوایز جشنواره شامل میلیاردها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است.همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بسترهای مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود. آئین اختتامیه جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود