Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی طلایی در گفت‌وگو با خبرآنلاین با اشاره به تاکید اصولگرایان بر وحدت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، گفت: رسیدن به وحدت قطعا دغدغه مجموعه اصولگرایان است و توصیه همه وحدت، همدلی، همگرایی و هم‌افزایی میان نیروها و جریان های انقلاب است و نگرانی از این بابت وجود ندارد و من شخصا  احساس نمی کنم کسی نگرانی از این بابت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

>>>در همین رابطه بخوانید؛

یک کاندیدای جدید؛ سورپرایز اصولگرایان در انتخابات ۱۴۰۰؟

جامعه روحانیت بدنبال کاندیدای واحد در ۱۴۰۰؟/مصباحی‌مقدم:امیدوارم بتوانیم

وی با اشاره به تحرکات انتخاباتی جامعه روحانیت مبارز و نقش ریش سفیدی آنها در جریان انتخابات ۱۴۰۰، ادامه داد: نقش جامعه روحانیت مبارز به عنوان یک بزرگتر و لیدر برای مجموعه نیروهای انقلاب مسبوق به سابقه بوده در زمان آیت ا... مهدوی کنی از همیشه پررنگ تر بود و شکی در این نیست اما مسئله این است که آیا جامعه روحانیت همچان آن ظرفیت ها و قابلیت ها وتوانمندی ها و حضور فعال در عرصه را دارد یا خیر.

کسی مخالف ایفای نقش جامعه روحانیت مبارز در انتخابات نیست

این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد:  به نظر می رسد اینکه آنها چه میزان می توانند در جریان انتخابات تاثیرگذار باشند به خودشان بستگی دارد و فکر نمیکنم  کسی مخالف حضور و ایفای نقش جامعه روحانیت مبارز باشد اما خودشان هم باید این ظریفت ها را به نمایش بگذارند تا این تعامل دو سویه بین آنها و جریان های سیاسی محور ائتلاف شکل بگیرد.

اصلاح طلبان نیامدند که بروند!

طلایی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است رقابت انتخاباتی ۱۴۰۰ درون اصولگرایی شود و اصلاح طلبان کاندیدای قدری برای رقابت نداشته باشند، گفت:به نظرم از حالا قابل پیش بینی نیست که انتخابات در ۱۴۰۰ یک طرفه و با حضور نیروهای انقلاب است و اصلاح طلبان حضور ندارند یا جور دیگر و باید قدری تامل کرد چون با گذشت زمان شرایط روشن تر شود. اما تصور من این است که اصلاح طلبان نیامدند که بروند و اینطور نیست که قدرت را به راحتی تحویل رقبای خود دهند.

وی تاکید کرد: این خوشبینی و خوش خیالی است که بگوییم اصلاح طلبان به واسطه عملکرد دولت دوازدهم یا مجلس دهم یا شورای پنجم حاضرند صحنه را ترک کنند. اینطور فکر نمی کنم؛ هرچند گاهی همچون انتخابات مجلس یازدهم حضور پررنگی در عرصه نداشتند اما در انتخابات های ریاست جمهوری همیشه حاضر بودند و فکر می کنم برای ۱۴۰۰ هم برنامه دارند اما اینکه با چه شعار، تکنیک و گفتمانی وارد عرصه خواهند شد موضوعاتی است که گذشت زمان مشخص می کنند اما اصلاح طلبان منفعل نخواهند بود.

مردم همه مشکلات را پای نظام می‌نویسند و این درست نیست

این فعال سیاسی اصولگرا درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات اظهار کرد: واقعیت این است که شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور قابل قبول نیست و به زبان مردم فراتر از ناراحتی از عملکرد یک جریان سیاسی به نام اصلاح طلبان است؛ آنها اساسا نظام را یکپارچه می بینند و این تفکیک بین جریان های سیاسی میان توده مردم وجود ندارند، آنها همه را به پای نظام می نویسند و این یکی از چالش های ماست.

طلایی خاطر نشان کرد: مسئله این است به جای اینکه خوب و بد دولت یا مجلس گفته شود همه مشکلات و ناکارآمدی ها را به پای نظام می گذارند و این کار را خیلی سخت می کند.

وی گفت: یکی از وظایف همه کنشگران فعال در عرصه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و دلسوز انقلاب این است که این موضوع را روشن کنند چون به نفع انقلاب و جریان های سیاسی نیست که این عملکردها به پای نظام نوشته شود.

وضع موجود کشور ربطی به نظام ندارد

این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: نهایتا خود جریان های سیاسی هم قربانیان ناراحتی ها و نارضایتی های مردم هستند بنابراین باید اولا تلاش کنیم تا این موضوع برای مردم روشن شود که وضع موجود ربطی به نظام ندارد و عملکرد دولت، مجلس و شورا است؛ از طرفی همه باید تلاش کنیم تا دنبال پیروزی جریان خود یا شکست رقیب نباشیم بلکه تلاش کنیم مردم پای صندوق رای بیایند چون پشتوانه نظام مردم هستند.

نگران میزان مشارکت و حضور مردم پای صندوق رای هستم

طلایی تاکید کرد: خود من به عنوان یک شهروند از بابت حضور مردم در انتخابات نگرانی دارم و امیدوارم مردم با تفکیک قائل شدن بین عملکرد جریان های سیاسی و نظام حساب ناکارآمدی های موجود را به حساب نظام نگذارند و در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ فعالانه حضور پیدا کنند تا یک دولتِ «کار و خدمت» انتخاب کنند.

وی در این باره گفت: یکی از کارهایی که نیروهای انقلاب باید برای انتخابات ۱۴۰۰ انجام دهند این است که دولت را به صورت کامل و یک جا به مردم معرفی کنند و وظایف و افراد کابینه کاملا مشخص شود؛ این می تواند یک نوآوری در انتخابات باشد و پاسخگویی را هم بیشتر کند.

اصولگرایان می توانند کاندیدای زن معرفی کنند اگر...

این فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به کاندیداتوری سیاستمداران زن در انتخابات ریاست جمهوری، یادآور شد: اگر مشکل قانونی آن حل شود اصولگرایان می توانند کاندیدای زن هم معرفی کنند. اصولگرایان ظرفیت های خوبی در حوزه بانوان دارند که می توانند معرفی کنند. اما ابتدا باید مسئله قانونی آن حل شود.

طلایی اظهار کرد: اما موضوع این است که باید دید یک مدیر با چه ویژگی هایی باید در مسند مدیریت کشور قرار گیرد؛ من دیدم این روزها بحث کاندیدای نظامی و غیر نظامی و ... هم مطرح می شود اما موضوع این است که ما امروز یک دولت کارآمد و مدیری مقتدر و تصمیم گیر شجاع و پاکدست نیاز داریم تا وقتی روی کار آمد بایستد وبرای مردم کار کند. حالا اینکه زن باشد یا مرد، نظامی باشد یا غیرنظامی همه فرع است.

وی تصریح کرد: بنابراین شورای نگهبان باید دقت کند و کسانی را تایید کند که این ویژگی ها را داشته باشند و مصلحت اندیشی خود را بر این مبنا قرار دهد. مشکلات کشور اینگونه حل می شود.

۲۷۲۱۴

کد خبر 1439829

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مرتضی طلایی انتخابات ۱۴۰۰ اصولگرایان اصلاح طلبان جامعه روحانیت مبارز فعال سیاسی اصولگرا جامعه روحانیت مبارز جریان های سیاسی ریاست جمهوری اصلاح طلبان معرفی کنند پای نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۷۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است

رضا رحیم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه جمهوری به این معنی است که حکومت دارای پشتوانه مردمی بوده و مراجعه به آرای مردم در این نظام وجود دارد، افزود: لازمه تقویت نظام جمهوری این است که مردم بیش از پیش در صحنه‌های مختلف حضور داشته باشند و این بدان معنی است که مردم به سرنوشت خود اهمیت داده و حاکمیت نیز این زمینه را برای آحاد مردم در راستای تعیین سرنوشت خود فراهم کند.

رحیم‌پور با تاکید بر اینکه یکی از المان‌های مهم مشارکت مردم یا به عبارتی مردم‌سالاری و دموکراسی، بحث انتخابات است، اظهار کرد: این موضوع از این جهت حائز اهمیت است که در عرصه انتخابات مردم به جمهوریت معنی بخشیده و خود را در سرنوشت‌شان دخیل دانسته و در این عرصه به طور غیرمستقیم در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بی‌تردید در همه جوامعی که ساختار جمهوریت دارند، نمی‌توان به همه آحاد مردم به دلیل وجود محدودیت، مسؤولیتی سپرد، ادامه داد: راهکار منطقی مشارکت و دخالت مردم در بحث حکمرانی و قانون‌گذاری، بحث انتخابات است. مردم در انتخابات از جانب خودشان نمایندگانی انتخاب کرده و به آن‌ها در بحث مقررات، قواعد اجتماعی و همه معاهدات بین‌المللی وکالت می‌دهند تا از جانب آن‌ها نمایندگی کنند.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه با توجه به اهمیت انتخابات، همه آحاد مردم باید این تکلیف را بر خود بدانند که از این حق قانونی خود استفاده کنند، تصریح کرد: حضور نیافتن در این عرصه و بی‌تفاوت بودن به این موضوع مهم، در درجه اول ظلم به خود است و در ثانی حقوق شهروندی را زیر پا می‌گذاریم.

رحیم‌پور، بالاترین ارزش جمهوریت نظام کشور را برخورداری از پشتوانه اسلامی آن دانست و خاطرنشان کرد: این بدان معنی است که علاوه بر آرای مردم و مردم‌سالاری، بحث اسلامیت و مشروعیت این نظام مطرح است.

وی با یادآوری اینکه شاکله نظام این است که با کمک خود مردم به سمت گفتمان‌های انقلاب که همان عدالت به عنوان مهم‌ترین پایه و اساس نظام است، حرکت کند، عنوان کرد: در این راه همه مردم باید مشارکت داشته باشند که یکی از راه‌های مشارکت مردم این است که نمایندگان را به خوبی انتخاب کنند.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه در آستانه دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار داریم، اضافه کرد: دور اول این انتخابات در اسفندماه سال گذشته و باوجود همه ترفندها و توطئه‌های دشمنان، با شکوه هر چه تمام‌تر برگزار شد، لذا برای تکمیل این مشارکت در استان زنجان مردم باید در دو حوزه انتخابیه زنجان و طارم و خدابنده دوباره پای کار بیایند تا دور دوم نیز همانند دور اول باشکوه برگزار شود.

رحیم‌پور با تاکید بر اینکه نماینده اصلح از دو جنبه خصوصیات فردی و از جنبه تخصص فرد حائز اهمیت است، متذکر شد: نماینده مجلس باید سلامت نفس داشته و آلوده به برخی مسائل از جمله مباحث اقتصادی نباشد. همچنین نماینده باید حائز تعهدات فردی و اخلاقی باشد.

وی یادآور شد: علاوه بر این، نماینده باید تخصص لازم را برای ورود به مجلس که کرسی بسیار حساسی است، عهده‌دار خواهد بود؛ چرا که ساختار دو قوه قضائیه و مجریه از قوه مقننه استخراج می‌شود و به تعبیر امام راحل این قوه در رأس امور قرار دارد.

کد خبر 6094873

دیگر خبرها

  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی