Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو صادق نیت گفت: روند بیماری کرونا در کشور روبه افزایش است هم‌اکنون تعداد بیماران بدحال و تعداد جوانان درگیر کرونا افزایش یافته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ روند مرگ‌ومیرهای ناشی از کرونا هنوز سه رقمی است. این مقوله نشان‌دهنده وضعیت حاد جامعه است. از سوی دیگر خستگی کادر درمان و بی‌توجهی و کم‌توجهی برخی افراد در رعایت نکات بهداشتی باعث تشدید شرایط نامناسب در جامعه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کادر درمان واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده است

خسرو صادق نیت، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، درباره آخرین روند دریافت واکسن آنفلوآنزا به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: کادر درمان واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده‌ است. در روزهای اخیر وزارت بهداشت و درمان واکسن آنفلوآنزا را در اختیار ما قرار داده و به‌تدریج این واکسن برای کادر درمان تزریق می‌شود.

او افزود: روند بیماری کرونا در کشور روبه افزایش است. هم‌اکنون تعداد بیماران بدحال و تعداد جوانان درگیر کرونا افزایش یافته است.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با بیان اینکه خدمات به بیماران غیرکرونایی را متوقف نکرده‌ایم، گفت: آنها همچون بیماران کرونایی به خدمات درمانی نیاز دارند. در این شرایط سعی شده خدمات‌رسانی به آنها تحت تاثیر کرونا قرار نگیرد.  

صادق نیت تاکید کرد: ظرفیت‌های ارائه خدمت محدود است، طبیعتا اگر روند ابتلا افزایش یابد، برای پذیرش و بستری بیماران با محدودیت‌های فراوان مواجه هستیم. البته هنوز به این مرحله نرسیده‌ایم، اما با این مقوله هم فاصله نداریم.

کرونا در موج دوم با تغییر علائم

او درباره روند کرونا در مراکز درمانی گفت: هم‌اکنون در موج دوم و پیک دوم به سر می‌بریم. تمامی علائم بیماری کرونا را شاهد هستیم.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) افزود: در ابتدای شیوع این بیماری تنفسی با ضعف و تب همراه بود. در پیک دوم کرونا علائم گوارشی و مشکلات مغز و اعصاب نیز از دیگر علائم این بیماری بود.

سه راهکار برای مهار کرونا

 رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) ادامه داد: افراد باید بدانند فاصله‌گذاری اجتماعی در مهار بیماری کرونا از اهمیت برخوردار است. همچنین بعد از شستن مکرر دست‌ها و در نهایت استفاده همگانی از ماسک موثر است. این سه راهکار در پیشگیری کرونا موثر است، چون هنوز درمان مشخصی برای این بیماری یافت نشده است.

صادق‌نیت افزود: باید بدن را کمک کرد تا پادزهر علیه بیماری را ترشح  کند. بنابراین هنوز داروی مشخصی برای از بین بردن ویروس  کرونا وجود ندارد. برای مبارزه با ویروس باید نکات پیشگیری را جدی گرفت.

به گفته او تمامی تلاش‌ها برای مهار ویروس و رعایت اصول بهداشتی از اهمیت برخوردار است. البته خدمات درمانی نیز باعث کاهش مبتلایان و مرگ‌ومیرها شده است.

کمبود تخت‌های آی سی یو

او درباره تجهیزات بهداشتی در بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: هم‌اکنون کمبودی در تجهیزات بهداشتی و درمان بیمارستان نداریم اما در صورت تداوم وضعیت فعلی، در آینده نزدیک با کمبودهای فراوان در بخش درمان مواجه می‌شویم.

به گفته رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بی شک در آینده نزدیک با کمبود تخت‌های آی سی یو مواجه می‌شویم.

صادق‌نیت درباره ابتلای کودکان به کرونا افزود: افراد در گروه‌های سنی مختلف به کرونا مبتلا شده‌اند. اغلب کودکان ناقل کرونا هستند. بسیاری از کودکان به‌شکل شدید و نگران کننده به کرونا مبتلا نمی‌شوند. هرچند کودکان زمینه انتقال به دیگر افراد را به دنبال دارند. این مسئله تعداد بیماران کرونایی را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان امام خمینی کرونا زهرا سلیمانی واکسن آنفلوآنزا بیماری کرونا کادر درمان هم اکنون صادق نیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF